جهت مشاره تلفنی رایگان با وکیل طلاق با شماره زیر تماس بگیرید:

وکیل طلاق توافقی به نمایندگی از جانب شما امور مرتبط به طلاق توافقی را پیگیری کند. کسانی که تمایل دارند در کمترین زمان ممکن، بدون نیاز به حضور یافتن در دادگاه و همچنین بدون هدر دادن وقت و عمر گرانبهای خود متارکه شوند، باید قبل از هر اقدامی در صدد اخذ وکیل طلاق توافقی باشند. یک وکیل امور خانواده در تهران می تواند به شما در زمینه طلاق و مهریه و اموری که مربوط به خانواده می شوند، کمک کند.

هنگامی که زوجین به یک فهم مشترک رسیده و تصمیم به جدایی مسالمت آمیز از هم را د ارند، برای سرعت بخشیدن به پایان زندگی مشترک خود، نباید از مزیت‌های متعدد وکیل طلاق توافقی غافل شوند. ناگفته نماند که به دلیل اهمیت موضوع، اخذ وکیل طلاق توافقی باید کاملا هوشمندانه صورت بگیرد.

بنابراین انتخاب وکیل طلاق توافقی باید با توجه به یک سری معیارها نظیر تجربه، سابقه، تخصص، وجدان کاری و غیره صورت بگیرد. وکیل با توجه به میزان مهارت و تبحری که دارد، قادر است زوجین را از مراحل پر پیچ و خم طلاق توافقی بدون خطا و دردسر عبور دهد. لطفاً با همراه شوید تا در ادامه مطالب در رابطه با موضوعات مرتبط با طلاق توافقی اطلاعات بیشتری را به شما ارائه دهیم.

یک وکیل طلاق توافقی چه وظایفی دارد؟

یک وکیل طلاق توافقی برای پیگیری اینگونه پرونده ها وظایف عرفی و قانونی دارد که برای سرعت گرفتن روند کار و به نتیجه رسیدن پرونده باید به صورت مجدانه انجام شود.

از جمله وظایف یک وکیل طلاق توافقی آن است که مشاوره های حقوقی لازم را به موکلین خود در حین پیگیری پرونده و روند اداری  آن ارائه دهد که تسلط داشتن به دانش حقوق لازم  و روند اداری و قانونی اینگونه پرونده ها می تواند بسیار راهگشا باشد.

از دیگر وظایف وکیل طلاق توافقی آن است که به موکلین خود در زمینه تنظیم دادخواست اولیه، شکوایه و ارائه مدارک و مستندات لازم و غیره کمک کند تا پروسه رسیدگی به پرونده سرعت بیشتری داشته باشد.

از دیگر وظایف وکیل طلاق توافقی آن است که با رضایت  موکل خود  به جای آن ها در جلسات دادگاه و مراکز تصمیم گیری قانونی همچنین نهادهای داوری حضور پیدا کند و علاوه بر در جریان گذاشتن موکلین خود از روند کار، آمد و رفت آن ها را به مراجع و نهادهای  قانونی فقط به زمان های لازم و ضروری محدود نماید.

از دیگر وظایف وکیل طلاق توافقی آن است که مدارک و استدلال های قانونی لازم برای تسریع در روند دادرسی را در اختیار مراجع قانونی یا موکل خود قرار دهد. مثلاً وکیل طلاق توافقی به دلیل اشراف به امور و مواد قانونی می تواند مدارکی مثل گواهی عدم امکان سازش یا مدارک مربوط به باردار بودن یا نبودن زوجه را در اسرع وقت از موکل خود یا مراکز صدور این نوع گواهی دریافت کرده و برای درج در پرونده و تصمیم گیری نهایی به مراجع قانونی تحویل دهد.

 یکی دیگر از وظایف مهم وکیل طلاق توافقی آن است که به دلیل آشنایی با روند کار مدت زمان پروسه طلاق توافقی را که به صورت عادی و بدون  داشتن وکیل ممکن است 6 تا 9 ماه طول بکشد را در یک زمان و پرسه کوتاه حدوداً 20 روزه به نتیجه برساند.

اگر شما وکیل طلاق توافقی داشته باشید، نیازی به حضور در هیچ یک از مراجع قضایی برای اقدام به طلاق توافقی ندارید.

مراحل طلاق توافقی

مراحل طلاق توافقی پس از توافق طرفین بر سر موضوعات مهم زندگی مشترک مانند نفقه، مهریه و حضانت فرزندان آغاز  می شود. در طلاق توافقی زن و شوهر هر دو موافق طلاق هستند لذا برای آغاز مراحل طلاق توافقی همانطور که گفته شد باید بر سر مسائل مهم زندگی مشترک مانند مهریه، نفقه، جهیزیه و حضانت فرزندان ( در صورت داشتن فرزند) می بایست توافق داشته باشند تا شرایط اغازمراحل طلاق توافقی و جدایی برای آنها فراهم شود که در ادامه به آنها پرداخته می شود.

  • ثبت نام در سامانه تصمیم و ثبت اطلاعات زوجین برای انجام غربالگری
  • شرکت در جلسات مشاوره و اخذ گواهی عدم توافق
  • ثبت دادخواست طلاق به صورت توافقی
  • احراز بارداری یا عدم بارداری زوجه که طبق اقرار زوجه پذیرفته می شود اما در هنگام جاری شدن صیغه طلاق در دفترخانه می بایست گواهی پزشکی برای تایید عدم باردار بودن زوجه ارائه شود. همچنین اگر باکره بودن زوجه با مدارک معتبر تایید شود یا زوجه در سن یائسگی باشد دریافت گواهی بارداری برای جاری شدن صیغه طلاق در دفترخانه لازم نیست.
  • شرکت زوجین در جلسات متعدد دادگاه برای فراهم شدن شرایطهمچنی
  • دریافت و ثبت گواهی عدم امکان سازش
  • مراجعه به دفترخانه های طلاق برای جاری شدن صیغه طلاق و ثبت مهر طلاق در شناسنامه طرفین
وکیل طلاق توافقی تهران
وکیل طلاق توافقی شرق تهران

قانون جدید طلاق توافقی

قانون جدید طلاق توافقی در سال 1402 خورشیدی از طرف قوه قضاییه به نهادهای قضایی ابلاغ شده است. هرچند کارشناسان قضایی معتقدند که قانون جدیدی در مورد طلاق توافقی ابلاغ نشده است و قانون جدید همان قانون مربوط به سال 1397 خورشیدی است که در سال 1402خورشیدی به روز رسانی شده و به مراکز قضایی و دادگاه خانواده ابلاغ شده است.

بر اساس ابلاغیه قانون جدید طلاق توافقی در سال 1402 خورشیدی زوجین می بایست برای طلاق توافقی ابتدا به مراکز مشاوره بهزیستی مراجعه کنند و پس از شرکت در جلسات مشاوره بهزیستی، در صورت عدم توافق طرفین برای آن ها گواهی عدم انصراف از طلاق صادر می شود.

به عبارت دیگر بر اساس قانون جدید طلاق توافقی مدیران دفاتر خدمات الکترونیک قضایی بدون دریافت گواهی مراکز غربالگری یا مشاوره خانواده مبنی بر عدم سازش طرفین مجاز به ثبت دادخواست طلاق توافقی نیستند.

بر اساس قانون و بخشنامه جدید، صدور گواهی عدم انصراف از طلاق در طلاق های توافقی برای ثبت دادخواست طلاق الزامی شده است و کلیه دفاتر خدمات الکترونیک قضایی موظف هستند  که ابتدا مشخصات زوجینی را که قصد انجام  طلاق توافقی دارند در سامانه سخا و تصمیم یا سامانه سازمان بهزیستی ثبت نمایند.

 سپس زوجین جهت مشاوره به مراکز غربالگری و مشاوره معرفی شوند. البته باید توجه داشت که زوجینی که قصد طلاق توافقی داشته باشند می توانند بدون مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی در سامانه سازمان بهزیستی ثبت نام کرده و با دریافت کد پیگیری مستقیماً به مراکز غربالگری مشخص شده در سامانه برای معرفی به مراکز مشاوره مراجعه نمایند.

در ادامه پس از طی شدن مراحل و جلسات مشاوره اگر زوجین از تصمیم خود مبنی بر طلاق توافقی منصرف نشده باشند برای آن ها گواهی عدم انصراف از طلاق صادر شده و زوجین می بایست برای ثبت دادخواست طلاق توافقی به  دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کنند تا فرایند ثبت دادخواست طلاق توافقی آنها طبق روال جاری برای ارسال به شعب دادگاه خانواده تنظیم شود.

 معمولاً تعداد جلسات مشاوره خانواده در طلاق توافقی حدود 4 جلسه است که در یک پروسه زمانی یک ماهه انجام می شود و در صورتی که زوجین پس از انجام مشاوره همچنان بر جدایی و متارکه تاکید داشته باشند برای آنها گواهی عدم انصراف از طلاق از سوی مراکز غربالگری صادر می شود.

شرایط طلاق توافقی از طرف زن

طلاق توافقی از طرف زن دارای شرایط خاصی نیست کافیست زوجین توافقنامه طلاق را به دادگاه ارائه بدهند و البته قبل از آن در خصوص مهریه، حضانت، نفقه و اجرت المثل ایام گذشته توافق کند.

مطلب پیشنهادی: طلاق از طرف زن

مهریه در طلاق توافقی

مطابق با قوانین موجود در کشور ما که نشات گرفته از حقوق اسلامی و فقه شیعه است، به محض جاری شدن صیغه عقد زن مالک ۵۰ درصد از مهریه توافق شده و همچنین با آغاز رابطه زناشویی مالک کل مهریه می شود. به این ترتیب مهریه یکی از اصلی‌ترین حقوق مالی زن است و باید مالیات داشته باشد. به نحوی که از نظر اقتصادی با ارزش بوده و قابل نقل و انتقال باشد.

به طور کلی مهریه در قوانین کشور ما دو نوع بوده که شامل عندالمطالبه و عنداستطاعه است. اگر در حین جاری شدن صیغه عقد نوع مهریه مشخص نشود اصل بر عندالمطالبه بودن آن است. همانطور که گفتیم زن مالک شرعی و قانونی مهریه بوده و حتی سرپیچی از انجام وظایف زناشویی نیز منجر به اسقاط این حق از وی نمی‌شود.

همچنین زوجه می‌تواند هر زمان که اقدام کند بر مبنای سند ازدواج به صورت کاملا قانونی برای دریافت این حق خود اقدام کند. بنابراین مطالبه مهریه فقط مختص به زمان طلاق نیست و حتی بعد از لحظه جاری شدن صیغه عقد این حق برای زوجه ایجاد می‌شود.

بسیار از افراد تصور می‌کنند که در طلاق توافقی باید زوجه مهریه را ببخشید. در صورتی که واقعیت چنین نیست و تکلیف مهریه دقیقا مطابق با آن چیزی که بین زوجین توافق شده تعیین می‌شود.

بخشش تمام مهریه از جانب زن اغلب زمانی اتفاق می‌افتد که درخواست طلاق از جانب زوجه مطرح شود و زوج در قبال رضایت به درخواست وی از او بخواهد در برابر رضایت به طلاق از مهریه بگذرد. به هر حال حق طلاق با مرد بوده و زن فقط در شرایط به خصوصی می‌تواند بدون رضایت وی از او طلاق بگیرد.

گاهی نیز ممکن است، زوجه متناسب با شرایط مالی درصدی از مهریه را بخشیده و مابقی را دریافت کند. همچنین ممکن است توافق صورت گرفته بنا براین باشد که زوج تمام و کمال مهریه زوجه را به وی تقدیم کند. پس تصور بخشش کامل و بی‌قید و شرط مهریه در طلاق توافقی کاملا غلط و بی‌اساس است.

اگر در توافق صورت گرفته برای طلاق توافق قرار بر بخشیدن مهریه است، برای آنکه زوجه نتواند پس از جاری شدن صیغه عقد و قبل از اتمام عده از بخشش خود برگردد، باید در برگه تفاهم‌نامه طلاق توافقی حق رجوع به مهریه و یا به عبارت دیگر حق رجوع به ما بذل از او ساقط شود.

نکته مهم قابل ذکر دیگر در رابطه با مهریه این است که اگر زوج در ازای بخشش مهریه موافقت به طلاق زوج کرده باشد، برای آن که پس از جاری شدن صیغه طلاق می‌تواند از رضایت به طلاق خود برگردد و دوباره به زوجه رجوع کند، باید حق رجوع به ما بذل نیز از زوج ساقط شود. در این صورت حق و حقوق هیچکدام از طرفین در عقد طلاق توافقی ضایع نمی‌شود و همه چیز بر مدار توافق صورت گرفته پیش می‌رود. اگر در زمینه مهریه سوالی دارید می توانید از یک وکیل مهریه کمک بگیرید.

وکیل توافقی

اجرت المثل در طلاق توافقی

منظور از اجرت المثل در حقوق فقه و خانواده دستمزدی است که زوجه در قبال انجام کارهایی که در منزل زوج کرده است می‌تواند دریافت کند. برخلاف مهریه، مطالبه اجرت ‌المثل فقط بعد از صدور رای طلاق مقدور است و در ایام زناشویی هیچ زنی امکان درخواست چنین حقی از همسر خود ندارد. هنگامی که دادگاه گواهی عدم سازش بین زوج و زوجه را صادر می‌کند به همراه آن میزان اجرت‌المثل را هم تعیین می‌نماید.

همچنین اجرای صیغه طلاق نیز مشروط بر پرداخت اجرت‌المثل بوده و تا زمانی که مرد اجرت ‌المثل را پرداخت نکرده باشد، امکان جاری شدن صیغه طلاق در دفتر ازدواج وجود ندارد. مگر آنکه زن بنابر دلایلی از این حق خود بگذرد.

ملاک تعیین میزان اجرت المثل نظر کارشناسی است و هیچ ارتباطی با اوضاع مالی مرد ندارد. بلکه کارشناس قضایی متناسب با زحماتی که زن در ایام زوجیت در منزل همسرش کشیده است، تعیین می‌شود. البته کارهایی رایگانی که زنان در منزل همسر خود انجام می‌دهند، اجرت‌المثل ندارند.

به طور کلی کارشناس قضایی برای تعیین میزان اجرت المثل مواردی نظیر تعداد فرزندان، شیر دادن به فرزندان، وضعیت اشتغال زن و مدرک تحصیلی زن را معیار قرار می‌دهد.

اما زمانی که طلاق توافقی باشد، شرایط کمی متفاوت بوده و تعیین اجرت‌المثل بر مبنای توافق صورت گرفته بین زوجین تعیین می‌شود. مگر آنکه در این مورد بین زن و مرد اختلاف باشد و نتوانند با هم به توافق برسند. در این صورت کارشناس قضایی مطابق با توضیحات ارایه شده میزان اجرت ‌المثل را تعیین می‌کند. در اکثر موارد زوجه در طلاق توافقی و همچنین طلاقی که خودش پیشقدم می‌شود، اجرت ‌المثل را می‌بخشد.

حضانت فرزند در طلاق توافقی

حضانت فرزند در طلاق توافقی بر اساس توافق زوجین مشخص می شود. یعنی زن و شوهر ضمن توافق بر سر مسائل زندگی مشترک خود، شرایط نگهداری از فرزندان پس از طلاق را هم مشخص می کنند. اما اگر زن و شوهر نتوانند بر سر حضانت و نگهداری از فرزندان در طلاق توافقی به تفاهم برسند.

در نهایت تصمیم گیری برای نگهداری و حضانت فرزندان پس از طلاق به دادگاه خانواده سپرده می شود. به طور کلی قانونگذار حق حضانت فرزندان پس از طلاق را در قوانین جاری مشخص کرده است.

بر اساس قوانین جاری در صورت عدم توافق والدین برای حضانت فرزندان، روال کار به این شکل است که  اولویت حضانت فرزندان تا سن 7سالگی با مادر است و پس از سن 7 سالگی، اولویت حضانت دختر تا سن 9 سالگی و پسر تا سن 15 سالگی با پدر می باشد.

البته باید به این نکته توجه داشت که شرایط حضانت فرزندان بر اساس روال قانونی امری مطلق و غیر قابل تغییر نیست و هرگاه بنا بر تشخیص مراجع قانونی مصلحت طفل برای نگهداری و حضانت ایجاب کند این امر ممکن است به وسیله قاضی پرونده یا مراجع قانونی تغییر کند و قانون تصمیم بگیرد که حضانت فرزند با کدام یک از والدین باشد.

تنصیف اموال در طلاق توافقی

تنصیف اموال مرد یکی از شروط ضمن عقد بوده و لازمه اجرای آن مطرح شدن طلاق از جانب مرد است. همچنین زن نیز زمانی می‌تواند ادعای تنصیف اموال مرد را کند که از وظایف زناشویی خود سرباز نزده باشد. از آنجایی که در طلاق توافقی زن و مرد با یکدیگر توافق به طلاق کرده‌اند و طلاق از طرف مرد مطرح نشده این حق از زن ساقط می‌شود.

البته ممکن است زن و مرد در رابطه با تنصیف اموال در توافق نامه طلاق نیز تعیین تکلیف کرده باشند. در این صورت قاضی پرونده موظف است برای تقسیم اموال مرد دقیقا همان حکمی را صادر کند که توافق شده است.

به عنوان مثال اگر زن و مرد توافق کنند که نصف دارای مرد به زن منتقل شود دادگاه نیز مطابق با آن دستور تقسیم اموال مرد را صادر می‌کند. به هر حال تنصیف اموال مرد در صورت شرط شدن ضمن عقد، در حین طلاق یکی از خواسته‌های به حق و قانونی زنان است که می‌توانند ادعا کنند. همچنین مطابق با توافق صورت گرفته ممکن است مرد در قبال نصف اموال خود مقداری پول نقد به زن بدهد. همچنین امکان دارد توافق صورت گرفته کمتر یا بیشتر از نصف دارایی مرد باشد‌.

مدارک طلاق توافقی

طلاق یک فرآیند حقوقی و قانونی است و قوانین حاکم بر آن در حقوق مدنی عنوان شده است. بنابراین همانند هر اقدام قانونی دیگری این امر برای اجرا نیاز به یک سری مدارک دارد که در این بخش تصمیم به بررسی و معرفی آن‌ها داریم.

پس از توافق صورت گرفته بین زوجین، گام بعدی طرح دادخواست است که در حال حاضر در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی انجام می‌شود. به‌طور معمول مدارک مورد نیاز برای طلاق توافقی، جهت ضمیمه شدن به پرونده طلاق نیز باید به همراه طرح دادخواست، به دفاتر قضایی ارایه شود. مدارک مذکور شامل موارد زیر است.

  • اصل یا کپی عقدنامه رسمی تهیه شده در دفاتر ازدواج
  • اصل کارت ملی زوجین
  • اصل شناسنامه زوجین
  • گواهی عدم بارداری که معمولا شامل برگه سونوگرافی به روز زوجه است
  • گواهی عدم سازش که باید به واسطه مرکز مشاور بهزیستی صادر شده باشد
  • گواهی بکارت در صورتی که زوجین مدعی شوند رابطه زناشویی بین آن‌ها شما نگرفته است
  • توافقنامه طلاق توافقی

وکیل طلاق توافقی چه کاری برای ما می کند؟

نقش وکیل در طلاق توافقی: وکیل طلاق توافقی، به ما کمک می‌کند، توافقنامه طلاق را به نحوی تنظیم کنیم که در حین و بعد از طلاق با مشکل خاصی مواجه نشویم. همچنین با وجود وکیل طلاق دیگر نیازی نیست که خود ما به شخصه کار خاصی انجام دهیم.

بلکه شخص وکیل به نمایندگی از طرف ما انجام همه امور را بر عهده می‌گیرد. همچنین وکیل طلاق توافقی پرونده را به نحوی مدیریت می‌کند که فرآیند طلاق بدون معطلی و در کمترین زمان ممکن انجام شود. همچنین به ما کمک می‌کند برای تک‌تک اموری نظیر مهریه، نفقه، اجرت‌المثل، ایام زوجیت، حضانت فرزندان و غیره توافقی مورد تایید دادگاه داشته باشیم.

به عبارت دیگر با حضور وکیل طلاق در رابطه با امور مرتبط با این امر قبل از تشکیل دادگاه همه توافقات صورت می‌گیرد. به این ترتیب پرونده طلاق به طور کامل و بی کم و کاستی تحویل دادگاه می‌شود و دیگر رای دادگاه به دلیل ناقص بودن پرونده و توافق به تاخیر نمی‌افتد.

با حضور همراهی وکیل طلاق از لحظه ارایه طرح دادخواست، تا صدور رای دادگاه فقط یک الی 2 هفته زمان نیاز است. اما در غیر این صورت، ما زمان زیادی برای تعیین تکلیف زندگی خود از دست خواهیم داد. به هر حال وکیل طلاق توافقی به صورت تخصصی در این زمینه مشغول به فعالیت است و کاملا به همه امور مربوطه تسلط دارد.

اما از آنجایی که خود ما با روند کار آنطور که باید، آشنا نیستیم و پیچیدگی‌های حقوقی و قانونی طاق را نمی‌شناسیم هرگز همانند وکیل طلاق قدرت مدیریت همه امور مرتبط با طلاق را نخواهیم داشت.

مشاوره حقوقی وکیل طلاق توافقی

با توجه به مطالب عنوان شده در مباحث قبلی، مشخص شد که در طلاق توافقی، همه چیز در مدار توافقنامه زوجین می‌چرخد. بنابراین توافق‌نامه طلاق از حساسیت بسیار بالایی بهره‌مند بوده و کوچکترین اشتباه هرکدام از زوجین، در تنظیم آن ممکن است تبعات سنگینی به همراه داشته باشد. بنابراین بهترین و عاقلانه‌ترین اقدام برای هر دو طرف دریافت مشاوره از وکیل طلاق توافقی یا مشاور حقوقی است.

همچنین قوانین حقوقی مخصوصا مبحث خانواده بسیار پیچیده بوده و فقط وکلا و کارشناسان حقوقی قدرت تفسیر و درک نکات نهفته در آن را دارند. هرچند که همه مفاد طلاق توافقی با رضایت طرفین تنظیم می‌شود، اما درصد کمی از زوجین قدرت درک کامل تمام موارد عنوان شده در آن را دارند. همچنین این امکان وجود دارد که یکی از طرفین از جهل و ناآگاهی طرف مقابل سوءاستفاده کرده و توافق را در راستا منافع خود تنظیم کند.

به عنوان مثال ممکن است زوجین با یکدیگر توافق کنند که در ازای بخشش مهریه، از جانب زن، مرد نیز به طلاق رضایت بدهد. نحوه عنوان کردن این موضوع در توافقنامه طلاق، بسیار مهم است. زیرا قاضی پرونده حکم را بر اساس آن صادر کرده و بر مبنای آن یک سری حق و حقوق برای طرفین در نظر می‌گیرد. همچنین برخی از حق و حقوق طرفین را ساقط می‌کند. شما می توانید در زمینه ی طلاق توافقی مشاوره حقوقی دریافت نمایید.

در بخشش مهریه واقعیت این است که مرد مهریه زن را به او نداده است، بلکه در قبال گذشت زن او نیز از حق خود گذشته و رضایت به طلاق داده است. حال اگر این موضوع در توافقنامه طلاق به نحوی عنوان شود که توافق صورت گرفته در قبال دریافت تمام و کمال یا بخشی از مهریه توسط زن صورت گرفته است، حق و حقوق زن به شدت ضایع می‌شود. زیرا با توجه به سندی که به دادگاه ارائه شده زوجه دیگر حق رجوع از بذل و بخشش خود ندارد. اما زوج تا تمام شدن مدت زمان عده می‌تواند به زن رجوع کرده و از طلاق خودداری کند.

مثال فوق به سادگی اهمیت دریافت مشاوره از وکیل طلاق توافقی و مشاوران حقوقی را روشن کرده و هر شخص آینده نگری را مجاب می‌کند توافق‌نامه طلاق را با نظارت وکیل یا مشاوره حقوقی تنظیم و امضا کند.

وکیل طلاق توافقی تهران

طلاق توافقی یک پرونده حقوقی محسوب می شود و بر خلاف انتظاری که می رود پیچیدگی های خاص خود را دارد و در صورتی که زوجین نسبت به جزئیات آن آگاه نباشند امکان دارد که آسیب های بسیاری را در روند طلاق توافقی ببینند، این آسیب ها شامل آسیب های عاطفی، مالی و زمانی است و بهترین راهکار برای حل این مشکلات کمک گرفتن از وکیل طلاق توافقی است.

وکیل طلاق توافقی در اصل وکیل پایه یک دادگستری است که تخصصا در حوزه حقوق خانواده و طلاق توافقی فعالیت می کند، در صورتی که مایل به اقدام برای طلاق توافقی هستید و مایل به داشتن وکیل هستید حتما باید از یک وکیل متخصص طلاق کمک بگیرید.

بهترین وکیل طلاق توافقی در تهران

وکیل طلاق توافقی یکی از وکلای پایه یک دادگستری است که از دانش و تجربه کافی برای انجام این کار بهره مند است، وکیل پایه یک دادگستری انجام پرونده‌های متعددی را در حوزه مسائل خانواده و طلاق را بر عهده گرفته است؛ بنابراین به واسطه تجاربی که در این زمینه به دست آورده بسیار راحت‌تر می‌تواند طلاق زن را از همسرش بگیرد.

طلاق توافقی یک پرونده خانوادگی است و معمولاً پرونده های خانوادگی جزو آن دسته از مواردی به شمار می روند که جزئیات فراوانی را در قلب خود دارند، بهترین وکیل طلاق توافقی کسی است که بر همه جزئیات موجود در پرونده های خانواده و طلاق تسلط کافی داشته باشد.

معمولاً وکلایی که به صورت مستمر در این زمینه فعالیت دارند و به عبارت دیگر بیشتر تمرکز خود را بر روی انجام پرونده های مرتبط با طلاق گذاشته‌اند، تبحر و تجربه لازم در این زمینه را کسب کرده‌اند؛ بنابراین برای انجام این کار عملکرد بسیار مطلوبی خواهند داشت.

بهترین وکیل طلاق توافقی در تهران
بهترین وکیل طلاق توافقی در تهران

عباس اسدی، بهترین وکیل طلاق توافقی در تهران با بیش از 15 سال تجربه در امور حقوقی خانواده، شما را در امر طلاق توافقی یاری خواهد کرد.

طلاق توافقی ۱۰ روزه

طلاق توافقی 10 روزه در حال حاضر کمترین زمان ممکن برای انجام این نوع طلاق  است که فقط از عهده وکلاء متبحر و با تجربه بر می آید و آن ها می توانند با فراهم کردن مدارک لازم برای طلاق توافقی و ارائه آن در زمان مشخص به دادگاه خانواده روند رسیدگی به پرونده طلاق توافقی را به یک زمان کوتاهتری کاهش دهند.

روند طلاق توافقی بدون داشتن وکیل متبحر و مسلط به روال اداری این گونه پرونده ها ممکن است طولانی شده و به دلیل پرسه اداری و دیوان سالاری حاکم بر دستگاه قضایی بین 3 تا 6 ماه طول بکشد اما واگذاری این گونه پرونده ها به وکلاء با تجربه و با سابقه در پیگیری چنین پرونده هایی می تواند روند دادرسی اینگونه پرونده ها را به زمان کوتاهتری کاهش دهد.

معمولاً وکلا طلاق توافقی زمان 20 روزه را ملاک عمل خود در  قرارداد اولیه با موکل برای پیگیری پرونده  طلاق توافقی در نظر می گیرند اما این زمان با توجه به تبحر و توانایی وکیل طلاق توافقی  ممکن است به 10 روز هم کاهش پیدا کند.

 باید به این نکته توجه داشت که درگذشته و قبل از اضافه شدن مرحله مشاوره  و غربالگری به مراحل طلاق توافقی، برخی از وکلای حاذق و کاردان می توانستند با در دست داشتن مدارک لازم روند طلاق توافقی را در یک پروسه زمانی زیر یک هفته هم انجام بدهند.

 اما با توجه به اضافه شدن مرحله مشاوره و غربالگری به پرونده های طلاق توافقی ، کمترین زمان برای به نتیجه رساندن این گونه  پرونده ها 10 روز است و  امکان به نتیجه رسیدن طلاق توافقی در زمانی کمتر از 10 روز با شرایط فعلی بسیار سخت و تقریباً نشدنی است.

هزینه طلاق در محضر 1402

تعرفه ثبت طلاق توافقی در محضر ۸۵۰ هزار تومان است ولی با توجه به سهمیه بندی طلاق در دفاتر رسمی قیمت ها در تهران متغیر بین ۱/۲۰۰/۰۰۰ تا ۱٫۸۰۰٫۰۰۰ هزار تومان است. توجه داشته باشید که این مبلغ برای هر دو نفر است و اینگونه نیست که هر کدام از زوجین این مبلغ را باید پرداخت کنند

سوالات متداول

  • هزینه وکیل برای طلاق توافقی در تهران چقدر است؟

جهت اطلاع از حق الوکاله وکیل طلاق توافقی در تهران با شماره 09123576037 تماس حاص فرمایید.

  • برای طلاق توافقی کجا باید رفت؟

برای انجام طلاق توافقی ابتداء زوجین  یا وکیل آن ها باید در سامانه تصمیم ثبت نام نمایند و بعد از یک دوره انتظار مشخص نوبت به آنها می رسد.

 سپس زوجین باید بین 4 تا 6 جلسه در جلسات مشاوره شرکت نمایند که ممکن است این امر بین یک تا دو ماه طول بکشد. سپس در صورتی که آن ها پس از شرکت در جلسات مشاوره به توافق نرسند. گواهی عدم سازش در مراکز غربالگری و مشاوره برای آن ها صادر می شود که آنها باید با در دست داشتن اصل مدارک شناسایی مثل عقدنامه یا رونوشت برابر اصل، شناسنامه و کارت ملی جهت ثبت دادخواست طلاق توافقی به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کنند.

 به این نکته باید اشاره کرد که اگر زوجین وکیل نداشته باشند خودشان باید برای انجام این کار به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کنند و اگر وکیل داشته باشند وکیل آنها با در دست داشتن وکالت نامه و اصل مدارک موکلین خود به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی برای ثبت دادخواست طلاق توافقی مراجعه می کند.

پس از ثبت دادخواست طلاق توافقی به وسیله زوجین، برای آنها ابلاغیه حضور در جلسات دادگاه صادر می شود و زوجین پس از دریافت ابلاغیه حضور در جلسات دادگاه باید در موعد مقرر در جلسات دادگاه حاضر شوند.

لازم تذکر است که اگر زوجین وکیل داشته باشند لازم نیست خودشان در جلسات دادگاه طلاق توافقی شرکت نمایند و وکیل طلاق توافقی می تواند به جای آنها در جلسات دادگاه شرکت  کند.

  • طلاق توافقی چقدر طول میکشد؟

اگر زوجین برای اقدام به طلاق توافقی وکیل داشته باشند، مدت زمان طلاق توافقی توسط وکیل معمولاً بین ۱۰ الی ۳۰ روز کاری طول خواهد کشید؛ البه باید توجه کرد که این زمان با توجه شعبه دادگاه خانواده در شهرهای مختلف متفاوت خواهد بود.

مقالات مرتبط

2 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • حسین طراوتی
    1 مهر 1402 19:43

    سلام و ادب
    من با خانمی ازدواج کردم که ایشان اصلا با قصد قبلی و به منظور کسب پول با من ازدواج کردند اول از همه ایشان گفتند که خانواده ی من مذهبی هستند و گرفته‌اند برای اینکه با هم بیرون برویم باید یک صیغه ی محرمیت بین ما خوانده شود . من پزشک متخصص هستم و ۵۴ ساله هستم و ازدواج دوم من میباشد . من اصلا تصورش را نمیکردم که ایشان تا اینقدر به فکرپول باشند و ایشان هم دکتری اصلاح نباتات دارند و استادیار یک دانشگاه هستند .ما یکروز برای خواندن صیغه یمحرمیت به دفترخانه رفتیم ، همه ی اعضای خانواده شون بودند بدون اینکه من خواستگاری کنم و فکر‌ میکنم اصلا همه ی خانواده شون هم با ایشان هماهنگ بودند عاقد گفتکه ما صیغه ی محرمیت نداریم عقد م‌وقتداریم و اقد دایم . من حرف خاصی نزدم ولی تصور میکردم عقد دایم است . شناسنامهی من همراه ام نبود . هنگام خواندن خطبه ی عقد عاقد یکباره پرسیدمهریه را چقدر بنویسم مادر ایشان یکباره گفت۱۵۰ سکه بدون اینکه بینما توافقی شده باشد من اشتباهکردم انبرگه را امضا کردم . تا یکسال همه چیز خوب بود بعدشون فهمیدم ایشان مدعی۱۵۰ سکه است من در عرض دوسال همه ی مهریه ی ایشان را به صورت پول نقد ، اتومبیل ، سکه یطلا پرداخت کردم . بعدا مهریه آش تبدیل شد به ۱۴ سکه بعلاوه بسه دانگ از آپارتمان مسکونی ام در کرمان .
    من یکبار قبلا هم در کرمان از همسر سابق ام طلاق گرفتم و بدلیل تبانی وکیل ام با همسر سابق ام حداقل پانزدهمیلیارد نومان متحمل زیان شدم . اصلا این مهریه یعنی چی ؟ ازدواج پیش شرط مالی نباید داشته باشد و الاتبدیل به بردگی جنسی میشود . الان به اجرا گذاشتن مهریه تبدیل به یک فرهنگ بسیار زشت نزد مردم شده است آنهم نه فقط در طبقات پایین جامعه حتی در طبقات متوسط . همه چیز به نفع خانم هاست . ایشان یک قاشق هم در زندگیمن میاورد ، یک ریال هم خرج نکرد در مقابل ماهانه از ده تا۱۵ میلیون میگرفت الان نزدیک چهارده سکه را به اجرا گذاشت و براحتی صاحب ۳۷۰ میلیون شد الان میخواهد خانه ام را هم بگیرد . من سه دانگ خانه را بنام ایشان کردم قرار بود ایشان اتومبیلی که براشون خریدم به من پس بدهندو یک رسیدهم برای ۱۴ سکه بدهند که متاسفانه هرگز به قول خود عمل نکردند . پس از دو سال برای انجام کارهای عقد دایم رفتیم مانند آزمایش و غیره من اصلا نمیدانستم که ازدواج ما در ابتدا از نوع عقد موقت بوده است . آدم برای خانمی که صیغه آش بوده اتومبیل نمیخرد من پس از اینکه عقد دایم انجام شد فهمیدم عقد ما ر ابتدا از نوعموقت بوده است . ظاهرا ایشان کسب و کار اصلی شون عقد موقت بوده است در کنار آن گاهی هم دردانشگته تدریس میکنند . اتفاقا کسب و کار خوبی هم هست الانطی چهار سال علاوه بر اینکه ریالی خرج نداشته اند حدود دو نیم میلیارد تومان با حساب تورم بدست آورده اند . ایشان درسند ازدواج مون نام سه نفر آدم غریبهرا نوشته اند که من هرگز آنها را نمیشناسم و هنگام عقد حضور نداشتند .
    از آنجا که عاقد موقت در حضور خانواده شون بود من فکر میکردم نام ، فامیل و مشخصات آنها نوشته میشد البته سه نفر مرد حاضر بودند که هر سه برادر ایشان بودند .
    تاریخ عقد را هم دستکاری کرده اند . ما دو سند ازدواج داریم یکی سندی که به من بعنوان سند ازدواح داد دیگری نزد خودش بود و من ندیده بودم تا هنگامی که دادخواست برای مهریه آش را داد . من اهل کرمان نیستم . من ۴۰ میلیون تومان تا الان پول وکیل داده ام و در اینجا مثل اینکه وکلا فیط عادت دارند بگویند نمیشود ، نه ، مدرک داری ؟ بهشون میگم هشت عدد سکه و مقداری دلار را از خانه برداشته است میگم ایشان برداشته است من از کجا مدرک بیاورم ؟ فاکتور خرید را هم بردم که البته فقط مربوط به سه سکه بود گفتند که این نشان میدهد شما سه سکه خریدید نه چیز دیگری را . من هم گفتم اینهمه سارق از خانه ها دزدی میکنند مگر رسید میدهند ؟
    جالب است که ایشان بدون مراجعه به دادگاه و از طریق اداره ی ثبت توانستند وجه ۱۴ سکه را در عرض دو روز بگیرند به حسابشون واریز شد این را هم وکلا نمیدانستند میگفتند که نزد قوه ی قضاییه بصورت امانی میماند اما من از رییس اداره ب ثبت اسناد کرمان سوال کردم و ایشان گفتند که موجودی حساب های من به حساب ایشان واریز شده است . من یک اتومبیل برای ایشان خریدم که اواخر سال ۱۳۹۹ قیمت آن بیشتر از سه دانگ آپارتمان بود و قرار بود ایشان اتومبیل را بنام من منتقل کنند و اینکارو دو سال طول دادند و نهایتا هم انجام ندادند . آنوقت من چرا باید جریمه شوم . مرد ۵۰ ساله ازدواجی نمیکند که برای آش تعهد مالی و هزینه ی سنگین داشته باشد . ایشان اصلا هدفش از ازدواج مهریه بوده است منتهی خیلی زود خودش را لو داد . من حاضر بودم برای ایشان بسیاری کارها را انجام دهم اما نه با زور و اجبار . نه طی یک یا دو سال . ایشان مایل به بچه دار شدن بودند من هم بدم نمیامد اما من دیدم ایشان اصلا قابل اعتماد نیستند و در این یک کار عاقلانه عمل کردم . ایشان برای مختصری پول پنج سال از زندگیمون را نابود کردند . اگر شما هر مشاوره یا کاری میتوانید انجام دهید من هزینه ی آن را پرداخت میکنم .

    پاسخ
    • ادمین (وکالتم)
      31 خرداد 1403 11:30

      اگر در هنگام خوانده شدن صیغه عقد موقت اولاً دفتردار به شما نگفته است که این یک عقد موقت است و شناسنامه همراه شما نبوده یا به گفته شما نفراتی که به عنوان شاهد برگه صیغه نامه را امضا کرده ‌اند آنها را ندیده و نسبت به آنها شناخت ندارید یا محتویات کاغذی که به عنوان صیغه نامه موقت در اختیار شما است با کاغذ صیغه نامه‌ ای که در اختیار همسر شما است متفاوت است شما باید از مسئول دفتر ازدواج که برای عقد موقت به آن مراجعه کرده اید شکایت نمایید. همچنین ابهامات زیادی در گفته‌ های شما وجود دارد. اولاً می ‌گویید چون خانواده مذهبی هستید برای خوانده شدن صیغه محرّمیت به دفاتر ازدواج مراجعه کرده‌ اید یا در دفترخانه به جای صیغه محرّمیت که خودتان یا یک روحانی هم می ‌توانسته آن را به صوت شفاهی بخواند صیغه نامه موقت کتبی تنظیم شده و شما بدون خواندن برگه صیغه نامه موقت آن را امضاء کرده ‌اید، مسئله بعدی آن است که شما می‌ گویید پزشک و تحصیل کرده هستید ولی محتویات برگه صیغه نامه را مطالعه نکرده ‌اید. مسئله دیگر آن است که شما با آنکه یک بار ازدواج کرده و جدا شده‌ اید فرق ازدواج موقت با ازدواج دائم را هنوز نمی ‌دانید. بنابراین به زبان ساده اینگونه می‌توان گفت که آن خانمی که برای انجام صیغه یا ازدواج موقت به شما مراجعه کرده زرنگ و این کاره نبوده بلکه سادگی شما در پذیرفتن تعهدات باعث این مشکلات شده است.

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

keyboard_arrow_up
مشاوره تلفنی رایگان