وکیل خانواده به صورت تخصصی در تمامی مسائل و دعاوی خانوادگی تخصص و مهارت کافی دارد و در کلیه امور مربوط به دعاوی خانوادگی از جمله:مهریه، طلاق، نفقه و … به شما راهنمایی و مشاوره بدهد.
عباس اسدی به عنوان بهترین وکیل خانواده در تهران با بیش از 15 سال سابقه و تجربه در کلیه دعاوی خصوصا مهریه، طلاق و… آماده ارائه مشاوره حقوقی به شما عزیزان و همراهان می باشد.
وکیل خانواده کیست؟
تمامی وکلای نظام حقوقی ایران، پس از فارغ التحصیلی پروانه وکالت خود را از قوه قضاییه و کانون وکلا دریافت می نمایند. با استناد به پروانه دریافت شده، وکیل پایه یک دادگستری می تواند در تمامی دعاوی حقوقی، کیفری و ….فعالیت کند. اما امروزه یکی از مهمترین معیار های انتخاب یک وکیل کاردان، تخصص او می باشد. معمولا هر یک از وکلا به رغم علاقه یا تجربه اشان، در زمینه خاصی تخصص دارند. به همین دلیل تنها در همان حوزه به دعاوی قضایی ورود پیدا می کنند. حال یکی از وکلایی که امروزه نام آن را بسیار می شنویم، وکیل خانواده می باشد. وکیل امور خانواده به وکیلی گفته می شود، که در تمامی دعاوی خانوادگی تخصص و مهارت کافی دارد. دعاوی خانوادگی گاه به صورت فردی می باشند و گاهی ممکن است کل خانواده را درگیر سازند. به عنوان مثال اگر زن و شوهر در خصوص نفقه دچار اختلاف شود، دعوای میان آن ها فردی می باشد. اما گاهی تمامی اعضای خانواده در خصوص ارث و میراث دچار اختلاف هستند، که اینگونه دعاوی می تواند تمام افراد یک خانواده را درگیر سازد. وکیل خانواده به نیابت از تمامی اعضای خانواده یا یکی از آن ها، از حقوق قانونی اشان در دادگاه دفاع می نماید.
چه زمانی به وکیل خانواده نیاز داریم؟
وکلای خانواده در تمامی مسائل خانوادگی خدمات ارائه می نمایند، و معمولا تجربه بالایی دارند. حال افراد در هر یک از دعاوی حقوقی یا کیفری مربوط به خانواده قطعا به وکیل نیاز خواهند داشت. چرا که پیشبرد یک پرونده به صورت خودسرانه و بدون کمک وکیل نمی تواند نتیجه مطلوبی در پی داشته باشد.
به همین دلیل هر زمان که با هر پرونده قضایی حوزه خانواده مواجه بودید، حتما از وکیل کمک بگیرید. حال بسیاری از افراد تصور می کنند که اگر از همان ابتدا به وکیل خانواده رجوع ننموده باشند، در مراحل بعدی این کار دیگر چندان فایده ای ندارد. اما به هیچ عنوان اینطور نیست. در هر مرحله ای از پیشبرد پرونده که به وکیل نیاز داشتید، حتما در این خصوص اقدام نمایید.
متداول ترین دعاوی خانوادگی
امروزه دعاوی خانوادگی طیف گسترده ای داشته، و بخش عظیمی از پرونده های قضایی به آن ها اختصاص داده شده است. به همین دلیل وکیل خانواده نیز در موضوعات مختلف و گوناگونی وکالت می نماید. هر یک از موضوعات دعاوی خانوادگی، معمولأ پیچیدگی های خاص خود را دارند. اما با کمک یک وکیل کاردان قطعا می توانید به راحتی پرونده های خانوادگی اتان را به بهترین شکل به نتیجه برسانید، در ادامه متداول ترین دعاوی خانوادگی را نام برده ایم:
طلاق
طلاق در برخی موارد یکی از پیچیده ترین دعاوی خانوادگی می باشد، که پروسه بسیار زمان بری خواهد داشت. ازدواج قطعا امری پسندیده و مقدس تلقی می شود. اما متاسفانه برخی از زوجین مدتی بعد از عقد، با یکدیگر دچار اختلاف شده و نمی توانند سازش داشته باشند.
در چنین شرایطی تنها جاری شدن صیغه طلاق می تواند برای جلوگیری از تجربه یک زندگی تلخ موثر باشد. در این مورد وکیل طلاق به زوجین کمک می کند تا در کوتاه ترین زمان ممکن مراحل طلاق خود را انجام داده، و صیغه طلاق جاری می گردد.
رجوع از طلاق
یکی دیگر از دعاوی خانوادگی که نسبت به سایر دعاوی کمتر رایج است، دعوای رجوع از طلاق می باشد. گاهی زوجین به علت اختلافات پیش آمده تصمیم به طلاق می گیرند، و از یکدیگر جدا می شوند. اما بعد از مدتی از طلاق خود پشیمان شده، و دوست دارند به زندگی مشترک گذشته خود باز گردند. در این صورت مطابق قانون زن و شوهر می توانند با ارائه دادخواست رجوع از طلاق، مجددا ازدواج نمایند.
مهریه
از دیگر دعاوی خانوادگی که وکیل خانواده به آن ورود می نماید، می توان به مهریه اشاره نمود. دعاوی مرتبط با مهریه امروزه در دادگاه ها بسیار رایج می باشند. در هنگام عقد نکاح زوج و زوجه به صورت توافقی مبلغی را به عنوان مهریه تعیین می کنند. مهریه حق قانونی و مسلم زن بوده، و می تواند هر زمان که بخواهد آن را از شوهر مطالبه نماید.
برای دریافت مهریه زوجه نباید حتما طلاق بگیرد. حال وکیل مهریه یا وکیل خانواده به زوجه کمک می کند که در بازه زمانی کوتاهی مهریه خود را مطالبه نماید. اما توجه داشته باشید که اگر مبلغ مهریه خارج از توان مالی مرد باشد، ممکن است توسط دادگاه قسط بندی شود.
نفقه
نفقه حق قانونی زنان از بدو ازدواج بوده، که قانونگذار پرداخت آن را بر عهده مرد گذاشته است. مطابق قانون مرد موظف است نفقه زن که شامل هزینه های زندگی او می شود را به صورت تمام و کمال پرداخت نماید. حال مرد تنها در صورتی موظف به پرداخت نفقه خواهد بود، که زن از او تمکین نموده باشد.
در غیر این صورت مرد می تواند از انجام این کار خودداری کند. حال در صورت بروز هرگونه اختلافی در خصوص نفقه، زن و شوهر می توانند در دادگاه با کمک وکیل خانواده اقدام به طرح دعوا نمایند.
نفقه فرزندان
از دیگر دعاوی خانوادگی که وکیل خانواده به آن ورود می نماید، می توان به مسئله نفقه فرزندان اشاره نمود. در واقع نفقه تنها مختص زوجه نیست و مرد موظف است نفقه فرزندان خود را نیز پرداخت نماید. با این تفاوت که پس از طلاق نفقه زن دیگر بر عهده مرد نخواهد بود. اما مرد موظف است حتی بعد از جدایی از همسر نیز، نفقه فرزندان را تمام و کمال پرداخت کند و اصلا تفاوتی ندارد که فرزندان تحت حضانت چه کسی باشند.
مطابق قانون پدر موظف است نفقه دختر را تا قبل از ازدواج و در صورت عدم دارا بودن شغل پرداخت نماید. همچنین پرداخت نفقه فرزندان پسر نیز در صورت عدم وجود شغل، معلولیت، از کار افتادگی، اشتغال به تحصیل و …..به عهده پدر خواهد بود. در صورت عدم پرداخت نفقه از طرف پدر، مادر می تواند جهت مطالبه حقوق فرزندان خود با کمک وکیل خانواده در دادگاه اقدام به طرح دعوا نماید.
حضانت فرزندان
یکی دیگر از متداول ترین دعاوی خانوادگی در دادگاه ها، که امروزه بسیار رایج است، مسئله حضانت می باشد. پس از طلاق مهمترین مسئله ای که دادگاه به آن می پردازد، تعیین و تکلیف مسئله حضانت فرزندان می باشد.
چرا که کودکان فوق العاده آسیب پذیر بوده، و دادگاه برای جلوگیری از آسیب دیدن آن ها با توجه به مصلحتشان حضانت را به پدر یا مادر واگذار می نماید. مطابق قانون فرزندان پسر و دختر تا هفت سالگی تحت حضانت مادر خواهند بود. سپس دختر از هفت الی نه سالگی و پسر از هفت الی پانزده سالگی تحت حضانت پدر خواهند بود.
پس از رسیدن فرزندان به سن بلوغ نیز، هر یک می توانند انتخاب کنند که سرپرستشان چه کسی باشد. حال در خصوص تعیین و تکلیف مسئله حضانت نیز زوجین باید در دادگاه طرح دعوا نموده، تا حضانت فرزندان به یکی از آن ها واگذار شود.
ازدواج مجدد
مطابق قانون مرد می تواند با وجود داشتن یک همسر، اقدام به ازدواج مجدد نماید. اما حتما باید در این خصوص از همسر اول خود کسب رضایت نموده و مجوز این کار را از دادگاه اخذ نماید. در صورتی که مرد به صورت پنهانی این کار را انجام دهد، زن می تواند علیه او در مراجع قضایی اقدام به اقامه دعوا نماید.
حتی گاها در برخی موارد زن می تواند به این علت، خواستار طلاق خود شود. در این مورد نیز وکیل خانواده به فرد کمک می کند، تا حقوق قانونی خود را به صورت تمام و کمال مطالبه نماید.
بهترین وکیل خانواده چه ویژگی هایی دارد؟
وکلای خانوادگی کاردان و متبحر دارای ویژگی هایی به خصوصی می باشند. به همین دلیل در هنگام انتخاب یک وکیل با تجربه، می بايست این ویژگی ها را در او جستجو کنید. در ادامه مهمترین ویژگی های وکلای خانوادگی را نام برده ایم:
- صداقت و راستی
در درجه اول مهمترین ویژگی یک وکیل دانا و کاردان، صداقت او می باشد. صداقت همیشه مهمترین اصلی است، که در روابط وکیل و موکل باید رعایت شود. وکیل می بايست با صداقت تمام در خصوص روند به جریان انداختن پرونده و درصد موفقیت آن با موکل خود صحبت کند. در واقع وکیل خانواده نباید وعده های نا ممکن بدهد، یا حتی در خصوص مسئله ای که هنوز راجع به آن تحقیق ننموده است، اظهار نظر نماید.
- دانش حقوقی بالا
بهترین وکیل امور خانواده، کسی است که از دانش حقوقی بالایی برخوردار باشد. چرا اگر وکیل علم کافی در زمینه دعاوی خانوادگی نداشته باشد، به طور یقین نمی تواند پرونده های قضایی را به نتیجه مطلوبی برساند. به همین دلیل می بايست وکلایی که در این حوزه فعالیت می کنند، دارای تحصیلات در مقطع کارشناسی یا کارشناسی ارشد حقوق باشند.
- قدرت بالای استدلال و سخن وری
وکیل خانواده می بايست در زمینه طرح استدلال و سخنوری نیز دارای قدرت بیان بالایی باشد. چرا که هرچقدر وکیل در این زمینه مهارت بالاتری داشته باشد، قطعا می تواند بهتر و سریع رای دادگاه را به نفع پرونده موکل خود دریافت کند. به همین دلیل حتما باید به این ویژگی مهم توجه داشته باشید.
- امانت داری
امانت داری وکیل نیز از ویژگی های فوق العاده مهم او تلقی می شود. وکیل باید تمام راز ها و گفته های موکل را نزد خود به امانت نگه داشته و به هیچ عنوان آن ها را نزد طرف مقابل دعوا افشا نکند.
- فعالیت تخصصی
وکیل خانواده می بايست حتما در زمینه دعاوی خانوادگی فعالیت تخصصی داشته باشد. یعنی یک وکیل کاردان بر روی تمامی مسائل تمرکز نمی کند، بلکه تنها در زمینه خاصی فعالیت می نماید. اینگونه می توان گفت وکیل متخصص حوزه خاصی از دعاوی خانوادگی بوده و تجربه بالاتری دارد. در نتیجه حتما وکلایی را انتخاب نمایید، که از این ویژگی مهم برخوردار باشند.
وظایف وکیل خانواده شرق تهران
همانطور که می دانید، موکل موظف است در قبال زحمات و تلاش های وکیل جهت به نتیجه رساندن پرونده، حق و الوکاله معین شده را به او پرداخت نماید. حال وکیل نیز در مقابل دریافت حق و الوکاله خود، وظایف بسیار مهمی در قبال موکل خواهد داشت که می بايست به نحوه احسن به انجام آن ها بپردازد. در ادامه مهمترین وظایف وکیل خانواده را ذکر نموده ایم:
- دفاع از حقوق موکل
اولین، اصلی ترین و مهمترین وظیفه وکلای خانواده دفاع نمودن از حقوق موکل می باشد. این دسته از وکلا می بايست تمام تلاش خود را به کار گیرند، تا از ضایع شدن حقوق موکلین در دادگاه جلوگیری نموده، و حق قانونی آن ها را مطالبه نمایند.
- رسیدگی و پیگیری پرونده
از دیگر وظایف مهم وکیل خانواده، رسیدگی و پیگیری پرونده موکل می باشد. قطعا در طی روند رسیدگی به پرونده، وکیل وظیفه دارد برخی اقدامات را جهت پیشبرد آن به انجام برساند. همچنین باید در بازه های زمانی مختلف پرونده قضایی را پیگیری نماید، و موکل را از آخرین تحولات آن مطلع سازد.
- برقراری صلح
شاید کمی عجیب به نظر برسد، اما وکیل خانواده موظف است در برخی از دعاوی برای ایجاد صلح میان طرفین دعوا، تلاش کند. برای مثال در دعوای طلاق وکیل وظیفه دارد تا جای امکان برای حفظ کانون خانواده، میان زن و شوهر صلح ایجاد کند.
- جمع آوری و نگهداری مستندات
قطعا برای اثبات حقانیت موکل نیاز به ارائه برخی مستندات به دادگاه خواهد بود. وکیل خانواده می بايست تمام تلاش خود را برای گردآوری این مستندات به کار گرفته و از آن ها به خوبی نگهداری نماید.
- تلاش برای عدالت
یک وکیل کاردان باید در پرونده مورد نظر تمام تلاش خود را برای برقراری عدالت به کار گیرد. در واقع وکیل باید تمامی جوانب پرونده موکل خود را بررسی نموده، و حتی از ضایع شدن حقوق طرف مقابل دعوا نیز جلوگیری کند.
خدمات حوزه خانواده
وکیل خانواده در زمینه های مختلفی خدمات ارائه می نماید. این خدمات شامل موارد گوناگونی می شوند، که موکل با دریافت آن ها می تواند به حقوق قانونی خود دست یابد. در درجه اول یکی از خدمات وکلای حوزه خانواده، حضور یافتن به جای موکل در دادگاه می باشد. وکیل در تمامی جلسات دادگاه حضور می یابد، و با فن سخنوری خود از حق موکلش دفاع مینماید. قطعا تنظیم لایحه، دادخواست یا هرگونه قراردادی نیاز به دانش حقوقی بالایی دارد، و از عهده موکلین ساخته نیست.
به همین دلیل وکیل خانواده با بهره گیری از دانش بالای خود، این موارد را به بهترین شکل تنظیم و نگارش می نماید. چرا که تنظیم این موارد به شکل اصولی، می تواند در به نتیجه رساندن دعوا بسیار اثرگذار باشد. در حالت کلی وکلای خانواده طیف گسترده ای از خدمات خود را در این حوزه به شما عزیزان ارائه می نمایند.
شماره وکیل خانواده تهران
جهت مشاوره حقوقی با بهترین وکیل دعاوی امور خانواده با شمارهی 09123576037 تماس حاصل فرمایید.
آدرس وکیل خانواده تهران
برای ملاقات حضوری با وکیل اسدی کافیست به شمارهی 02186030429 | 02186030422 تماس بگیرید.
مقالات مرتبط