وکیل تضمینی کیفری تهران

جهت مشاره تلفنی رایگان با وکیل متخصص کیفری با شماره زیر تماس بگیرید:

وکیل کیفری به وکیلی گفته می شود که به صورت تخصصی در زمینه پرونده های کیفری فعالیت می کنند. بطور کلی در کشور ایران دعاوی قضایی به دو بخش کیفری و  حقوقی تقسیم می شوند.  در شکایت کیفری، مقررات مربوط به آیین دادرسی کیفری حاکم است. اما در بخش حقوقی، مقررات آیین دادرسی مدنی بر  دعاویی حقوقی حاکم می باشد. به طور کلی برای ثبت دعاوی حقوقی می‌بایست دادخواست حقوقی تنظیم شود اما برای اقامه دعوای کیفری، فرد شاکی باید شکواییه کیفری  تنظیم نماید. به بیان دیگر نمی توان اموری را که فاقد جنبه حقوقی هستند از طریق طرح شکایت حقوقی پیگیری نمود. همچنین در دعاوی کیفری هزینه دادرسی یکسان است اما در دعاوی حقوقی ممکن است بر اساس بهای خواسته، هزینه ها متغیر باشد.

وکیل کیفری چیست؟

وکیل امور کیفری به گروهی از وکلای کاردان و با تجربه گفته می شود، که در زمینه دعاوی کیفری فعالیت می نمایند. این دسته از وکلا با سال ها تحصیل و کسب تجربه در زمین وکالت، پروانه و مجوز فعالیت خود را از قوه قضاییه و کانون وکلا دریافت می نمایند. وکلای کیفری معمولا پرونده های کیفری بسیار زیادی را به نتیجه رسانده، و سابقه طولانی مدتی دارند.

 وکیل کیفری در ازای دریافت حق و الوکاله مشخصی، تمامی امور مربوط به پرونده اتان را به انجام می رساند‌. این امور شامل مواردی مثل تنظیم لایحه و دادخواست، حضور در جلسات دادگاه، دفاع از حقوق و منافع شما و مواردی از این قبیل می شوند. حال هزینه حق و الوکاله وکلای کیفری چقدر است؟ این اولین پرسشی است که ذهن افرادی که قصد کمک گرفتن از یک وکیل کیفری کاردان را دارند مطرح می شود.

در این خصوص می بايست بگوییم معمولا حق و الوکاله توسط وکیل و موکل به صورت توافقی تعیین می شود. به همین دلیل نمی توان مبلغ مشخصی را در این خصوص در نظر گرفت. اما برخی عوامل وجود دارند، که می توانند در تعیین هزینه وکالت این دسته از وکلا تاثیر گذار باشند. یکی از این عوامل میزان پیچیدگی  پرونده شما می باشد. هرچقدر  که پرونده پیچیدگی و دشواری های بیشتری داشته باشد، قطعا وکیل باید زمان طولانی تری بر روی آن کار کند.

 در نتیجه قطعا حق و الوکاله نیز افزایش خواهد یافت. علاوه بر این میزان تجربه و سابقه کاری وکیل نیز، در تعیین میزان هزینه های وکالت تاثیر بسزایی دارد. به عنوان مثال اگر بخواهید از یک وکیل کیفری که دارای سال ها تجربه و‌ سابقه کاری درخشان می باشد کمک بگیرید، قطعا باید هزینه بالاتری را بپردازید.

وکیل امور کیفری

وظایف اصلی وکیل کیفری چیست؟

 هرچند وظایف وکیل کیفری ممکن است با توجه به شرایط پرونده و پیچیدگی های آن متفاوت باشد. اما به طور کلی شخصی که دارای پروانه وکالت دادگستری است می تواند به نیابت از موکل خود انجام وظایفی همچون طرح دعوای کیفری در محاکم قضایی شامل موارد ی مانند تنظیم لایحه و دادخواست، استناد به مواد قانونی برای افزایش یا کاهش مجازات موکل خود، ارائه مدارک محکمه پسند  با اطلاع از نوع جرم و روند قانونی آن، حضور در جلسات دادگاه به جای موکل و پیگیری روند پرونده برای رسیدن به نتیجه مطلوب را در دستور کار قرار دهد.

 به بیان دیگر وکیل کیفری پس از تنظیم قرارداد با موکل خود برای پیگیری پرونده، می‌بایست همه امور مربوط به پرونده موکل خود را با توجه به قرارداد برای رسیدن به نتیجه مطلوب دنبال نمایند.

مزایای مشاوره با وکیل کیفری

یکی از بزرگترین مزایای استفاده از وکیل کیفری، اشراف این گروه از وکلا به قوانین کیفری به خصوص قوانین مجازات اسلامی است. به این معنا که فرد شاکی یا مشتکی عنه می‌تواند پیگیری پرونده خود را با خیال راحت به وکیل کیفری واگذار نماید.

وکلای کیفری به دلیل تجربه و سابقه مناسب در زمینه پیگیری پرونده‌های مختلف کیفری از اشراف لازم نسبت به روال قانونی اینگونه پرونده ها مثل چگونگی ارائه مدارک و استناد  به مواد قانونی برای رسیدن به نتیجه مطلوب برخوردار می باشد و می‌تواند در یک فاصله زمانی کوتاه پرونده  موکل خود را به نتیجه مطلوب رسانده و از اطاله دادرسی جلوگیری نمایند.

تفاوت وکیل کیفری و وکیل حقوقی چیست؟

همانطور که در بالا نیز گفتیم دعاوی به طور کلی به دو گروه کیفری و حقوقی دسته بندی می شوند‌. به همین دلیل وکلا نیز شامل دو دسته کیفری و حقوقی می شوند. وکلای حقوقی و کیفری با یکدیگر کاملا تفاوت دارند‌. اولین تفاوت این دو نوع وکیل، تخصص آن ها می باشد. وکلای کیفری معمولا به قانون مجازات اسلامی مسلط بوده، و در زمینه دعاوی کیفری و جنایی فعالیت می کنند. در این دعاوی در صورتی که فردی مجرم شناخته شود، متحمل مجازات خواهد شد.‌

اما وکلای حقوقی تخصصی کاملا متفاوت نسبت به وکیل کیفری دارند. این دسته از وکلا در زمینه حقوق معدنی، تجارت، خانواده و …..مهارت داشته و فعالیت می کنند. البته این به این معنی نیست که وکلای حقوقی و کیفری به علت تخصص متفاوتی که داشته، در قبول پرونده های حقوقی محدودیتی دارند‌. بلکه هر یک از این دسته از وکلا چون در زمینه های خاص مهارت بالاتری دارند، ترجیح می دهند در همان حوزه فعالیت کنند. شما می توانید برای راهنمایی در زمینه وکالت، مشاوره حقوقی دریافت نمایید.

 دیگر تفاوت میان وکیل کیفری و وکیل حقوقی در تهران، مکان فعالیت آن ها می باشد. وکلای کیفری معمولا در دادگاه ها و دادسراهای کیفری، زندان ها، ارتش و …..فعالیت می کنند. اما محل فعالیت وکلای حقوقی، مراجعی مثل دادگاه خانواده، شورای حل اختلاف، دادگاه مدنی و ….می باشند. حال متاسفانه در کشور ما به تخصص وکلا به اندازه کافی توجه نمی شود.

اما این مسئله بسیار مهم بوده و می تواند در  پیشبرد هرچه بهتر پرونده های شما نقش زیادی داشته باشد. به همین دلیل گاها اگر برای پرونده خود به یک وکیل که تخصص متفاوتی دارد مراجعه نمایید، ممکن است پرونده اتان را رد نماید. پس در هنگام انتخاب وکیل کیفری به اینگونه موارد توجه داشته باشید.

وکیل متخصص در امور کیفری دارای چه ویژگی های می باشد؟

وکلای کیفری دارای ویژگی های خاصی بوده، که توانمندی و کاردانی آن ها را به اثبات می رسانند‌. به همین دلیل در هنگام انتخاب یک وکیل حرفه ای، می بايست این ویژگی ها را حتما در نظر داشته باشید. در ادامه جهت آشنایی هرچه بیشتر شما، به شرح مهمترین ویژگی های وکیل کیفری پرداخته ایم:

  • وقت شناسی

 یکی از مهمترین مشخصات و ویژگی های وکلای کیفری کاردان، وقت شناسی آن ها می باشد. وقت شناسی در برخی از پرونده های کیفری اهمیت زیادی دارد. به همین دلیل وکیل باید در زمان مناسب اقدامات لازم را به انجام برساند‌. در صورتی که وکیل وقت شناس نباشد، ممکن است موکل دچار برخی خسارات گردد.

  • عادل بودن

دومین ویژگی یک وکیل خوب، در زمینه امور کیفری عادل بودن او می باشد. وکیل کیفری باید تا با نهایت عدالت و قانونمندی، در خصوص پرونده های مختلف به فعالیت بپردازد. چرا که عدم توجه به اصل عدالت و یا حتی زیر پا‌گذاشتن آن توسط وکلای کیفری، می تواند موجب ضایع شدن حقوق مظلومان شود. به همین دلیل عادل بودن وکیل می تواند از ویژگی های بسیار مهم تلقی شود‌.

  • دارا بودن تخصص کافی

متخصص بودن وکیل نیز از دیگر ویژگی های مهم او بوده، که می تواند در تسریع روند پرونده و افزایش کیفیت رسیدگی به آن بسیار اثرگذار باشد. به همین دلیل وکیل کیفری باید در این زمینه در مقطع دکترا یا کارشناسی ارشد تحصیل نموده باشد. چرا که در این مقاطع وکیل به علم  و تخصص کافی در خصوص پرونده های کیفری دست می یابد.

  • در دسترس بودن

یک وکیل حرفه ای همیشه در دسترس شما خواهد بود. به گونه ای که هر زمان که بخواهید می توانید از او مشاوره و اطلاعات لازم را دریافت نموده، و دلسوزانه شما را راهنمایی خواهد نمود. به همین دلیل  در هنگام انتخاب وکلای کیفری، می بايست به این‌ ویژگی نیز توجه کامل داشته باشید.

  • تجربه بالا

از دیگر ویژگی های مهم وکیل کیفری، تجربه بالای او می باشد. وکیل باید سال ها در این زمینه فعالیت نموده  و در گذشته پرونده های کیفری زیادی را به نتیجه رسانده باشد. چرا که تنها در این صورت می توانید با خیال راحت و‌ اطمینان کامل، حل پرونده کیفری خود را به او محول نمایید.

هزینه وکیل کیفری

حق الوکاله وکیل در دعاوی کیفری هزینه مشخصی است که در ازای خدمات که وکیل برای پیگیری پرونده ارائه می‌دهد به او تعلق می‌گیرد. از جمله خدماتی که وکیل به موکل خود ارائه می‌دهد می‌توان به مواردی مثل تنظیم لایحه دادخواست، حضور در جلسات دادگاه، ارائه مواد قانونی مرتبط با جرم برای کاهش یا افزایش مجازات شاکی یا متشکی عنه، ارائه مدارک مستدل و محکمه پسند، دفاع از حقوق و منافع موکل و غیر اشاره کرد.

معمولاً حق الوکاله رقم مشخصی است که به صورت سالانه به وسیله قوه قضائیه مشخص می شود. اما به دلیل تفاوت و پیچیدگی پرونده‌ها یا توانایی و قدرت وکیل مورد نظر ممکن است این رقم در پرونده های مختلف، متفاوت باشد.

معمولا در خیلی از موارد دستمزد وکیل کیفری از طریق توافق طرفین مشخص شود. لذا تعیین هزینه و رقم یکسان برای همه پرونده‌های کیفری و وکلایی که رسیدگی به این پرونده‌ها را قبول می‌کنند کاری سخت و تقریباً نشدنی است.

به بیان دیگر هرچه پرونده کیفری پچیده‌تر و سخت تر باشد یا وکیلی که برای پرونده انتخاب می‌شود شناخته شده‌تر و ماهرتر باشد هزینه وکیل یا حق الوکاله ممکن است رقم بیشتری را شامل شود.

بهترین وکیل کیفری تهران
عباس اسدی؛ وکیل تضمینی کیفری تهران

بهترین وکیل کیفری تهران

بهترین وکیل کیفری کسی است که از اشراف لازم نسبت به قوانین این حوزه از جرام برخوردار باشد تا بتواند با از تجربه و مهارت خود برای به سرانجام رساندن پرونده های کیفری استفاده کند. دعای کیفری پرونده‌های بدون انعطاف و خشنی مثل کلاهبرداری، سرقت، انواع جعل، آدم ربایی، انواع قتل و غیره را در بر می‌گیرد.

لذا بهترین وکیل کیفری علاوه بر اشراف بر قوانین این حوزه باید از تجربه لازم برای پیگیری چنین پرونده‌هایی برخوردار باشد تا بتواند در یک پروسه زمانی کوتاه و با استفاده از حداکثر امکانات فنی نسبت به احقاق حق موکل خود اقدام نماید.

همچنین بهترین وکیل کیفری باید از قدرت بیان و تکلم نسبتاً روانی برخوردار باشد تا بتواند مسئول دادگاه یا قاضی را با سخنان موجه در دفاع از موکل خود تحت تاثیر قرار دهد.

مهمترین دعاوی کیفری

همانطور که گفته شد دعاوی قضایی به دو بخش کیفری و حقوقی تقسیم می‌شوند. دعاوی کیفری در رابطه با فعل یا ترک فعلی است که دادگاه برای آن مجازات مشخصی در نظر گرفته است و فرد متهم در صورت اثبات جرم مجازات می‌شود اما در دعاوی حقوقی دادگاه برای مرتکبین مجازات خاصی در نظر نگرفته است و صرفاً فرد را ملزم به انجام تکالیف قانونی می‌کند. در دعاوی کیفری به فرده شکایت کننده شاکی و کسی که از او شکایت شده است متشکی عنه یا متهم گفته می‌شود.

به طور کلی مهمترین دعاوی کیفری در حوزه‌هایی مثل جرائم علیه حقوق معنوی اشخاص، جرائم منافی عفت و اخلاق عمومی، جرائم علیه اموال و حقوق مالی اشخاص مختلف، جرائم و تخلفات رانندگی، جرائم علیه امنیت داخلی و خارجی، جرائم مربوط به توزیع و مصرف مواد مخدر و مشروبات الکلی، جرائم علیه تمامیت جسمانی اشخاص، جرائم علیه حقوق و کیان خانواده و غیر حادث می‌شود  که هر کدام از این حوزه‌ها طیف وسیعی از جرائم را در بر می گیرد.

موضوعات وکالت در دعاوی کیفری

در قانون کشور ما، دعاوی قضایی به دو نوع حقوقی و کیفری دسته بندی می شوند. دعاوی کیفری به دعواهایی گفته می شود، که در آن ها جرم خاصی به وقوع پیوسته و قانونگذار برای آن مجازاتی را در نظر گرفته باشد.‌ امروزه درصد دعاوی کیفری نیز با افزایش روبرو بوده، و‌ بسیاری از پرونده های قضایی در دادگاه ها با موضوعات این دسته از دعاوی تشکیل می شوند. حال برای به نتیجه رساندن هر یک از این پرونده ها، قطعا کمک‌ گرفتن از وکیل کیفری می تواند بسیار کمک کننده باشد. معمولا دعاوی کیفری موضوعاتی بسیار گسترده دارند. به همین دلیل این دعاوی انواع مختلفی نیز داشته و موضوعات وکالت بسیار متنوعی دارند. قطعا یک وکیل پایه یک دادگستری تهران می تواند در حل این مسائل به افراد کمک کند. در ادامه به بیان و ذکر انواع دعاوی کیفری و موضوعات وکالت در این زمینه، پرداخته ایم:

  • جرائم علیه اموال و حقوق مالی

یکی از مهمترین موضوعات وکالت در  امور کیفری، جرائم مرتبط با اموال و حقوق مالی افراد می باشد. معمولا این جرائم شامل مواردی مثل ربا، سرقت، خیانت در امانت، تخریب عمدی اموال، کلاهبرداری، کلاشی و ….می شوند. برای مثال موضوع خیانت در امانت که یکی از موضوعات وکالت وکیل کیفری می باشد، مفهوم نسبتا پیچیده ای ندارد.

در این جرم فردی مالی را نزد شخصی امین به امانت گذاشته، و از او می خواهد که از آن مال به درستی مراقبت نماید. حال امین بر خلاف تعهد و مسئولیتی که دارد به مال آسیبی وارد کرده، یا در آن تصرفی ایجاد می نماید. در این صورت فرد دارنده مال می تواند علیه فرد امانت دار، اقدام به طرح دعوای کیفری نماید.

  • جرائم علیه حقوق معنوی

یکی دیگر از موضوعات وکالت وکیل کیفری، در خصوص دعاوی این گروه، جرائم علیه حقوق معنوی افراد می باشد. این جرائم شامل موضوعاتی مثل آدم ربایی، افشای راز و از بین بردن آبروی افراد، قوّادی، توهین، افترا، تهمت و‌….می شوند.  توهین و افترا یکی از بخش های مهم این جرائم هستند، که می خواهیم به ذکر مثالی در خصوص آن ها بپردازیم. اگر فردی به هر دلیلی به دیگری تهمت و افترا وارد نماید، و یا به او توهین کند، مطابق قانون مرتکب یک جرم کیفری شده و طرف مقابل می تواند علیه او در دادگاه شکایت نماید.

  • جرائم منافی افت و اخلاق عمومی

برخی از موضوعاتی که وکیل  کیفری در خصوص آن ها وکالت می نمایند، مربوط به دعاوی جرائم منافی افت و اخلاق عمومی می شوند. این دسته از جرائم کیفری، مواردی مثل زنا، لواط، مزاحمت برای بانوان، روابط نامشروع و ….می باشند. معمولا قانونگذار برای جرائم اینگونه دعاوی کیفری، مجازات نسبتا سنگینی را وضع نموده است. به گونه ای که حکم زنا و تجاوز به زنان، در قانون کشور ما اعدام یا قصاص نفس می باشد.

  • جرائم علیه امنیت داخلی و‌ خارجی

جرائم علیه امنیت داخلی به طور کلی مواردی مثل سو قصد و توهین به مقامات داخلی، جاسوسی، تخریب اموال فرهنگی، اهانت به مقدسات مذهبی، انجام فعالیت های ضد نظام و …..هستند. اینگونه جرائم معمولا در از بین بردن امنیت عمومی چه در داخل و چه در خارج از کشور نقش بسزایی دارند. به همین دلیل در بسیاری از موارد به عنوان جرائم غیر قابل گذشت برشمرده می شوند.

  • جرائم مرتبط با مواد مخدر

وکیل کیفری در جرائم مرتبط با مواد مخدر نیز وکالت می نماید.  هرگونه خرید و فروش، کاشت و تولید، حمل و جا به جایی، عرضه، نگهداری و ….مواد مخدر و همچنین مشروبات الکلی، در قانون به عنوان جرم تلقی می شود. حال مجازات مجرمین در اینگونه جرائم بسته به میزان تخلفی که داشته اند متفاوت خواهد بود.

  • سرقت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

keyboard_arrow_up
مشاوره تلفنی رایگان