عباس اسدی
عباس اسدی

وکیل پایه یک دادگستری تهران

(عضو کانون وکلای مرکز دارای شماره پروانه 10256)

دارای ۲۰ سال سابقه مستمر در حوزه حقوق و وکالت

پیشتاز در تعهد و دفاع از حقوق موکلین

وکیل کلمه ای عربی بوده و به فردی اطلاق می شود، که از طرف شخصی دیگر برای انجام برخی امور خاص مامور می شود. در واقع میان وکیل و شخص تقاضا کننده، قراردادی امضا می شود. در این قرارداد موضوع وکالت شرح داده شده و هردو طرف تعهدات و مسئولیت هایی را به عهده می گیرند. به قرداد منعقد شده میان وکیل و‌ طرف مقابل، قرارداد وکالت گفته می شود. وکیل معمولا تمام‌ تلاش خود را به کار می گیرد تا در مراجع قضایی  از حقوق و منافع موکل خود به صورت تمام و کمال حمایت کند. به همین دلیل امروزه در خصوص پیشبرد پرونده های حقوقی، کمک گرفتن از وکلای متخصص قطعا بسیار ضرورت خواهد داشت‌. حال حتما شما نیز بارها نام وکیل پایه یک را شنیده اید. همانطور که می دانید انتخاب یک‌ وکیل کاردان که بتواند بهترین نتیجه را برای پرونده اتان کسب کند، قطعا کار ساده ای نیست. معمولا افراد وکلای پایه یک‌ را انتخاب می کنند. اما طیف گسترده ای از اشخاص هنوز هم با وظایف و اختیارات این گروه از وکلا آشنایی نداشته، و همین می تواند انتخاب یک وکیل مناسب را برای آن ها دشوار تر سازد.

 به طور کلی وکلای پایه یک‌ از بهترین وکلای قوه قضائیه می باشند، که در حوزه حقوق تحصیل نموده اند. این دسته از وکلا مراحل بسیار پیچیده و دشواری را برای اخذ پرونده وکالت پایه یک طی می کنند. به همین دلیل فوق العاده معتبر بوده، و انتخاب اول افرادی می باشند که نیازمند کمک گرفتن از وکیل هستند‌. وکیل پایه یک معمولا تجربه زیادی دارد، و در اکثر پرونده های قضایی موفق عمل می نماید.

وکیل پایه یک کیست و‌ چگونه عمل می کند؟

وکلای پایه یک معمولا دشواری و پیچیدگی های زیادی را برای دریافت پرونده وکالت متحمل می شوند‌. چرا که اخذ مدرک و پذیرش به عنوان وکیل متخصص پایه یک، بسیار سختگیرانه بوده و سال ها طول می کشد. در درجه اول وکیل باید حداقل تا مقطع لیسانس یا بالاتر در رشته حقوق تحصیل نماید. پس از تحصیل نیز وکیل می بايست در آزمون پذیرش کارآموز کانون وکلا شرکت نماید.

این آزمون بسیار سختگیرانه بوده، و قبولی در آن قطعا فوق العاده دشوار خواهد بود. چرا که هرساله افراد زیادی در این آزمون شرکت نموده و رقابت بسیار تنگاتنگ خواهد بود‌. اگر وکیل بتواند در این آزمون موفق به کسب نمره قبولی شود، می بايست دو سال نیز در دوره کارآموزی شرکت‌ نماید. دوره کارآموزی وکیل نیز تحت نظر یک وکیل با تجربه و با سابقه خواهد بود.

پس از این مدت زمان کارآموز وکالت می تواند پروانه وکالت پایه یک خود را از کانون وکلا و قوه قضائیه دریافت نماید. در نتیجه پس از طی نمودن این پروسه سخت و طولانی فارغ التحصیلان حقوق می توانند به وکیل پایه یک دادگستری تبدیل شوند.

 به طور کلی وکلای پایه یک‌ از بهترین وکلای قوه قضائیه می باشند، که در حوزه حقوق تحصیل نموده اند. این دسته از وکلا مراحل بسیار پیچیده و دشواری را برای اخذ پرونده وکالت پایه یک طی می کنند. به همین دلیل فوق العاده معتبر بوده، و انتخاب اول افرادی می باشند که نیازمند کمک گرفتن از وکیل هستند‌. وکیل پایه یک معمولا تجربه زیادی دارد، و در اکثر پرونده های قضایی موفق عمل می نماید.

مزایای مشورت با وکیل
آگاهی هر چه بیشتر

معمولا بسیاری از افراد از حقوق قانونی خود آگاهی کامل نداشته، و حتی با روند‌ رسیدگی به پرونده های قضایی نیز آشنایی ندارند. وکلای حقوقی در این زمینه اطلاعات کاملی را در اختیار موکل خود قرار داده، تا آگاهی بیشتری داشته باشد.

دریافت مشاوره

دریافت مشاوره را می توان یکی دیگر از مهمترین فواید کمک گرفتن از وکلای حقوقی عنوان نمود. موکلین معمولا قبل از طرح دعوا سوالات زیادی داشته و ممکن است نیاز به راهنمایی داشته باشند. به همین دلیل وکیل حقوقی با ترتیب دادن جلساتی، سعی می کند مشاوره های لازم را به موکلین خود ارائه نماید.

پیشگیری از بروز خسارات متاسفانه بسیاری از افراد با پیشبرد اشتباه پرونده خود، متحمل خسارات زیادی می شوند. به همین دلیل وکلای حقوقی تمام تلاش خود را به کار می گیرند، تا از بروز هرگونه ضرر و زیانی به موکل پیشگیری کنند.
تسریع روند پرونده

دیگر مزیت مهم کمک گیری از وکیل حقوقی تسریع روند پرونده می باشد. معمولا به نتیجه رسیدن پرونده های قضایی مدت زمان زیادی طول می کشد، و این به دلیل پیچیدگی های روند بررسی آن ها می باشد. اما وکلای حقوقی سعی می کنند از طریق سریع ترین، مطمئن ترین و آسان ترین راه ممکن، پرونده موکلین خود را به نتایج مطلوب برسانند. به همین دلیل با کمک این وکلا پرونده ها معمولا در بازه زمانی کوتاهی بررسی شده و رای نهایی دادگاه صادر می گردد.

نگارش دادخواست و لایحه

نگارش دادخواست و لایحه اگر به شکل اصولی صورت پذیرد، می تواند در جلب نظر دادگاه تاثیرگذار باشد. وکیل حقوقی با توجه به دانش خود، بهترین و اثرگذار ترین دادخواست و لایحه های حقوقی را برای افراد تنظیم و نگارش می نماید.

وظایف وکیل پایه یک دادگستری

حال نحوه عمل و خدماتی که وکیل کاردان پایه یک ارائه می نماید، شامل طیف گسترده ای می شوند. در ادامه به بررسی مهمترین خدمات این گروه از وکلا پرداخته ایم:

  • ارائه مشاوره کارآمد

یکی از مهمترین خدمات این گروه از وکلا ارائه مشاوره های کارآمد و‌ سازنده می باشد. وکیل متخصص پایه یک معمولا سعی می کند در طول جلسات مشاوره، به بهترین شیوه ممکن شما را راهنمایی کند. در جلسات مشاوره وکیل به شما کارآمد ترین راهکار ها را برای پیشبرد پرونده اتان توصیه خواهد کرد.

  • حضور در دادگاه

اکثر وکلای پایه یک‌ در کلیه جلسات دادگاه حضور یافته، تا بتوانند در مقابل قضات از حقوق موکلین خود دفاع نمایند. وکیل پایه یک با تکیه بر دانش حقوقی بالا و فن سخنوری خود، می تواند در جلب نظر قاضی و اثبات حقیقت در دادگاه به شما بسیار کمک نماید.

  • اطلاع دادن و بررسی ابلاغیه ها

معمولا در روند هرگونه شکایتی ابلاغیه های مختلفی برای طرفین یا اصحاب دعوا ارسال می شوند. وکیل این صدور این ابلاغیه ها را به اطلاع موکل خود رسانده، و  آن ها را مورد بررسی قرار خواهد داد.

  • تنظیم‌ لایحه، شکوائیه و دادخواست

تنظیم شکوائیه، لایحه و دادخواست باید حتما توسط یک وکیل مجرب و کاردان پایه یک انجام گیرد. چرا که اینگونه قطعا تاثیرگذاری بیشتری خواهند داشت. وکیل پایه یک دادگستری تنظیم لایحه را به بهترین شیوه برایتان انجام داده، و هیچ جای نگرانی در این خصوص نخواهد بود.

حوزه فعالیت و دایره اختیارات وکیل پایه یک

معمولا در خصوص اختیارات وکلای پایه یک، سوالات زیادی در ذهن موکلین مطرح می شود. به طور کلی وکلای پایه یک‌ از دیدگاه قانونی می توانند در انواع دعاوی حقوقی و قضایی ورود نموده، و در کلیه پرونده ها حق فعالیت دارند.

 اما اختیارات آن ها تا حد زیادی بستگی به نظر موکل خواهد داشت. وکیل وظیفه دارد با توجه  به اختیارات دریافت نموده از موکلش، به فعالیت در خصوص پرونده بپردازد‌‌. پس در نتیجه وکیل پایه یک حق فعالیت و دخالت در اموری که، در حوزه اختیار او نیست را ندارد.

در خصوص حوزه فعالیت وکلای پایه یک‌ نیز می بايست بگوییم این گروه از وکلا، در تمامی زمینه ها دارای تخصص می باشند. در نتیجه می توانند در انواع حوزه ها مثل خانواده، ارث و میراث، موضوعات کیفری و حقوقی و ….فعالیت نمایند.

برای گرفتن یک وکیل پایه یک مناسب باید به چه نکاتی توجه شود؟

بطور کلی وکلاء پایه یک دادگستری دانش آموختگان رشته حقوق یا رشته های مرتبط هستند که به دلیل گذراندن دوره های آموزشی خاص از تبحر و تسلط لازم نسبت به بررسی و پیگیری دعاوی و پرونده ‌های مختلف حقوقی و قضایی برخوردار می باشند.

برای پیگیری پرونده های حقوقی و قضایی می بایست وکلایی انتخاب شوند که در این رشته از تجربه و تبحر مطلوبی برخوردار هستند تا روند پیگیری پرونده از سرعت مناسبی برخوردار شود.

یک وکیل پایه یک دادگستری علاوه بر داشتن دانش حقوقی و قضایی می‌بایست حتی المقدور نسبت به قوانین و لوایح ای که به صورت روزمره در قوه قضاییه تصویب و اعمال می شود اطلاع کافی و وافی داشته باشد.

یک وکیل پایه یک دادگستری می بایست پرونده هایی را که قبول می کند شخصا پیگیری کرده و در جلسات دادگاه شرکت نماید و دیگران را به عنوان نماینده برای انجام امور یا حضور در جلسات دادگاه انتخاب نکند.

چرا وکیل عباس اسدی

  • مشاوره حقوقی تلفنی از سراسر ایران با وکیل تهران
  • مشاوره حقوقی رایگان به صورت عمومی برای همه مردم ایران
  • امکان مشاوره تلفنی و آنلاین برای ساکنین شهرستان‌ها
  • ارائه خدمات مشاوره حقوقی به ایرانیان داخل و خارج کشور

آخرین دیدگاه‌های سایت وکالتم

مهمترین ویژگی های بهترین وکیل تهران

مهمترین ویژگی ها و وظایف بهترین وکیل شرق تهران آن است که بتواند به نمایندگی از موکل خود در دادگاه و مراجع قضایی حضور پیدا کرده و از حقوق او دفاع کند. یک وکیل خوب و مطمئن در مراحل مختلف پرونده های قضایی با ارائه مدارک و مستندات محکمه پسند در به نتیجه رساندن دعاوی حقوقی و قضایی به موکلین خود کمک می کند.

همچنین بهترین وکیل شرق تهران در مراحل مختلف ارائه مستندات طرح یک دعوا مثل تنظیم دادخواست، شکوائیه و …به موکلین خود خدمت رسانی کرده و به آنها در حوزه وظایف خود کمک می کند.

گاهی افراد و شرکت ها مختلف در موقعیت های دشوار و گیج کننده یا پیچیده حقوقی قرار می گیرند که فقط راهنمایی و کمک یک حقوقدان و وکیل کار بلد می تواند در آن شرایط دشوار به آن ها کمک کند.

بهترین وکیل شرق تهران این پتانسیل و ویژگی را دارد که تاثیر مثبت و چشمگیری بر روند کار حقوقی و قضایی موکلین خود داشته و در به نتیجه رساندن دعاوی مختلف حقوقی و قضایی آن ها را یاری کند.

بهترین وکیل تهران باید چه مشخصات و ویژگی هایی داشته باشد؟

بهترین وکیل تهران درجه اول باید از دانش و آگاهی لازم حقوقی و قضایی برای پیگیری پرونده های مختلف برخوردار باشد.

علاوه بر تخصص و دانش حقوقی بهترین وکیل تهران می بایست از نظر صفات فردی و ویژگی های شخصیتی شاخصه هایی داشته باشد که از آن جمله می توان به مواردی مثل دلسوزی برای موکلین، داشتن مهارت های ارتباطی، تمایل به شنیدن سخنان موکلین و افراد ذینفع، توانایی لازم در نوشتن و تنظیم لوایح قضایی، داشتن خلاقیت و تیز هوشی برای بر طرف کردن بن بست های احتمالی پرونده، داشتن توانایی لازم برای سنجش و قضاوت در مورد کم و کیف پرونده های قضایی، داشتن شک و تردید سالم و بجا در همه امور و مراحل کار، استقامت و پایداری مناسب برای به نتیجه رساندن پرونده و … اشاره کرد.

وکیل پایه یک دادگستری کسی است که با گذراندن مراحل مختلف آموزشی و تخصصی توانسته است مجوز و مدارک لازم برای فعالیت در حوزه های حقوقی و قضایی را از مراجع ذی صلاح اخذ نماید.

با توجه به گستردگی حوزه حقوقی و قضایی وکلاء پایه یک دادگستری که مجوز فعالیت در این حوزه را دارند می‌ توانند به صورت تخصصی در بخش های مختلف فعالیت کرده و در قبال پیگیری و به نتیجه رساندن پرونده های حقوقی و قضایی مختلف از موکلین خود دستمزد دریافت نمایند.

بهترین وکیل تهران کسی است که علاوه بر مجهز بودن به دانش و تخصص حقوقی و قضایی لازم، دارای ویژگی های فردی و شخصیتی مناسبی باشد تا بتواند به راحتی با موکلین خود ارتباط برقرار کرده و در یک شرایط متعادل پرونده های آنها را پیگیری نمایند.

وکیل پایه یک چه فرقی با وکیل پایه دو دارد؟

وکلای پایه یک‌ و پایه دو گرچه هردو از معتبر ترین وکلای قضایی می باشند، اما با یکدیگر متفاوت هستند. وکیل با تجربه پایه یک همانطور که در بالا نیز گفته شد، می تواند در تمامی پرونده های قضایی و ‌حقوقی فعالیت نماید. اما وکیل پایه دو تنها می تواند در پرونده های کیفری که جریمه آن ها حبس تعزیری کمتر از ده سال، و شلاق یا جزای نقدی است فعالیت کنند.

 دیگر تفاوت وکیل پایه یک و پایه دو میزان سابقه و تجربه آن ها می باشد. معمولا وکلای پایه یک دارای تجربه و مهارت بالاتری هستند. همچنین وکلای‌ پایه یک قادرند در طول دوره کارآموزی خود نیز، پرونده های مختلف قضایی را قبول وکالت نمایند. در حالی که معمولا وکلای پایه دو نمی توانند در دوران کارآموزی فعالیت کاری داشته باشند.

1 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • زهرا خانم
    30 دی 1402 21:08

    سلام من سال ۹۸ عقد کردم و سال ۱۴۰۱ طلاق گرفتم در دوران عقد متارکه کردم ولی متاسفانه رابطه داشتم با همسرم ولی نمیدونم دخترم یا ن توی دادگاه ترسیدم بگم دخترم بعد برم پزشکی قانونی بگن دختر نیستیو به رابطه نامشروع متهم بشم نمیدونم چیکار کنم دکتر زنان هم رفتم یکی گفت پاره شده یکی گفت نشده

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

keyboard_arrow_up
مشاوره تلفنی رایگان