مشاوره حقوقی حرفه ای و تخصصی

مشاوره حقوقی به صورت تخصصی و حرفه ای – اینترنتی ، حضوری و تلفنی , مشاوره در دو معنای عام و خاص به کار برده می شود همانطور که میدانیم رشته حقوقی به عنوان یکی از رشته های تحصیلی در دانشگاه مطرح بوده و به واسطه تحصیل این رشته مشاغل مرتبط با آن نیز قابل انتخاب خواهد بود . جهت دریافت مشاوره با شماره ذیل تماس حاصل فرمایید :

برخی از مشاغل وابسته به رشته حقوق نیازمند اخذ مجوز و پروانه مخصوص می باشد به عنوان مثال وکالت دادگستری ، سردفتری اسناد رسمی ، کارشناس رسمی دادگستری و… باید توجه داشت مشاوره حقوقی نیز از زیر مجموعه های وکالت بوده و مطابق قانون انجام مشاوره صرفاً از جانب وکلای دادگستری مجاز و مورد تایید می باشد .

مشاوره حقوقی توسط عباس اسدی

مشاوره حقوقی به ارائه مشاوره ای تخصصی نسبت به بخش خاصی از علم حقوق اطلاق میشود در واقع علم حقوق متشکل از زیر مجموعه های بسیار متنوعی از جمله امور حقوقی ، امور کیفری ، امور اداری و عمومی ، امور بین الملل و … می باشد.

مشاوره حقـوقـی صرفاً منحصر به اختلافات مالی و روابط کاری افراد نبوده بلکه شامل تمامی گرایش‌های حقوق می شود.

ملاک و معیار سایت حقوقی عباس اسدی از مشاوره حقوقی تلفنی و حضوری ، ارائه مـشاوره تخصصی درتمامی اختلافات افراد ناشی از قراردادها مالی ، تجاری و یا اختلافات خانوادگی و پرونده های کیفری می باشد.

مشاوره حقوقی زمانی برای افراد حقیقی یا حقوقی مطرح می شود که  آن ها درگیر مشکلات و مسائل حقوقی و قضایی شده باشند یا در آستانه عقد قرار داد های مختلف بخصوص قرارداد های پولی و مالی قرار داشته باشند. به بیان دیگر افراد معمولی از دانش حقوقی لازم برای تفسیر مواد قانونی و مسائل مختلف قضایی برخوردار نیستند و نمی توانند راهکار یا مدارک مناسب برای برون رفت از شرایط ایجاد شده را فراهم نمایند و ممکن است به دلیل ناآگاهی دچار ضرر و زیان شوند.  لذا افراد حقیقی یا حقوقی وقتی به دلایل مختلف درگیر مسائل کیفری و قضایی می شوند بهتر است قبل از انجام هر کاری اقدام به گرفتن مشاوره از افراد کارآزموده و با تجربه در آن حوزه نمایند تا در جریان چند و چون کار قرار گرفته و دچار مشکلات مختلف و مسائل لاینحل نشوند. همچنین مشاوره با کارشناسان مسائل حقوقی و قضایی قبل از عقد قراردادهای مختلف می تواند از به بن بست رسیدن  آن ها جلوگیری نماید. 

مشاوره حقوقی چیست؟

ساده ترین جواب به سوال مشاوره حقوقی چیست؟ عبارت است از  دریافت راهنمایی های  حقوقی با کیفیت در زمینه مسائل و مشکلات حقوقی و قضایی از افراد با تجربه که از دانش و سابقه لازم در این حوزه برخوردار هستند.  معمولا وکلاء دادگستری، قضات بازنشسته و مشاوران حقوقی که مورد تایید نهادهای قضایی باشند بهترین گزینه برای دریافت راهنمایی های حقوقی و مشاوره هستند و می توانند خدمات مناسبی را به متقاضیان ارائه دهند.

معمولاً مشاوره حقوقی از نظر پروسه زمانی و شرایط به دو بخش قبل از اقامه دعوا و بعد از اقامه دعوا یا قبل از انعقاد قراردادهای مختلف و بعد از انعقاد قرارداد و به مشکل خوردن طرفین قرارداد تقسیم می شود.

به بیان دیگر خیلی از اشخاص  حقیقی یا حقوقی قبل از اقامه دعوا و تنظیم شکایت برای  گرفتن مشاوره و راهنمایی های لازم به مشاوران حقوقی مراجعه می کنند تا شرایط خود را  قبل از انجام هر کاری بسنجند و در صورت مساعد بودن شرایط اقدام به تنظیم شکایت و اقامه دعوا نمایند.

 معمولاً عموم مردم اطلاعات درستی از قوانین وضع شده و تفاسیر حقوقی آنها ندارند و زمانی که در حوزه قضایی دچار مشکل می شوند قبل از انجام هر کاری ابتداء به مشاورین حقوقی مراجعه می کنند سپس با مطرح کردن مشکل و ارائه مدارک و مستندات شرایط خود را برای احقاق حق یا تبرئه  در صورت متهم بودن مورد سنجش قرار می دهند.

در خیلی از موارد هم، اشخاص مختلف برای اطلاع از نحوه دادرسی، طول تقریبی دوره و زمان دادرسی و هزینه های مربوطه به مشاوران حقوقی برای گرفتن راهنمایی های لازم مراجعه می کنند.

همچنین در زمینه انعقاد قراردادهای مختلف مشاوره با افراد حقوقدان می تواند بهترین روش برای جلوگیری از انحراف قرارداد و تضییع حقوق طرفین قرارداد باشد.

 در خیلی از موارد هم افراد در حین دادرسی وقتی که احساس کنند توانایی مدیریت شرایط خود را ندارند یا قرارداد منعقده آنها دچار بن بست شده است برای برون رفت از شرایط و تسهیل روند کار، مشاوره حقوقی و مراجعه به افراد خبره و کارآزموده در مسائل حقوقی و قضایی را در اولویت قرار می دهند.

چرا باید مشاوره حقوقی بگیریم؟

گرفتن مشاوره حقوقی به معنای انتخاب وکیل و انعقاد قرارداد با او برای پیگیری پرونده های حقوقی و قضایی نیست.

به بیان دیگر مشاوره حقوقی به این دلیل انجام می شود که افراد مختلف درگیر در دعاوی حقوقی و قضایی، قبل از انجام هر کاری ترجیح می دهند ابتدا با وکیل پایه یک دادگستری و یا مشاورین کارآزموده و سرشناس مشورت نمایند تا نسبت به چند و چون کار خود آگاهی لازم را به دست بیاورند و در صورت نیاز مدارک لازم برای موفقیت در کار را فراهم نمایند قبل از آنکه فرصت لازم برای انجام این کار از دست برود.

مشاوره حقوقی با وکلاء کارآزموده و سرشناس می تواند شرایط کلی پرونده و میزان موفقیت افراد را با توجه به مدارکی که در اختیار دارند به صورت تقریبی برای آنها روشن نماید.

به عبارت دیگر افراد مختلف می توانند با مراجعه به وکیل و ارائه مدارکی که در اختیار دارند احتمال موفقیت خود را به صورت تقریبی بسنجند و در صورتی که احتمال موفقیت آنها در پرونده مورد نظر زیاد باشد برای حصول نتیجه اقدامات قضایی خود را شروع نمایند. همچنین مراجعه به وکلاء مختلف و گرفتن مشاوره حقوقی از آن ها در یک موضوع خاص می تواند باعث مشخص شدن عیار وکلاء مختلف شده و به فرد متقاضی برای گرفتن وکیل متناسب با شرایط کمک‌ کند.

مزایای مشاوره حقوقی

مزایا و معایب مشاوره حقوقی با توجه به رونده کار و حوزه فعالیت افراد مختلف سنجیده می شود. هرکس در هر شغل یا وضعیتی که قرار داشته باشد با توجه به شرایط کار و زندگی ممکن است به مشاوره حقوقی نیاز داشته باشد.

به عبارت دیگر  فرقی نمی کند که فرد در چه کسب و کاری فعالیت می کند یا ساکن ایران است یا در خارج از کشور به سر می برد چون  پیچیدگی های زندگی اجتماعی ممکن است او را در گیر مسائل حقوقی و‌ قضایی نماید و فرد مورد نظر برای برون رفت از مشکلات حقوقی و قضایی پیش آمده  نیاز به مشاوره حقوقی داشته باشد.

به زبان ساده افراد حقیقی یا حقوقی برای موفقیت در فعالیت های اقتصادی یا تجاری  خود باید  از مسائل حقوقی کشور محل فعالیت خود آگاهی لازم را در اختیار داشته باشند یا در صورت عدم آگاهی از مسائل حقوقی  محل فعالیت خود به دلایل مختلف، از مشاوره و خدمات افراد  مطلع استفاده نمایند که به صورت حرفه ای در این زمینه فعالیت می کنند تا در انجام کارهای مختلف تجاری بخصوص بستن قراردادهای مختلف دچار مشکل نشوند.

 از جمله مزایای استفاده از مشاوره حقوقی می توان به مواردی که در ادامه می آید اشاره کرد.

  • جلوگیری از اطاله دادرسی

جلوگیری از اطاله دادرسی یکی از مزایای مهم استفاده از مشاوره حقوقی است به عبارت دیگر مشاوره با افراد کاردان و مطلع از قوانین حقوقی قبل از انعقاد قراردادهای مختلف یا در زمان ایجاد مشکلات حقوقی و قضایی این امکان را به طرفین دعوا یا قرارداد می دهد که قبل از انعقاد انواع قرارداد یک نسخه از آن را در اختیار افراد حقوق دان که  به عنوان مشاور حقوقی فعالیت می کنند قرار دهند تا در آینده دچار مشکل نشوند.

همچنین در صورت بروز مشکلات و اختلافات مالی و حقوقی پس از سنجیدن شرایط برای برون رفت از مشکلات پیش آمده اقدام نمایند  تا  ناآگاهی و عدم اطلاع، باعث پیچیده شدن امور و طولانی شدن زمان دادرسی نشوند. در دعاوی مختلف حقوقی و کیفری هم مشاوره با افراد حقوق دان باعث جلوگیری از به بن بست رسیدن مسائل و اطاله دادرسی می شود.

  • افزایش کارآمدی و صرفه جویی در وقت و هزینه

افزایش کارآمدی و صرفه جویی در وقت و هزینه یکی از مزایای مشاوره حقوق با افراد کاردان و خبره در این زمینه است. چون خیلی از دعای مطرح شده در مراجع قانونی به دلیل ناآگاهی از شرایط و قوانین جاری پایه و اساس قانونی ندارد و این امر می تواند هزینه و زمان زیادی را از مراجعان به دستگاه قضایی تلف نماید و یا در پاره ای از موارد ادعاهای مطرح شده باعث ضرر و زیان افراد مطرح کننده ادعا می شود.

لذا استفاده از مشاوره حقوقی افراد مطلع و آگاه می تواند علاوه بر افزایش کیفیت قانونی دعای مطرح شده، راه  به نتیجه رسیدن پرونده های حقوقی را برای افراد مدعی هموار تر نماید.

  • انجام امور حقوقی و پیگیری دعاوی توسط مشاوران حقوقی

انجام امور حقوقی و پیگیری دعاوی توسط مشاورین حقوقی از دیگر مزایای مشاوره است به این معنا که افراد حقیقی و حقوقی می توانند پس از انعقاد قرارداد و ارائه وکالت، پیگیری مسائل حقوقی و قانونی خود را به مشاوران کاردان و کارآزموده واگذار نمایند.

معمولا شرکت های مختلف برای تسهیل امور و  جلوگیری از مشکلات حقوقی از خدمات یک یا چند مشاور حقوقی استفاده می کنند و اگر این مشاوران حقوقی دارای پروانه وکالت باشند علاوه بر ارائه  مشاوره می توانند وظیفه وکالت شرکت را نیز در اختیار بگیرند که این امر باعث صرفه جویی در زمان و هزینه می شود.

هرچند مشاوره حقوقی با افراد کاردان و خبره  باعث تسهیل در امور و جلوگیری از بروز  مشکلات قضایی و حقوقی می شود اما استفاده از مشاوره حقوقی می تواند معایبی هم داشته باشد که از آن جمله می توان به هزینه های مشاوره حقوقی اشاره کرد ‌به این معنا که پیچیده بودن مسائل یا طولانی شدن روند پیگیری مسائل حقوقی یا کیفری  می تواند باعث افزایش هزینه ها شود.

همچنین مشاوره حقوقی با توجه به ذهنیت افراد مشاور و برداشت آنها از قانون ممکن است متفاوت باشد لذا تفسیر غیر موجه قانون به وسیله مشاورین حقوقی ممکن است باعث ضرر و زیان افراد حقیقی یا حقوقی دریافت کننده مشاوره شود.

محدودیت های زمانی ممکن است یکی دیگر از معایب استفاده از مشاوره حقوقی باشد به این معنا که اگر مشاوره حقوقی زمان بر باشد ممکن  برای موقعیت های فوری یا حساس مناسب نباشد.

دامنه محدود مشاوره حقوقی و عدم توجه به جنبه های عمومی و طولانی مدت مسائل قانونی و حقوقی می تواند برای مشاوره گیرندگان حقیقی و حقوقی در بلند مدت مشکل ساز شود. به بیان دیگر خیلی از مشاوران حقوقی برای برون رفت از شرایط پیش آمده فقط به جنبه کوتاه مدت مسائل توجه دارند که این امر می تواند در بلند مدت برای افراد مشاوره گیرنده مطلوب نباشد و آن را دچار مشکلات حاد نماید.

چه کسانی به مشاوره حقوقی تلفنی احتیاج دارند؟

کسانی به مشاوره حقوقی و تلفنی احتیاج دارند که آگاهی لازم نسبت به قوانین و رویه های قضایی نداشته باشند و سرعت عمل در دریافت مشاوره قضایی برای آنها تعیین کننده باشد. مشاوره حقوقی تلفنی روشی کوتاه و میانبر برای دریافت اطلاعات لازم در زمینه های مختلف حقوقی و کیفری مثل تنظیم دادخواست، لایحه، شکواییه، اظهار نامه و غیره است.

همچنین اگر فردی به دلایل مختلف تمایل داشته باشد با طرف دعوای خود به صلح و سازش برسد می تواند برای آگاهی از چند و چون کار و دریافت راهکارهای  رسیدن به مقصود از مشاوره تلفنی استفاده نماید.

مشاوره حقوقی تلفنی نه تنها می تواند روشی مناسب برای گره گشایی از مشکلات قضایی و حقوقی در پرونده های اشخاص حقیقی باشد بلکه یک راهکار مناسب برای سازمان ها و شرکت های مختلف است که بتوانند با بهره گیری از این کار مشاوره های لازم در زمینه مسائل مختلف مثل وصول مطالبات یا دریافت اطلاعات اولیه برای طرح شکایت در زمینه های مختلف را به دست بیاورند.

همچنین مشاوره حقوقی تلفنی روشی مناسب و کم هزینه برای بالا بردن اطلاعات حقوقی در زمینه های مشخص قبل از تنظیم انواع شکایت یا انعقاد قراردادهای مختلف است. چون فرد متقاضی مشاوره حقوقی می تواند با یک تلفن ساده آگاهی های لازم را نسبت به مسائل حقوقی مورد نظر به دست آورده و اینکار از افتادن او در مسیر پر پیچ و خم اداری جلوگیری نماید.

زمینه های تخصصی وکالت در ارائه مشاوره حقوقی

زمینه های تخصصی وکالت در ارائه مشاوره حقوقی را می توان به طور کلی به 4 بخش امور مربوط به دعاوی، امور مربوط به قرارداد ها، امور مربوط به پژوهش ها و ارائه پیش نویس یا تنظیم قرارداد ها تقسیم نمود.

در بخش امور مربوط به دعاوی معمولاً پیگیری  دعاوی  بین شرکت ها و سازمان ها یا افراد حقیقی که نقش خواهان یا خوانده را دارند به وکلاء گذار می شود.

به بیان دیگر در خیلی از موارد شرکت ها و افراد حقیقی برای سرعت بخشیدن به روند اداری دعاوی مختلف از خدمات وکلاء با سابقه استفاده می کنند یا برای تنظیم لوایح و دادخواست مختلف اقدام به گرفتن مشاوره حقوقی از مشاوران حاذق و با تجربه می کنند تا روند کار آنها دچار مشکل نشود.

در امور مربوط به قرارداد ها افراد حقیقی و حقوقی در زمان انعقاد قراردادهای مختلف سعی می کنند ابتدا با مشاوران یا وکلاء با تجربه مشورت نمایند تا در آینده روند کار آنها دچار مشکل و اختلال نشود.

هرچند در پاره ای از موارد هم ممکن است پس از عقد قرارداد و به مشکل خوردن  مفاد قرار داد یا به بن بست رسیدن آن استفاده از مشاوره افراد حقوقدان و وکلاء با تجربه برای افراد حقیقی و حقوقی در اولویت قرار گیرد.

از دیگر زمینه های تخصصی وکالت در ارائه مشاوره حقوقی، امور مربوط به پژوهش ها است بدین معنا  که انجام یک مشاوره حقوقی ممکن است بر اساس سوالات خاص مشتری در امور راهبردی شرکت یا حل مشکلات آن باشد.

به زبان ساده ابتدا مشاور یا وکیل مورد نظر باید در رابطه با موضوع مطرح شده  پژوهش ها و تحقیقات لازم را انجام بدهد سپس گزارش یا پیشنهادات لازم را برای برون رفت از آن شرایط به افراد ارائه دهنده موضوع اطلاع رسانی نماید.

پیشنویس و تنظیم قرارداد از دیگر زمینه های تخصصی وکالت در ارائه مشاوره حقوقی است به این معنا که مشاور حقوقی باید میزان خسارت ها و مسئولیت ها یا اختیارات فسق و ضمانت ها به خصوص شروط عقد را در قراردادهای مختلف پیش بینی کند تا موکلین او در مسائل مختلف قرارداد اعم از تبادلات مختلف بخصوص تبادلات مالی و پولی دچار مشکل نشوند.

همچنین مشاور یا وکلایی که به صورت تخصصی فعالیت می کنند باید تلاش نمایند تا ابهامات و نکات مبهم در قرارداد را قبل از امضای قرارداد به موکلین خود اطلاع رسانی نمایند تا پس از برطرف شدن ابهامات موجود اقدام به عقد قرارداد نمایند و در آینده دچار مشکل نشوند.

انواع مشاوره حقوقی

انواع مشاوره حقوقی به سه بخش، مشاوره حضوری،  مشاوره تلفنی و مشاوره آنلاین تقسیم می شود.  به این معنا که افراد حقیقی و حقوقی برای دریافت مشاوره  های مختلف حقوقی با توجه به شرایط و مشکلات خود می توانند از روش های مختلف و متناسب با وضعیت خود استفاده نمایند.

در مشاوره حضوری روال کار به این شکل است که متقاضی برای  دریافت مشاوره در قالب افراد حقیقی و حقوقی پس از هماهنگی با مراکز مختلف مشاوره در زمان مشخص شده به مراکز مورد نظر مراجعه کرده و پس از ارائه گزارش شرایط و وضعیت خود  نسبت به دریافت مشاوره های لازم برای برون رفت از مشکلات پیش آمده اقدام می کند.

مشاوره تلفنی یکی دیگر از روش های مشاوره است به این معنا که افراد حقیقی و حقوقی می توانند در یک فاصله زمانی کوتاه برای دریافت راهنمایی های لازم و اورژانسی با مراکز مشاوره حقوقی یا افراد حقوقدان  شناخته شده تماس برقرار نمایند و اطلاعات حقوقی متناسب با شرایط خود را دریافت کنند.

با گسترش فضای مجازی یکی دیگر از روش های مناسب برای دریافت مشاوره های حقوقی برقراری ارتباط آنلاین با مشاوران و افراد صاحب نظر در این زمینه است به این معنا که فرد متقاضی مشاوره می تواند از طریق ارتباط آنلاین با وکلاء یا مشاوران با سابقه و خبره ارتباط برقرار کرده و به صورت مستقیم آنها را در جریان شرایط خود قرار دهد تا راهنمایی های لازم برای برون رفت از وضعیت ایجاد شده و رسیدن به نتیجه مطلوب را دریافت کند.

تفاوت وکیل با مشاور حقوقی

تفاوت وکیل با مشاور حقوقی  زمانی مشخص می شود که شرایط و وضعیت آن ها بر اساس مجوز  و نوع فعالیت سنجیده شود.

طبق روال جاری همه دانش آموختگان رشته حقوق  مقاطع تحصیلی مختلف می توانند برای ارائه انواع مشاوره های حقوقی در مراکز مختلف خصوصی و دولتی استخدام شوند اما ارائه خدمات وکالتی برای این افراد زمانی میسر می شود که آنها بتواند در آزمون وکالت شرکت کرده و پس از قبولی، موفق به اخذ پروانه وکالت شوند. به بیان دیگر دانش آموختگان رشته حقوق برای ارائه خدمات وکالتی باید پروانه وکالت داشته باشند.

همچنین روند و شرایط فعالیت مشاوران حقوقی و وکلاء متفاوت است به این معنی که مشاورین حقوقی برای کار در موسسات حقوقی یا مراکز مختلف قرارداد بسته و حقوق خود را به صورت ساعتی یا ماهانه دریافت می کند اما روند فعالیت وکلاء و قرارداد کاری آنها با مشاورین حقوقی متفاوت است.

به بیان دیگر افرادی که پروانه وکالت سر دفتری و قضاوت دارند نمی توانند در سازمان ها یا شرکت های مختلف دولتی استخدام شود مگر آنکه مراحل تودیع پرونده  وکالت خود را انجام دهند.

معمولاً مشاورین حقوقی هیچگونه محدودیت و مانعی برای استخدام در شرکت ها و نهادهای خصوصی و دولتی را ندارند و می توانند همزمان با ارائه خدمات مشاوره حقوقی آنلاین حضوری به صورت رسمی در مراکز مختلف دولتی و شرکت خصوصی استخدام شوند.

همچنین مشاوران حقوقی می توانند راهنمایی و مشاوره های حقوقی افراد و شرکت های مختلف در زمینه مذاکره، عقد قرارداد و تمام زمینه های تجاری را به عهده بگیرند و برای آنها هیچگونه منعی وجود ندارد اما خدمات وکالتی بیشتر به حوزه های رفع محدودیت و بن بست پرونده های حقوقی و کیفری محدود می شود.

هزینه مشاوره حقوقی

هزینه مشاوره حقوقی با توجه به شرایط و مسئله مطرح شده و پیچیدگی های آن ممکن است متفاوت باشد. به این معنا که هرچه مسئله مطرح شده دارای پیچیدگی های حقوقی  بیشتری باشد با توجه به وقت و زمانی که برای بررسی آن اختصاص داده می شود ممکن است هزینه آن بیشتر باشد.

البته علاوه بر پیچیدگی موضوع مطرح شده سابقه و تجربه وکیل به علاوه روش مشاوره هم در هزینه مشاوره حقوقی  تاثیرگذار است. هرچند در پاره ای از موارد هزینه مشاوره حقوقی به صورت ساعتی یا با در نظر گرفتن یک هزینه ثابت محاسبه می شود و موضوع بحث و سوال حقوقی تاثیری در هزینه مربوطه ندارد.

در پرونده های مالی هم ممکن است ارائه مشاوره حقوقی منوط به دریافت درصدی از مبلغ بازیابی شده در یک پرونده باشد یعنی فرد دریافت کننده مشاوره متعهد می شود که در قبال دریافت مشاوره مناسب و با کیفیت یک درصد مشخصی از پول یا مال به دست آمده را به وکیل مورد نظر ارائه دهد.

مشاوره حقوقی رایگان توسط چه کسانی ارائه می شود؟

مشاوره حقوقی رایگان نوعی از مشاوره حقوقی است که برخی از  وکلاء برای تسهیل امور به متقاضیان و افراد ناتوان  ارائه می دهند.

خیلی از افراد درگیر در پرونده های مختلف حقوقی و کیفری به دلایل مختلف توانایی کافی برای مراجعه به وکلاء یا مشاورین حقوقی و گرفتن مشاوره را ندارند که این ناتوانی مالی و عدم آگاهی از قوانین یا روند اداری پرونده  می تواند برای آنها گران تمام شده و خسارات جبران ناپذیری را به آنها تحمیل کند.

خیلی از وکلاء یا دفاتر وکالت تلاش می کنند با ارائه خدمات حقوقی رایگان به افراد مستحق و ناتوان کمک کرده و از تضییع حقوق آن ها جلوگیری نمایند.

مشاوره حقوقی به خدماتی گفته می شود که از طرف دانش آموختگان حقوق به افراد درگیر در پرونده های مختلف حقوقی و کیفری ارائه می شود.

گرفتن مشاوره حقوقی از افراد با سابقه و دانش آموخته حقوق علاوه بر آنکه باعث تسهیل در روند پرونده های کیفری و حقوقی می شود از سردرگمی افراد درگیر در اینگونه پرونده ها جلوگیری کرده و مانع اطاله دادرسی می شود.

مزایا و معایب مشاوره حقوقی با توجه به شرایط پرونده می تواند متفاوت باشد. اما به طور کلی از مزایای مشاوره حقوقی می توان به مواردی مانند جلوگیری از اطاله دادرسی، کارآمدی و صرفه جویی در وقت و هزینه اشاره کرد.

از معایب مشاوره حقوقی که در مقایسه با مزایای آن کمرنگ هستند می توان به مواردی مانند هزینه، محدودیت های زمانی، دامنه محدود مشاوره و پوشش ندادن همه زوایای پرونده و ذهنیت متفاوت مشاوران در تفسیر قوانین مختلف اشاره کرد.

معمولا  گرفتن مشاوره حقوقی  به مراجعه حضوری به دفاتر وکلاء و مشاوران حقوقی محدود نمی شود و افراد متقاضی مشاوره  که به دلایل مختلف شرایط حضور در دفاتر وکلاء یا مشاوران را برای گرفتن مشاوره نداشته باشند می توانند از روش های دیگر گرفتن مشاوره مثل مشاوره تلفنی یا آنلاین برای مطرح کردن مشکلات خود استفاده کنند.

keyboard_arrow_up
مشاوره تلفنی رایگان