جهت مشاره تلفنی رایگان با وکیل رابطه نامشروع با شماره زیر تماس بگیرید:

۰۹۱۲۳۵۷۶۰۳۷📱 

وکیلی رابطه نامشروع وظیفه دارد که حقوق و حقوق موکلان خود را در دادگاه حفظ کرده و به اثبات بی‌گناهی آن‌ها پرداخته و از موکل خود دفاع کند؛ در فرآیند دادرسی، هر دو طرف پرونده، به عبارت دیگر شاکی و متهم، مجاز به انتخاب وکیل هستند.

وکیل رابطه نامشروع کیست؟

وکیل رابطه نامشروع کسی است که از تسلط  و آشنایی لازم با این حوزه از قوانین کشور و محدودیت های شرعی و مذهبی حاکم آن برخوردار باشد و بتواند به موکل خود کمک کند. روابط بین زن و مرد نامحرم در جوامع اسلامی مثل کشور ایران یکی از پر چالش ترین موضوعاتی است که می تواند خواسته یا ناخواسته افراد زیادی را درگیر خود نماید.

 قانونگذار هم برای حفظ نظم در جامعه و حمایت از افراد آسیب دیده برای روابط نامشروع و غیرقانونی و عرفی جرم انگاری کرده و مجازات های مشخصی را برای افراد مجرم در نظر گرفته است. اما به دلیل گستردگی روابط اجتماعی و تعاریفی که برای  این روابط در نظر گرفته می شود ممکن است چالش برانگیز شده و ابهاماتی را به وجود بیاورد.

لذا شکل و تعریف این گونه روابط نیازمند تعاریف صریح و بدون پرده قانونگذار است به شکلی که حد و حدود روابط اجتماعی روشن و قابل مرزگذاری باشد.

همانطور که گفته شد وکیل رابطه نامشروع به وکلایی گفته می شود که از تسلط و آشنایی لازم به قوانین این حوزه از جرائم و محدودیت های شرعی و قانونی حاکم بر آن برخوردار باشند و بتوانند به موکلین خود برای حل و فصل اینگونه پرونده ها مشاوره حقوقی و راهنمایی لازم را ارائه دهند.

به دلیل اهمیت اجتماعی پرونده های روابط نامشروع و تاثیر غیر قابل انکار پیامدهای این گونه پرونده ها بر زندگی افراد جامعه کارشناسان قضایی توصیه می کنند که طرفین دعوا در پرونده های روابط نامشروع حتی المقدور سعی کنند از مشاوره، راهنمایی و خدمات قضایی وکلای متخصص و با تجربه در زمینه روابط نامشروع استفاده کنند.

از جمله خدماتی که وکلاء پرونده های روابط  نامشروع می توانند به موکلین خود ارائه دهند می توان به مواردی مانند ارزیابی و موفقیت سنجی پرونده روابط نامشروع قبل از آغاز پروسه شکایت، مشاوره و طرح دعوای رابطه نامشروع، دفاع موثر و تخصصی در پرونده رابطه نامشروع با اتکا به شواهد و مفاد قانونی، تنظیم و نگارش لایحه فنی تخصصی دفاعیه برای موکلین، تنظیم شکوایی توسط وکیل رابطه نامشروع و تجدید نظرخواهی از آرای دادگاه ها در زمینه دعاوی روابط نامشروع اشاره کرد.

وکیل رابطه نامشروع در تهران

اهمیت راهنمایی های وکیل رابطه نامشروع

راهنمایی های وکیل پایه یک دادگستری به دلیل اهمیت و تاثیر این گونه پرونده ها در زندگی شخصی و اجتماعی افراد جامعه می تواند بسیار قابل توجه باشد.

به بیان دیگر اهمیت راهنمایی های وکیل رابطه نامشروع در جوامع اسلامی و سنتی بسیار زیاد است چرا که در این گونه جوامع خانواده جایگاه و اهمیت ویژه ای دارد و قوانین به گونه ای وضع می شوند که بیشترین حمایت را از خانواده برای حفظ بنیان های آن به عمل بیاورند.

از مهمترین نکاتی که در پرونده های رابطه نامشروع مورد توجه قرار می گیرد اثبات جرم رابطه نامشروع است که این امر کاری سخت و دشوار است و بدون اثبات رابطه نامشروع افراد متهم قانون نمی توانند برای آن‌ها حکم محکومیت صادر کنند.

لذا در فرایند پیچیده دادرسی و بررسی پرونده های روابط نامشروع مشاوره و راهنمایی وکیل برای طرفین درگیر در این گونه پرونده ها و استفاده از تجربه و راهنمایی های او می تواند برای طرفین دعوا بسیارمفید و راه گشا باشد.

وظایف وکیل رابطه نامشروع چیست

وظایف وکیل رابطه نامشروع در چهارچوب قوانین حقوقی و روال معمول قضاتی که در این حوزه فعالیت می کنند تعریف شده است لذا عملکرد و وظایف وکیل رابطه نامشروع تفاوت چندانی با پرونده های بخش های دیگر قضایی ندارد.

 به این معنا که قضات دادگستری باید در یک چهارچوب مشخص و تعریف شده قانونی فعالیت کنند وظایف آنها در پرونده ها و جرائم مختلف یکسان است هرچند ممکن است فعالیت تخصصی قضات در حوزه جرائم مختلف باعث تبحر و توانایی آنها در پیگیری پرونده های مختلف آن حوزه و بخش شود.

اما باید به این نکته توجه داشت که در جرائمی مثل رابطه نامشروع که از پیچیدگی خاصی برخوردار هستند و ارائه مدارک و مستندات در این نوع جرم به دلیل وقوع آن در حریم شخصی ممکن است بسیار سخت یا غیر ممکن باشد.

حتی در برخی از موارد  استفاده از شهادت شهود در جرائم رابطه نامشروع به دلیل حادث شدن در فضای خصوصی ممکن است غیر ممکن و نشدنی باشد لذا مطمئن ترین روش برای اثبات جرم  در رابطه نامشروع اقرار متهم است.

بنابراین  در پرونده های رابطه نامشروع با توجه به شرایط، می طلبد که وظایف و‌پیکیری وکیل رابطه نامشروع برای به نتیجه رساندن پرونده پررنگ تر باشد چون این گونه جرائم معمولا کمتر در انظار عمومی رخ می دهند.

فلذا وکلایی که به صورت تخصصی در  پرونده های رابطه نامشروع فعالیت می کنند برای به نتیجه رساندن این گونه پرونده ها باید حتی المقدور از تسلط و دانش لازم در زمینه علم پزشکی قانونی، جرم شناسی، روانشناسی، جامعه شناسی، تجربه و سابقه کافی در زمینه پیگیری پرونده های رابطه نامشروع برخوردار باشند و همچنین آگاهی و دانش لازم نسبت به قوانین پیرامون جرائم منافی عفت به ویژه آیین دادرسی کیفری داشته باشند تا بتوانند علاوه بر  دادن راهنمایی و مشاوره درست و به موقع  به موکل خود، پرونده او را  با ارائه مدارک لازم و استناد به مواد قانونی محکمه پسند و مستدل برای رسیدن به نتیجه مطلوب و دلخواه پیگیری نماید.

تعریف رابطه نامشروع

رابطه نامشروع در لغت به معنی رابطه غیرقانونی و خلاف شرع است. به این معنا که اگر زن و مرد بدون داشتن رابطه عرفی و قانونی مثل ازدواج یا نامزدی  با یکدیگر روابط جنسی و عاشقانه داشته باشند مرتکب رابطه نامشروع شده اند و در صورت اثبات این امر بر اساس قوانین جاری مجازات می شوند.

برای آنکه رابطه نامشروع بین مرد و زن غریبه برای مراجع قانونی اثبات شود باید دو شرط مهم در این گونه روابط محرض شود شرط اول آن است که هیچگونه رابطه زوجیتی بین مرد و زن مورد نظر وجود نداشته باشد و شرط دوم آن است که طرفین با هم ارتباط عاشقانه و لمسی همچون تقبیل یا بوسیدن، دست دادن، خلوت با یکدیگر، حرف یا پیغام های عاشقانه، رابطه جنسی کامل و مضاجعه غیر زنا یا در آغوش کشیدن داشته باشند.

رابطه نامشروع از لحاظ عرفی و قانونی به رابطه ای گفته می شود که در مقابل رابطه مشروع و قانونی قرار می گیرد به این معنا اگر زن و مردی از نظر عرفی و قانونی با یکی دیگر ازدواج نکرده باشند و در روابط خود با یکدیگر  از مرزهای قانونی و شرعی عبور کنند مرتکب عمل نامشروع شدند و در صورت اثبات این امر در مراجع قانونی به مجازات هایی متناسب با جرم خود محکوم می شوند.

اثبات رابطه نامشروع

همانطور که می دانید در قوانین کشور ما، روابط میان زنان و مردان به دو گروه مشروع و غیر مشروع دسته بندی می شوند. مطابق نظر قانونگذار برقراری هرگونه ارتباط غیر مشروع، جرم تلقی شده و شامل مجازات قانونی می شود‌. حال ارتباط نامشروع یعنی چه؟ به طور کلی هرگونه رابطه ای میان زن و مرد نامحرم که‌ با عرف جامعه همخوانی ندارد، نامشروع به حساب می آید.

به عنوان مثال اگر زن و مرد نامحرم اقدام‌ به برقراری رابطه جنسی، تماس تلفنی و ….با یکدیگر نمایند، در حالی که هیچگونه رابطه زوجیت میان آن ها جاری نیست، مرتکب جرم رابطه نامشروع شده اند.‌ البته این مورد را نیز در نظر داشته باشید که هر ارتباطی را نمی توان غیر مشروع به حساب آورد. به عنوان مثال صحبت کردن و ‌ارتباط میان زن و مرد که همکار هستند اگر در حوزه کاری باشد، هیچ منعی ندارد.

یا صحبت کردن دو همکلاسی و‌ یا حتی سلام و احوال پرسی زن و مرد که خارج از عرف نباشد، به هیچ عنوان ارتباط نامشروع به حساب نمی آید. ارتباط نامشروع امروزه به عنوان یکی از مورد بحث ترین موضوعات در مراجع قضایی به حساب آمده، و بسیار به آن پرداخته می شود. چرا که این جرم می تواند به کلیت جامعه آسیب های شدید اجتماعی وارد نموده، و تاثیرات مخرب فراوانی داشته باشد.

برقراری رابطه غیر شرعی و خارج از موازین اسلامی، چه توسط مرد و چه توسط زن انجام گیرد جرم تلقی می شود. اگر مرد یا زن متاهل و دارای همسر اقدام به برقراری چنین رابطه ای نمایند، قانون در خصوص آن ها مجازات سخت گیرانه تری را اعمال خواهد کرد.

چنانچه زن یا مرد متوجه خیانت همسر خود و‌ برقراری هرگونه رابطه نامشروع توسط او شود، می تواند علیه فرد در مراجع قضایی اقدام به طرح دعوا نماید. اما برای اینکه بتواند ادعای خود را اثبات نماید، باید مراحلی را طی کند. اثبات ارتباط غیر شرعی از طریق برخی روش ها کاملا امکانپذیر خواهد بود. روش های اثبات این نوع جرم را در زیر ذکر نموده ایم:

  • اقرار متهم

اولین و مهمترین چیزی که می تواند برقراری یک ارتباط غیر شرعی و خارج از موازین اسلامی را در مراجع قضایی به اثبات برساند، اقرار متهم می باشد. اگر فردی که مرتکب این جرم‌ شده است، در دادگاه به برقراری رابطه نامشروع اعتراف کند، جرم او‌ به اثبات خواهد رسید. در این صورت دیگر نیاز به ارائه هیچ مستندات دیگری نخواهد بود، و دادگاه حکم‌ نهایی را صادر خواهد کرد.‌

  • شهادت دو شاهد مرد

از دیگر روش های اثبات این جرم، شهادت دو شاهد مرد می باشد. اگر دو‌مرد بالغ و دارای سلامت عقلانی شاهد وقوع جرم‌ باشند، می توانند در دادگاه علیه مجرم شهادت دهند. در صورت شهادت دادن آن ها نیز، جرم ارتباط نامشروع به اثبات خواهد رسید.

  • علم قاضی

گاهی با وجود اینکه ارتباط نامشروع انجام گرفته است، اما شاکی هیچ مدارک قابل استنادی برای اثبات آن در اختیار ندارد.‌ در این صورت قاضی پرونده را به صورت دقیق و شفاف بررسی نموده، و ممکن است با توجه به علم خود‌ و شواهدی که یافته است برقراری رابطه نامشروع را تایید کند.

مدارک لازم برای اثبات رابطه نامشروع

بر اساس ماده 160 قانون مجازات اسلامی دلایل و مدارک لازم برای اثبات جرم شامل مواردی مانند اقرار متهم، شهادت شهود، قسم نامه، سوگند طرفین و علم قاضی است که به طور معمول در میان راه های اثبات جرم معمولاً قسمنامه برای جنایات وارده بر جسم و سوگند نیز برای اثبات جرائم تعزیری کاربرد دارد.

لذا برای اثبات رابطه نامشروع از روش هایی مانند اقرار متهم، شهادت شهود و علم قاضی استفاده می شود. در خیلی از موارد متهمین به جرائم روابط نامشروع پس از طی شدن روند دادرسی و به دلیل عذاب وجدان اقدام به اقرار به جرم می کنند که بهترین روش برای اثبات روابط نامشروع است.

استفاده از شهود برای اثبات رابطه نامشروع سخت و نا ممکن است چون  روابط نامشروع معمولاً به صورت پنهان و به دور از چشم دیگران انجام می شود و بر اساس قانون و شرع برای آنکه شهادت شهود از اعتبار لازم برای محکوم شدن متهم به رابطه نامشروع برخوردار باشد نیاز به شهادت 4 مرد عاقل و بالغ دارد که در این روش شهادت یک زن عاقل و بالغ نصف مرد محسوب می شود. لذا در این روش شهادت دو زن عاقل و بالغ معادل شهادت یک مرد عاقل و بالغ است.

از دیگر مواردی که  امروزه برای اثبات رابطه نامشروع مورد  استفاده قرار می گیرد می توان به مواردی از قبیل فیلم، عکس،  پیامک و چت  وغیره اشاره کرد.

باید به این نکته اشاره کرد که هرچند استفاده از مدارکی مانند فیلم، عکس،  پیامک و چت برای اثبات رابطه نامشروع مفید است اما هیچ یک از این مدارک به تنهایی نمی توانند باعث محکومیت قطعی فرد متهم شود و وجود چنین مدارکی فقط باعث افزایش علم قاضی می شود.

بر اساس قانون جدید علم قاضی یکی از ادله اثبات جرم است قاضی می تواند با اتکا به علم خود و تحقیق و تفحص از طرفین دعوا، فرد متهم را محکوم کرده و برای او مجازات متناسب با جرم انجام شده را لحاظ کند.

اثبات ارتباط نامشروع فوق العاده مهم است؛ چرا که ‌اگر قادر به ثابت کردن ادعای خود نشوید، طرف مقابل می تواند ادعای شرف نموده و اینگونه شکایت شما ممکن است طبعات قانونی و مشکلات زیادی برایتان در پی داشته باشد.

کدام دعاوی در گروه جرائم جنسی قرار میگیرد؟

جرایم جنسی از مهم ترین جرائمی هستند که علاوه بر مختل کردن نظم عمومی باعث به خطر افتادن اخلاق و عواطف انسانی و بنیان خانواده ها  می شوند. اگر رابطه نامشروع بدون رضایت طرف مقابل انجام شود به تجاوز جنسی منتهی می گردد. تجاوز جنسی معمولاً قربانیانش را برای سال های طولانی در دام بیماری های روحی و روانی سخت قرار می دهد.

باید به این نکته توجه داشت که تجاوز جنسی یا رابطه نامشروع منحصرا از طرف مردها علیه زن ها انجام نمی شود و در خیلی از موارد ممکن است که فرد بزه دیده در رابطه نامشروع مرد یا کودکان باشند.  همانطور که گفته شد رابطه نامشروع اگر بدون رضایت طرف مقابل انجام شود با نام تجاوز جنسی شناخته می شود.

به عبارت دیگر اگر فرد فاعل در ارتکاب جرم جنسی از فشار روحی و جسمی یا اغفال استفاده نماید عمل انجام شده با نام تجاوز جنسی شناخته می شود.

همچنین اگر فرد متعرض جنسی برای اعمال این کار از فشار فیزیکی مثل کتک زدن یا تهدید با اسلحه و غیر، جهت تسلیم کردن فرد بزه دیده برای وادار کردن او به انجام عمل جنسی استفاده نماید  این گونه رابطه نامشروع هم با عنوان تجاوز جنسی شناخته می شود.

در رابطه نا مشروع و جرائم جنسی رفتار و عملکرد فرد مجرم برای رسیدن به مقصود ممکن است مصداق جرائم دیگری هم باشد  و علاوه بر رابطه نامشروع، دعوای دیگری را هم مثل تجاوز جنسی، اغفال مثل وعده ازدواج و برقراری رابطه جنسی، تهدید، تطمیع، شرب خمر یا تجاوز در هنگام مستی، ربایش برای تجاوز جنسی، خیانت، تجاوز به عنف و غیره را هم شامل شود که قانونگذار علاوه بر مجازات مقرر در بند ت ماده 224 قانون مجازات اسلامی مصوب سال 1392خورشیدی، با توجه به نوع جرم و دعاوی مفتوحه، مجازات های دیگری را که در مواد دیگر قانون مجازات اسلامی برای فرد مجرم در نظر گرفته است مانند پرداخت ارش البکاره و مهرالمثل و غیره را هم لحاظ کند.

رابطه نامشروع دون زنا‌

بالاترین حد برقراری رابطه نامشروع زنا می باشد. زنا به معنای نزدیکی و انجام دخول میان زن و مرد نامحرم می باشد. حال بسیاری از افراد تصور می کنند که رابطه نامشروع تنها شامل زنا و نزدیکی شده و هیچ مصادیق دیگری ندارد. اما دیدگاه قانونگذار در این خصوص کاملا متفاوت است. چرا که مطابق قانون رابطه نامشروع تنها شامل زنا نمی شود، بلکه طیف گسترده تری دارد. به طور کلی هرگونه رابطه ای که خارج از عرف باشد، نامشروع نامیده می شود.

پس اگر زن و مرد نامحرم اقدام‌ به ارتباط از طریق فضای مجازی، ارسال پیامک، ارسال تصاویر مستهجن، بیرون‌ رفتن، پارک و کافی شاپ رفتن و مواردی از این قبیل نمایند، باز هم مرتکب این جرم شده و مطابق قانون مجازات خواهند گردید. پس تمامی این موارد را می توان از مصادیق ارتباط نامشروع و‌ دون زنا‌ به حساب آورد.

رابطه نا مشروع با زن شوهر دار

مجازات رابطه نامشروع

مجازات رابطه نامشروع بر اساس ماده 637 قانون مجازات اسلامی بین 1 تا 99 ضربه شلاق تعزیری است و اگر عمل رابطه نامشروع با عنف و اکراه یکطرف رابطه همراه باشد فقط طرف اجبار کننده تعذیر می شود و طرفی که به اجبار وارد رابطه نامشروع شده است مجازات نمی شود.

باید به این نکته توجه داشت که از نظر قانونی رابطه نامشروع تعریف خاص خود را دارد به این معنا که رابطه نامشروع از رابطه جنسی که به دخول منجر شود متفاوت است و معمولاً شامل انجام اعمالی مثل هم آغوشی، بوسیدن، گفتگو و روابط کلامی خارج از عرف مثل مکالمه تلفنی،  گفتگو صوتی، تصویری و پیامکی در فضای مجازی ، گفتگوی حضوری  و غیره می شود.

باید به این نکته توجه داشت که در صورت وجود جهات مخففه مجازات، امکان تبدیل حکم جرم رابطه نامشروع به جریمه نقدی وجود دارد به این معنا که قیمت هر سه ضربه شلاق معادل 400000 ریال است.

در ماده 637 قانون تعزیرات میزان مجازات رابطه نامشروع همانطور که گفته شد مشخص شده است و در این قانون حرفی از تبعید به میان نیامده است، با این حال در پاره ای از موارد ممکن است افرادی که به مجازات رابطه نامشروع محکوم می شوند با استناد به قانون مجازات های تکمیلی مصوب سال 1392خورشیدی با نظر قاضی و شرایط متهم به تبعید یا منع از اقامت در یک محل معین یا اقامت اجباری در یک مکان مشخص محکوم شوند.

همانطور که گفته شد در قانون مجازات اسلامی برای روابط نامشروع میان زن و مرد فقط مجازات شلاق در نظر گرفته شده است و هیچ گونه صحبتی از مجازات حبس برای فرد مجرم نمی شود و قانونگذار برای افرادی که مرتکب رابطه نامشروع شده اند مجازات زندان تعیین نکرده است.

 به زبان ساده کسانی که مرتکب جرم رابطه نامشروع می شوند در صورت اثبات جرم فقط به مجازات شلاق محکوم می شوند و در پاره ای از موارد بر اساس قوانین تکمیلی ممکن است به تبعید یا به منع اقامت در محل زندگی خود برای مدت مشخص محکوم شوند و هیچگونه مجازات زندانی برای رابطه نامشروع در نظر گرفته نمی شود.

از جمله تخفیف های مجازات رابطه نامشروع شامل:

تخفیف های مجازات رابطه نامشروع با توجه به مجازات 1 تا 99 ضربه شلاق که با توجه به میزان مجرمیت فرد برای او در نظر گرفته می شود فقط می تواند در قالب تبدیل شلاق به جریمه نقدی متصور باشد.

باید به این نکته توجه داشت که تخفیف مجازات رابطه نامشروع یا تخفیف مجازات شلاق در صورتی برای فرد مجرم  لحاظ می شود که شرایط این کار فراهم باشد. از جمله تخفیف های مجازات رابطه نامشروع شامل:

  • گذشت شاکی و مدعیان خصوصی
  • اوضاع و شرایط خاص موثر در ارتکاب جرم مثل وجود انگیزه شرافتمندانه در رابطه با ارتکاب جرم، سر زدن رفتار یا گفتار تحریک آمیز از سوی بزه دیده و غیره
  • اقرار موثر متهم در حین تحقیق و رسیدگی به پرونده
  • اظهار ندامت متهم و پذیرش آن از طرف قاضی و فرد بزه دیده
  • وضع خاص متهم مانند بیماری یا کهولت سن، حسن سابقه و نداشتن سابقه کیفری
  • تلاش متهم برای جبران ضرر و زیان ناشی از جرم
  • شدید نبودن زیان وارد شده به فرد بزه دیده
  • داشتن شریک جرم و مداخله ضعیف او در جرم
  • همکاری موثر فرد متهم برای شناسایی شرکاء و روشن شدن وضعیت پرونده

هرچند موارد گفته شده ممکن است برای تخفیف گرفتن در مجازات رابطه نامشروع موثر باشند اما اهمیت این جرم در جوامع سنتی و اسلامی به حدی است که  هرگز مجازات مجرم بخشیده نمی شود.

شکایت رابطه نامشروع چقدر طول میکشد؟

رابطه نامشروع یکی از جرایم عمومی محسوب می شود لذا هر شخصی می تواند از آن شکایت کند به بیان دیگر در این نوع پرونده برای شروع پیگیری نیاز به شکایت شاکی خصوصی نیست و دادستان یا نیروی انتظامی راسا بدون حضور شاکی خصوصی می توانند رسیدگی به جرم را آغاز کنند.

مهلت شکایت از رابطه نامشروع 5 سال پس از تحقق جرم است و حتی حق  شکایت برای همسر سابق فرد متهم بعد از طلاق و متارکه هم به قوت خود باقی است و او می تواند به دلیل رابطه نامشروع از همسر سابق خود شکایت کند.

بر اساس قانون مجازات اسلامی مجازات جرم رابطه نامشروع از نوع تعزیری درجه 6 است که مرور و گذشت زمان آن 5  سال پس از وقوع جرم است به این معنی که شخص شاکی یا خواهان تا 5 سال پس از وقوع جرم فرصت دارد از فرد متهم یا خوانده شکایت کند.

شکایت رابطه نامشروع چقدر طول میکشد شاید سوالی باشد که ذهن افرادی را که درگیر این گونه پرونده های قضایی هستند را به خود مشغول کند.

برای پاسخ به این سوال باید به این نکته توجه داشت که به دلیل شرایط متفاوت پرونده های رابطه نامشروع و افرادی که درگیر این نوع پرونده ها هستند تعیین زمان مشخصی برای رسیدگی به آنها مشکل است به این معنا که هرچه پرونده پیچیدگی های خاص خود را داشته باشد ممکن است زمان رسیدگی و صدور حکم آن طولانی تر و زمان بر باشد.

بهترین راه برای کاهش زمان دادرسی در پرونده های رابطه نامشروع مراجعه به وکلای حاذق و دریافت مشاوره یا واگذار کردن پیگیری پرونده به آن ها برای سرعت گرفتن روند کار و جلوگیری از اطاله دادرسی است.

از بین رفتن بکارت چه مجازاتی خواهد داشت؟

گاهی ارتباط میان دختران مجرد و مردان موجب از بین رفتن پرده بکارت آن ها می شود. در این صورت فرد عملا دخترانگی خود را از دست داده و در واقع زنا صورت می گیرد. اگر دختر در هنگام ارتباط این نوع رابطه نامشروع که منجر به از بین  رفتن بکارت شود، اکراه داشته و به زور و اجبار وادار به انجام آن شود، مجازاتی شامل او نشده و‌ تنها مرد مستحق مجازات قانونی خواهد بود. اما اگر هم دختر و هم پسر هردو به برقراری این ارتباط نامشروع رضایت داشته باشند، قطعا مجازاتی شامل حال هردوی آن‌ها می شود. مجازات زنا که‌ منجر به از بین رفتن پرده بکارت شود، اعدام و تا ۹۹ضربه شلاق خواهد بود.

همچنین ارتباط های نامشروع خارج از زنا نیز که شامل ارسال پیامک، تماس تلفنی و ….می شوند، همگی شامل مجازات حبس، شلاق و یا اعدام خواهند بود. میزان مجازات نیز بستگی به نوع جرم داشته و شدت آن توسط دادگاه تعیین می شود. حال نکته مهم و لازم به ذکر دیگر نیز این است که رابطه نامشروع جز جرائم غیر قابل گذشت است. یعنی این جرم نیاز به شاکی خصوصی نداشته و اگر اتفاق بیفتد، مراجع قضایی می توانند نسبت به مجازات متهمان اقدام نمایند. چرا که ارتباط نامشروع مصلحت جامعه را به خطر می اندازد، و برای پاکسازی اجتماع رسیدگی به این جرم نیازمند وجود شاکیان خصوصی نخواهد بود.

پیام دادن‌ به زن شوهردار موجب اثبات رابطه نامشروع می باشد؟

گاهی زن با وجود داشتن همسر و زندگی مشترک‌ اقدام به برقراری ارتباط نامشروع، و  پیام دادن‌ و دریافت پیامک از مرد نامحرم می نماید. حال پیام دادن‌ به زن شوهردار، یکی از مصادیق شایع ارتباط نامشروع تلقی می شود. به همین دلیل با ارائه اصل و اسکرین شات از پیامک های رد و‌ بدل شده، می توان وقوع جرم‌ را تا حد زیادی اثبات نمود. اما ارائه پیامک ها به تنهایی کافی نخواهد بود.

چرا که برای اثبات رابطه نامشروع قطعا نیاز به مدارک محکم تری خواهد بود. البته نکته حائز اهمیت این است، که متن پیامک نیز در اثبات این ارتباط نقش مهمی دارد. اگر متن پیامک شامل ادبیات مستهجن یا مواردی باشد که رابطه را ثابت کند، می تواند این جرم را در دادگاه نیز به اثبات برساند. اما‌ اگر متن پیام های ارسال شده به زن شوهردار دار، معمولی بوده و قابل استناد نباشد، ممکن است در اثبات رابطه نیز تاثیر نگذارد.

تکلیف مهریه زن در صورت برقراری رابطه نامشروع

در صورتی که زن مرتکب جرم رابطه غیر شرعی شود، مطابق قانون مجازات خواهد شد. حال بسیاری از افراد بر این باورند که ارتکاب چنین جرمی می تواند زن را از دریافت مهریه محروم نموده و در این‌ صورت مهریه به او تعلق نمی‌ گیرد.

اما مطابق قانون مهریه حقی است، که در لحظه عقد به زن تعلق گرفته است. پس برقراری رابطه نامشروع به هیچ عنوان موجب محروم‌ شدن او از دریافت مهریه نشده، و حتی در چنین شرایطی نیز مرد باید این حق قانونی زن را به او پرداخت نماید.

در صورت تمایل به دریافت مشاوره تلفنی از بهترین وکیل مهریه در تهران با شماره ۰۹۱۲۳۵۷۶۰۳۷ تماس حاصل فرمایید، با مشورت و راهنمایی وکیل زودتر به نتیجه خواهید رسید. 

عباس اسدی بهترین وکیل رابطه نامشروع در تهران

بهترین وکیل رابطه نامشروع در تهران

بهترین وکیل رابطه نامشروع در تهران وکیلی است که به صورت تخصصی در زمینه پیگیری پرونده های رابطه نامشروع فعالیت می کند.

بر اساس ماده 632 قانون مجازات اسلامی هرگونه رابطه منافی عفت بین زن و مردی که بین آن ها رابطه زوجیت وجود نداشته باشد نامشروع و بر خلاف قوانین عرف و شرع است و برای کسانی که مرتکب این جرم شوند مطابق قانون و شرع مجازات در نظر گرفته می شود.

بر اساس قوانین ایران هرگونه ارتباطی بین زن و مرد نامحرم ایجاد شود رابطه نامشروع نیست و نمی توان برای آن مجازات زنا در نظر گرفت. به عبارت دیگر در قوانین ایران رابطه نامشروع از زنا جدا شده و به عنوان یک جرم تعزیری مورد پیگرد قرار می گیرد.

به همین خاطر به روابط نامشروع به غیر از زنا، دون زنا یا کمتر از زنا گفته می شود. باید به این نکته توجه داشت که برای  اتهام رابطه نامشروع چه زنا یا غیر زنا فقط با مدارک و شواهد مستند و محکمه پسند حکم صادر می شود و صرف وارد شدن اتهام برابر با مجازات و محکومیت فرد متهم نیست.

بهترین وکیل رابطه نامشروع در تهران به دلیل تسلط و اشراف بر قوانین این حوزه می تواند از موکلین خود در قالب شاکی یا متهم دفاع کرده و آن ها را برای رسیدن به نتیجه مطلوب یاری نماید.

معمولاً وکلایی که به صورت تخصصی در زمینه موضوعات مختلف قضایی در شهرهای بزرگی مثل تهران فعالیت می کنند به دلیل مواجه با پرونده های متنوع در زمینه رابطه نامشروع و کسب تجربه در این گونه پرونده ها می توانند خدمات مناسب و با کیفیتی را به موکلین خود ارائه دهند.

لذا بهترین وکیل رابطه نامشروع در تهران وکیلی است که از سابقه و اشراف قانونی لازم نسبت به چنین پرونده هایی و روال اداری آن ها برخوردار باشد تا بتواند با استفاده از مواد قانونی محکمه پسند و ارائه اسناد و مدارک لازم موکل خود را در  پرونده های رابطه نامشروع یاری کرده و نتیجه پرونده آن ها ختم بخیر کند.

هزینه وکیل رابطه نامشروع

هزینه وکیل رابطه نامشروع با توجه به شرایط وکیل و موکل او ممکن است به شدت متغیر باشد از جمله عوامل موثر در هزینه وکیل رابطه نامشروع می توان به مواردی مانند میزان تجربه و دانش وکیل یا حسن سابقه او، پیچیدگی و شرایط حاکم بر پرونده اشاره کرد.

به طور معمول هزینه اخذ وکیل برای رابطه نامشروع معمولاً درصدی از مبلغ مورد مطالبه فرد خواهان است. اما به طور کلی هزینه اخذ وکیل چه برای فرد خواهان یا خوانده باشد تابعی از رقم اعلامی به وسیله کارشناسان قوه قضاییه یا کانون وکلا برای پیگیری اینگونه پرونده ها به وسیله وکلای مختلف است.

هرچند پیچیدگی پرونده شرایط خوانده یا خواهان و کیفیت کار وکیل مورد نظر می تواند در تغییر رقم اعلامی به وسیله قوه قضاییه یا کانون وکلا برای اخذ وکیل رابطه نامشروع موثر باشد.

مشاوره با وکیل رابطه نامشروع

مشاور با وکیل رابطه نامشروع در روند پیگیری پرونده بسیار موثر است چون علاوه بر به دست آوردن اطلاعات مفید پیرامون مسئله حقوقی مطرح شده وکیل رابطه نامشروع برای فرد مشاوره گیرنده توضیح می دهد که عنوان کیفری جرم رابطه نامشروع چیست چه معنایی دارد و چه آثار‌ و عواقب یا مجازات هایی را ممکن است برای فرد متهم در صورت اثبات جرم به همراه داشته باشد.

از جمله مزایای مشاوره با وکیل رابطه نامشروع می توان به مواردی مانند کسب اطلاعات مفید  پیرامون مسئله حقوقی پیش رو،  تنظیم شکوایی بر مبنای توضیحات وکیل، بررسی اوراق و اسناد یا مدارک و ادله ای اثبات دعوا، تنظیم لایحه دفاعیه توسط وکیل، کاهش استرس و اضطراب موکل یا فرد مشاوره گیرنده از وکیل اشاره کرد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

keyboard_arrow_up
مشاوره تلفنی رایگان