جهت مشاره تلفنی رایگان با وکیل اسدی با شماره زیر تماس بگیرید:

شکایت از دندانپزشک

چنانچه دندانپزشک در انجام هریک از خدمات درمانی و زیبایی به دلایل مختلف دچار قصور یا اشتباه شود در قبال رفتار و اعمال انجام شده مسئول است و بیمار می تواند با تنظیم شکایت و طی کردن روال قانونی از او شکایت کند.

قصور دندانپزشکی به طور کلی عدم انجام وظیفه قانونی و عدم  رعایت استانداردهای مراقبتی و پزشکی مورد تایید سازمان نظام پزشکی که دندانپزشک مکلف به انجام و رعایت آن ها است را در بر می گیرد. به زبان ساده  قصور دندانپزشک به معنای دست کشیدن از اقدام یا فعل لازم برای درمان متقاضی یا مشغول شدن به اقدام و فعلی ممنوع است که مورد تایید سازمان های نظارتی و قانونی نیست.

بر اساس قانون مجازات اسلامی تبصره ماده 336 قصور پزشکی تحت عناوینی مثل بی مبالاتی، بی احتیاطی، عدم مهارت و و عدم رعایت نظامات دولتی پذیرفته شده تعریف می شود. به عبارت دیگر اگر نتایج  درمانی که به وسیله پزشک برای متقاضی انجام شده است‌، بر خلاف چیزی باشد که بیمار خواستار آن بوده یا قبلاً بر اساس آن توافق شده  در صورت اثبات این امر از نظر قانونی دندانپزشک مقصر محسوب شده و طبق قانون مجازات می شود.

شکایت از دندانپزشک کامپوزیت

شکایت از دندانپزشکی کامپوزیت هم مثل بقیه شکایات پزشکی می باشد. کسانی که از دندانپزشکان کامپوزیت به دلیل عمل نکردن به تعهدات و انجام ندادن درسته روال کار شاکی باشند می توانند برای طرح شکایت به سازمان نظام پزشکی مراجعه کنند.

البته باید توجه داشت که برای طرح شکایت از پزشکان کامپوزیت می توان به دادسرا یا کلانتری هم مراجعه نمود منتهی مراجعه به سازمان نظام پزشکی باعث کوتاه شدن روند اداری کار می گردد.

حتی از نظر قانونی طرح شکایت از دندانپزشکی کامپوزیت در معاونت درمانی وزارت بهداشت هم امکان پذیر است. اما از آنجاکه کارشناسان نظام پزشکی اغلب در سازمان نظام پزشکی مستقر هستند و امکان بررسی های علمی و عملی اینگونه شکایات در این سازمان میسر است لذا اگر  ابتداء طرح شکایت در دادسرا ها یا معاونت های حقوقی انجام شود برای رسیدگی به سازمان نظام پزشکی ارسال می شود.

پس طرح شکایت اولیه از دندانپزشکی کامپوزیت به دلیل عدم انجام تعهدات صورت گرفته بهتر است در سازمان نظام پزشکی انجام شود تا روند رسیدگی و بروکراسی اداری کوتاهتر شود.

برای طرح شکایت  از دندانپزشک کامپوزیت بیمار پس از مراجعه به سازمان نظام پزشکی باید اقدام به تنظیم شکایت کرده و علت شکایت و شرح درمان های انجام شده توسط پزشک معالج و عوارض ایجاد شده برای بیمار را در شکایت نامه درج نماید.

پس از طرح شکایت از دندانپزشکی کامپوزیت، پرونده ای  برای این موضوع در دادستانی سازمان نظام پزشکی گشوده می شود و دادستان مربوطه از گروه کارشناسان دادستانی تقاضای انجام کارشناسی بر روی دندانهای بیمار و تایید یا عدم تایید اظهارات اعلام شده در شکایت نامه را می کند.

در ادامه کارشناسان سازمان نظام پزشکی پس از بررسی پرونده، مصاحبه با بیمار و ملاقات با دندانپزشک مربوطه از او تقاضای تنظیم لایحه دفاعیه می کنند.

در نهایت پس از جمع بندی مطالب حاصل از جلسات در صورت مقصر بودن پزشک و عدم رضایت بیمار، با نظر کارشناسی میزان خسارت وارد شده تعیین شده و با اعلام کیفرخواست و  صدور رای، پرونده جهت پیگیری به اجرای احکام ارسال می شود.

همچنین باید توجه داشت که اگر شکایت بیمار بر موازین قانونی استوار نباشد یا ادعای بی موردی مطرح شده باشد و کارشناسان تشخیص دهند که تقصیری برگردن پزشکی نیست در این صورت دادستان قرار منع تعقیب برای دندانپزشک کامپوزیت مورد نظر را صادر می کند.

◁◁ مطلب پیشنهادی: وکیل قصور پزشکی

شکایت از دندانپزشک ایمپلنت

ایمپلنت یا کاشت دندان روشی است که به عنوان درمان در نظر گرفته می شود و هر گونه تورم، خونریزی خفیف و کبودی لثه بعد از انجام این ایمپلنت اگر به صورت خفیف و زود گذر باشد به عنوان عوارض شناخته شده و مشکل ساز  محسوب نمی شود و بیمار نمی تواند با استناد به آن در مراجع قضایی از دندانپزشک ایمپلنت شکایت کند.

اما اگر پس از انجام ایمپلنت به دلیل قصور دندانپزشک عوارضی برای بیمار ایجاد شود یا عوارض ایجاد شده بر خلاف معاینات و آزمایشات اولیه و پیش بینی های انجام شده باشد.

مثلاً اگر در معاینات اولیه بیمار به دلیل تراکم پایین استخوان فک نیاز به پیوند استخوان پیش از کاشته دندان  داشته باشد و این کار به دلیل سستی و اهمال انجام نشده باشد و و دندان پزشک مربوطه بدون برطرف کردن مشکل اولیه اقدام به کاشت دندان کرده باشد در آینده اگر مشکلی برای بیمار پیش بیاید می تواند نسبت به انجام شکایت از پزشک مربوطه اقدام کند.

از جمله مسائلی که بیمار پس از انجام ایمپلنت یا کاشت دندان می تواند با استناد به آن از پزشک مربوطه شکایت کند می توان به مواردی مانند عوارض پس از ایمپلنت برخلاف شاخص های پزشکی،  عفونت در محل کاشت دندان یا پس زدن پس از کاشت دندان یا ایمپلنت باشد.

در صورتی که بیمار پس از ایمپلنت یا کاشت دندان از شرایط آن راضی نباشد یا نتایجی برخلاف اصول پذیرفته شده پزشکی در دهان او ایجاد شده باشد.

اگر وکیل داشته باشد وکیل او و اگر وکیل نداشته باشد از طریق مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی می تواند طرح شکایت کرده سپس برای تکمیل شکایت و کارشناسی دعوای مطرح شده به سازمان نظام پزشکی مراجعه کند.

پرونده هایی که برای قصور پزشکی یا نتایج نامطلوب پس از ایمپلنت یا  کاشت دندان در مراجع قضایی مطرح می‌شود باید از طریق سازمان نظام پزشکی یا دادسرای ویژه جرایم پزشکی برای رسیدن به نتیجه مطلوب پیگیری شود.

همچنین وکلایی که به صورت تخصصی در زمینه شکایت از دندانپزشک ایمپلنت فعالیت می کنند می توانند با اخذ وکالت از ناحیه بیمار کلیه مراحل طرح شکایت و سایر اقدامات لازم از آغاز تا انتهای پرونده را بدون حضور بیمار انجام دهند.

پس از طرح شکایت از دندانپزشک ایمپلنت در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به وسیله بیمار یا وکیل او پرونده برای بررسی به سازمان نظام پزشکی منتقل می شود.

سپس کارشناسان این سازمان پس از مطالعه پرونده، معاینه بیمار، و خواندن گزارش پزشک نسبت به دعوای مطرح شده  اظهار نظر کرده و آن را برای نتیجه گیری به مراجع قضایی ارسال می کنند.

در صورت تمایل به دریافت مشاوره تلفنی از وکیل پایه یک دادگستری تهران با شماره ۰۹۱۲۳۵۷۶۰۳۷ تماس حاصل فرمایید، با مشورت و راهنمایی وکیل زودتر به نتیجه خواهید رسید. 

علل شکایت از دندانپزشکان

علل شکایت از دندانپزشکان می تواند با توجه به شرایط و نوع درمان پزشکی که انجام شده است متفاوت باشد. در سالهای اخیر دندانپزشکی نسبت به سایر رشته های پزشکی با  آمار بالا و رو به رشدی از پرونده های شکایت به دلیل قصور و کوتاهی مواجه بوده است.

همانطور که گفته شد نحوه شکایت از دندانپزشک‌ با توجه به شرایط بیمار  و روش درمانی که برای او انجام شده است ممکن است متفاوت باشد.

از جمله علل رایج شکایت از پزشکان می‌توان به مواردی مانند اقدامات ناکافی پزشک قبل از شروع درمان یعنی عدم گرفتن شرح حال بیمار و عدم آگاهی رسانی به بیمار و اطرافیان او از عوارض احتمالی روش درمانی مورد نظر، عدم معاینه دقیق بیمار قبل از انجام درمان، عدم آگاهی بیمار از هزینه تمام شده روش درمانی، ماهیت دشوار ناشناخته بعضی از روش‌های درمانی مثل ارتودنسی، ایمپلنت و درمان‌های اورژانسی که به دلیل ناآگاهی بیمار احتمال شکایت را افزایش می دهد.

تهییج بیمار به شکایت به وسیله پزشکانی که پس از درمان اولیه او را معاینه می کنند. عدم شرایط استاندارد در مطب یا کلینیک در مانی به دلیل استفاده از پرسنل نا کارامد و نامنظم، توصیه و ترغیب بیماران به شکایت به وسیله شرکتهای بیمه یا مشاورین حقوقی برای گرفتن خسارت اشاره کرد.

شماره تلفن شکایت از دندانپزشکان تهران

بر اساس گفته مدیرکل دفتر نظارت و اعتباربخشی امور درمان وزارت بهداشت، شماره تلفن شکایت از دندانپزشکان تهران سامانه 190 است، به شکلی که اپراتور های این مجموعه در صورت تماس تلفنی افراد شاکی از نقاط مختلف کشور به خصوص تهران می توانند شکایات و درخواست های مردمی در حوزه دندانپزشکی را برای رسیدگی و اعمال قانون ثبت نمایند.

مسئولین دفتر نظارت و اعتباربخشی امور درمان وزارت بهداشت معتقدند که محور حرکت نظام بهداشتی به خصوص حوزه دندانپزشکی باید به سمت ایجاد مدیریت واحد باشد و مدیران و روسای دانشگاههای علوم پزشکی و معاونان آنها امر نظارت بر دندانپزشکان و متخصصان را در اولویت قرار دهند و در نهایت برای نظارت کامل بر دندانپزشکان و جلوگیری از سستی و قصور آم ها در این بخش، سامانه 190 پاسخگویی به شکایات مردم طراحی و راه اندازی  شده است.

◁◁ مطلب پیشنهادی: دیه سیلی زدن

سامانه شکایت از دندانپزشک تهران

سامانه شکایت از دندانپزشکی تهران روش مناسب برای استفاده از وکلا و مشاوران سامانه حقوقی شکایت 24 می باشد. بر اساس تبصره ماده 336 قانون مجازات اسلامی که تحت عنوان بی مبالاتی، بی احتیاطی، عدم مهارت و عدم رعایت نظامات دولتی تعریف می شود و در معنای فراگیر تر، هر درمانی که برای متقاضی تجویز شود و نتایج درمان چیزی نباشد که متقاضی خواستار آن بوده است یا با تشخیص و پیش‌بینی اولیه پزشک مغایرت داشته باشد.

در این شرایط دندانپزشک مقصر است و این حق برای بیمار محفوظ است که در مراجع قضایی یا نظام پزشکی بر علیه پزشک مربوطه اقامه دعوا نمایند. در این شرایط بیمار برای اطلاع از شرایط و وضعیت خود می تواند با وکلا و مشاوران سامانه حقوقی شکایت 24 مشاوره نماید.

از ویژگی ها و مزایای مشاوره با سامانه حقوقی شکایت 24  می توان به مواردی مثل صرفه جویی در وقت و هزینه، رهایی از رفت‌وآمدهای متوالی و بروکراسی اداری، رسیدن به نتیجه دلخواه و مطلوب در کمترین زمان ممکن و حفظ حقوق موکل در روند رسیدگی به جرایم پزشکی اشاره کرد.

بهترین روش  برای از اطلاع از حق و حقوق قانونی بیمار قبل از تنظیم شکایت، برای کسانی که به دلیل قصور یا اهمال پزشکی دچار مشکل شده اند مراجعه به سامانه حقوقی شکایت 24 می باشد.

در جرایم پزشکی و دندانپزشکی گرفتن وکیل یا مشاوره با وکلاء با تجربه و کاردان می‌تواند کمک قابل توجهی  به افراد خواهان و شاکی جهت اطلاع از حق و حقوق قانونی آن ها نماید. سامانه حقوقی شکایت 24 به دلیل بهره مندی از کارشناسان و مشاوران حقوقی و وکلای مجرب و متخصص می تواند راهی میانبر برای پیگیری پرونده های جرائم دندانپزشکی باشد.

نمونه شکایت از دندانپزشک

همانطور که گفته شد هرگاه در اثر قصور یا اعمال دندانپزشک در انجام امور درمانی، بیمار دچار مشکل شود. می‌تواند با مراجعه به سامانه الکترونیکی قضایی اقدام به طرح شکایت کرده و از دندانپزشک مورد نظر به دلیل مشکلاتی که برای او پیش آمده است شکایت کند.

پس از طرح شکایت به وسیله بیمار و ارائه مستندات لازم، شکواییه طرح شده از طریق شورای حل اختلاف ویژه امور پزشکی واقع در سازمان نظام پزشکی، جهت بررسی و تشخیص قصور به کمیسیون پزشکی ارجاع می گردد تا پس از انجام بررسی‌های لازم و معاینه بیمار و شنیدن اظهارات پزشک مورد نظر در مورد قصور پزشکی اظهار نظر شده و رای صادر شود.

نمونه شکایت

معاون محترم دادستان تهران

مرجع محترم رسیدگی کننده

اینجانب ….. فرزند …… به شماره ملی …..

بر اساس شرح حال ذکر شده توسط موکل بنابر دلایلی که در ادامه می آید از آقای دکتر……. شماره نظام پزشکی……… شکایت دارم.

فریب موکل از طریق تبلیغات گسترده و بدون مجوز سازمان نظام پزشکی در فضای مجازی.

به استناد ماده قانون ممنوعیت تبلیغات و معرفی محصولات و خدمات غیرمجاز و آسیب رسان به سلامت در رسانه های ارتباط جمعی داخلی و بین المللی و فضای مجازی

تعدد و تکرار جرم

ارائه کارت بدون اعتبار گارانتی و تضمین سه ساله خدمات به قصد فریب موکل

قصور پزشکی در انتخاب بیمار و روش انجام خدمات و همچنین وارد آوردن خسارت به موکل.

با توجه به مطالب بالا، از طرف موکل، درخواست ارجاع به کمیسیون پزشکی قانونی و پس از اثبات صدق عرایض تعقیب کیفری دندانپزشک بابت تبلیغات در فضای مجازی و همچنین پرداخت دیه متعلقه را دارم.

با احترام …….وکیل شاکی


سخن پایانی

نحوه شکایت از دندانپزشک و مراحل قانونی آن به این شکل است که اگر بیمار در جریان درمان دچار مشکل شود یا پس از اتمام دوره درمان به نتایج مطلوبی که قبل از آغاز درمان به او وعده داده شده است نرسد می تواند با اخذ وکیل یا بدون گرفتن وکیل به صورت شخصی با مراجع به مراکز الکترونیک قضایی نسبت به طرح شکایت از دندانپزشکی مربوطه اقدام نماید.

پس از تکمیل شکایت، پرونده خواهان به کمسیون پزشکی سازمان نظام پزشکی ارجاع داده می شود تا پس از بررسی پرونده، معاینه بیمار و خواندن گزارش پزشک مربوطه نسبت به وضعیت بیمار اعلام نظر گردد.

در این شرایط اگر قصور یا کم کاری پزشک روشن شود بر اساس قانون  برای پزشک مربوطه جریمه و  خسارت در نظر گرفته شده و به اجرای احکام ابلاغ می گردد.

محبوب‌ترین مقالات
خدمات ما

80 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • سلام دندانپزشکم که بورد ایمپلنت هم داره دندون عقلم رو پارسال کشید و بعد یکساله هنوز نصف زبونم بی حسه. قبل عمل هیچ هشداری مبنی بر احتمال صدمه یا حساس بودن نداده بود. چنان فشاری به فکم اومده بود که تا سه ماه بعد عمل دهنم فقط 1 سانت باز میشد و محل عمل روزی چند بار چنان تیر میکشید که از جا میپریدم و هربار میگفت طبیعیه چند ماه طول میکشه. دیگه میبد(یزد) نرفتم که بهش گله کنم تا اینکه این سایت رو دیدم. این دهن که دیگه مثل قبل نمیشه دیگه جرات رفتن برا جرم گیری هم ندارم میترسم باز فکم قفل شه.

    پاسخ
    • عدول برخی از پزشکان و پرستاران از استانداردهای تعریف شده در حیطه خدمات پزشکی و پرستاری یا تازه کار و مبتدی بودن تعداد محدودی از آن ها نمی تواند معیاری مناسب برای ارزیابی همه افراد شاغل در این حوزه باشد. همچنین افرادی که در مراکز مختلف پزشکی و پرستاری دچار آسیب دیدگی می شوند بهتر است در اولین فرصت با شماره تلفن ۱۹۰ تماس گرفته یا با در دست داشتن مدارک لازم برای اعلام نارضایتی خود از خدمات پزشکی یا پرستاری دریافت شده به سازمان نظام پزشکی مراجعه نمایند. علاوه بر آن، افراد شاکی در صورت حاد بودن شرایط می توانند با در دست داشتن مدارک پزشکی لازم برای تنظیم و ثبت دادخواست به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه نمایند تا شعبه رسیدگی کننده و زمان حضور در جلسات دادگاه به آن‌ها از طریق پیامک یا به صورت حضوری ابلاغ شود. معمولا پس از تشکیل جلسات دادگاه و بررسی پرونده به وسیله قاضی مربوطه، اگر اتهام وارد شده مورد تایید قرار گیرد فرد آسیب دیده برای اعتبار سنجی ادعای مطرح شده به پزشکی قانونی یا پزشکان معتمد قضایی معرفی می شود تا قاضی مربوطه بتواند بر اساس گزارش دریافت شده رای صادر کند.

      پاسخ
  • سلام دی ماه برای درمان دندان مراجعه کردم به کلینیک و دندانم یکبار عصب کشی شد و گفتن بهم هفته بعد پست و روکش انجام میشه تو این مدت به شدت دندان درد داشتم که با مراجعه مجدد متوجه شدن دندان یک کانال اضافه دارد و منو فرستادن متخصص ریشه و یکبار دیگه دندان عصب کشی شد و هزینه مجدد هم پرداختم بعد از چند روز مجدد واسه قالب گیری پست مراجعه کردم به دندان پزشک اول که ایشون حین قالب گیری ریشه دندان رو سوراخ کردن و گوتا دندان پزشکی به طول دو سه سانت در فک من فرو رفت با هزینه کلیلینک سه جلسه رفتم درمان ریشه اما موفق به خارج کردن گوتا نشدن و گفتن مشکلی ایجاد نمیکنه و دندان رو پر کردن و پست و روکش شد یک ماه که گذشت دچار سردرد شدید و احساس بوی نامطبوعی در بینی شدم با مراجعه مجدد متوجه شدن گوتا وارد سینوس فک شده و باعث عفونت خیلی جدی شده و باید عمل تخلیه سینوس انجام بدم میخواستم بدونم با توجه به پرداخت هزینه ها از سمت کلینیک امکان شکایت هست ؟چون دکتر فک اعتقاد دارن باید دندان خارج بشه اما کلینیک میگن دندان مشکلی نداره و چند ماهه آرامش رو از زندگی من گرفتن

    پاسخ
    • با سلام
      اگر آسیب وارد شده به فک شما جدی باشد و بتوان این امر را با انجام معاینات پزشکی اثبات نمود امکان شکایت برای شما محفوظ است و شما می ‌توانید به دو روش برای دادخواهی و احقاق حق خود اقدام کنید. اولین روش برای طرح شکایت مراجعه به کمیسیون تخصصی دندانپزشکی است، معمولاً کمیسیون تخصصی دندانپزشکی در هر شهرستان زیر نظر نظام پزشکی همان استان فعالیت می‌ کند و کار آن رسیدگی تخلفات پزشکی حوزه مورد نظر است. به این معنا که هر کس به دلیل اهمال و ناکارآمدی پزشک معالج دچار مشکل شود می‌تواند برای دادخواهی از طریق این کمیسیون اقدام کند. روش دیگر مراجعه به مراکز قضایی مانند دادگاه‌ های عمومی محل وقوع تخلف، جهت طرح شکایت کیفری از دندانپزشک معالجی است که مرتکب قصور شده است. برای طرح شکایت از دندانپزشک در کمیسیون تخصصی دندانپزشکی باید ابتدا به وب سایت نظام پزشکی استان محل سکونت مراجعه کرده و فرم‌ های شکایت تکمیل گردد سپس طبق روال معمول مدارک مورد نظر برای رسیدگی ارائه شود. طرح شکایت در مراکز قضایی هم به این شکل است که فرد شاکی با در دست داشتن مدارک لازم به مراکز خدمات قضایی مراجعه کرده و اقدام به تنظیم و ثبت شکایت از قصور پزشکی می کند تا شعبه رسیدگی کننده و زمان حضور فرد شاکی در جلسات دادگاه مشخص شدن و از طریق پیامک به او اطلاع رسانی گردد.

      پاسخ
  • سلام خسته نباشید
    دندونی که پرشده اگر بعد از سه روز موادش خارج بشه و با مواد تیره پرشده باشه و دوباره بخوان با مواد سفید پربشه و هزینه دوباره گرفته بشه میتونم از دکتر شکایت کنم چون از اول کارشون درست انجام نداده؟

    پاسخ
  • سلام،وقتتون بخیر، لطفا رهنمایی کنید،دندان پزشکی مراجعه کردم جهت انجام روکش، دندان خودمو تراش داد و غالب گرفت گفت دو هفته زمان میبره تا روکش اماده بشه،الان حدود یک هفته گذشته هنوز روکش انجام ندادم متوجه شدم دندان کناری از پشت سوراخ کرده و کامل زیر دندان خالی طوری که اصلا معلوم نیست، لطفا راهنمایی کنید چطور میتونم شکایت کنم؟روکش انجام بدم بعد شکایت کنم یا قبل انجام؟

    پاسخ
  • سلام وقت بخیر ، بنده برای دندون ۶ سمت چپم بالا که ۹ سال پیش عصب کشی کرده بودم و هیچ دردی نداشت و فقط به دلیل لب پر شدن گوشه دندان رفتم دندانپزشکی که گفتن بهتره دندون پست و روکش بکشه و هر ۲ باری که دندانپزشکم قالب پست رو میگرفت لابراتور به دلیل خوب نبودن قالب گرفته شده از دندانپزشکم میخواست که کارو دوباره انجام بده و الان نزدیک به یکماه که دندان من پانسمانه و متاسفانه همون دندونم شروع کرد به درد شدید ضربان دار که من متوسل کرد برم پیش متخصص ریشه و گوش و حلق و بینی و هزینه هایی که بابت ویزیت دریافت کردم و داروهایی که خریدم و سی تی اسکنی که انجام دادم و حالا که نتیجه سی تی اومد نوشته افزایش ضخامت مخاطی سینوس ماگزیلاری در سمت چپ مشهود است میخواستم ببینم میتونم شکایت کنم و دیه بگیرم و اینکه هنوزم دندون من پانسمانه به نظر شما برم کار رو پزشک دیگه ای برام انجام بده یا صبر کنم شکایت کنم و نتیجه حکم بیاد بعد اقدام کنم؟ چون میترسم دندون هام بخاطر تراش و خالی شدن یکی از کانال هام جابجا بشن.

    پاسخ
    • من تمام دندون هام سالم بود ولی کنار یکی از دندون هام (دندون ۶ بالا) یک لک بود و قبلا هم به دندان پزشک نشون دادم و گفتن که پوسیدگی نیست بعد از چند ماه به یک پزشک دیگه نشون دادم اون هم همین رو گفت ولی گفت چون توی شیار دندونت هست امکان اینکه غذا بره توش زیاد و ممکن هست پوسیده بشه ، منم قبول کردم که پر بشه
      رفتم خونه به دندونم نگاه کردم دیدم برداشه شیار وسط دندونم رو کلا پر کرده در حالی که وسط دندونم هیچ ارادی نداشت الان بشدت از این بابت عصبانی هستم و نمی دونم باید چیکار کنم

      پاسخ
      • شما بهتر است اول به دندان پزشک مورد نظر خود مراجعه کرده و از او دلیل این کار را جویا شوید، سپس در صورت عدم پاسخگو بودن پزشک یا قانع نشدن از دلیل اینکار با در دست داشتن مدارک لازم به سازمان نظام پزشکی در شهر محل سکونت خود مراجعه نماید تا آن ها پس از بررسی مدارک و دندان مورد نظر، نتیجه بررسی خود را اعلام کرده و درست یا غلط بودن عمل انجام شده را روشن نماید. در صورتی که عمل انجام شده بر خلاف قوانین و ضوابط سازمان نظام پزشکی باشد پزشک مورد نظر متخلّف شناخته شده و علاوه بر پرداخت هزینه خسارت وارد شده ممکن است به مجازات ‌های دیگر، تعیین شده در نظامنامه این سازمان نیز محکوم می‌شود.

        پاسخ
    • شما اگر از کار دندانپزشک مربوطه رازی نیستید و فکر می‌ کنید که کارهای انجام شده بر روی دندان شما غیر استاندارد و خارج از عرف بوده است بهتر است قبل از انجام هر کاری به سازمان نظام پزشکی محل اقامت خود مراجعه کرده و از پزشک مربوطه شکایت نمایید تا پس از بررسی مدارک و شواهد ارائه شده و اتمام روند اداری با قطعی شد نتایج بدست آمد رای صادر شده و به شما اطلاع رسانی گردد. پس از مشخص شدن نتیجه کار و صدور رای، در صورتی که نظر شما درست باشد باید خسارات وارد شده به شما از طرف دندانپزشک مربوطه پرداخت شده و ممکن است تنبیهاتی مثل لغو جواز طبابت یا جریمه نقدی نیز برای او به دنبال داشته باشد. لذا بهتر است ابتدا برای پیگیری مشکلات ایجاد شده به نهادهای قانونی و مراجع رسیدگی کننده مراجعه نمایید. سپس در ادامه پس از مشخص شدن نتیجه برای ترمیم، دندان آسیب دیده خود به مراکز دندانپزشکی دیگر مراجعه کنید تا بررسی شرایط دندان شما در کمیسیون ‌های پزشکی ممکن باشد.

      پاسخ
  • متاسفانه این نوع اتفاق در خیلی جاها ازجمله خادم اباد هم تکرارشده و فردی با مدرک قلابی باعنوان دندانپزشک هر خلافی انجام دلهد که البته خیلی از زنان ودخاران از ترس ابروسکوت می کردن که با درایت نیرو انتظامیو و وظیفه ی شرعی افراد مومن فرد تحت نظر مراجع قانونی قرار گرفت۶

    پاسخ
  • سلام وقت بخیر من از طریق تبلیغات اینستا با کلینیک سرو تهران برای کامپوزیت اشنا شدم مشاوران لییت قیمت هارا فرستادن و تاریخ مراجعه من مشخص شد از اصفهان زه تهران رفتم۱شهریور با توجه به اینکه کلینیک انگار اروپا بود همه سرباز و…مشاوره کوتاهی انجام شد با بودجه متوسطی که داشتم برند سویسی انتخاب کردم نمونه کارها در تلویزیون خیلی شیک و عالی بودن انتخاب رنگ کردم و رفتم نقد ۴۷ میلیون پول گرفتن رفتم پیش دکتر به تشخیص خودشون لیفت لثه انجام دادن و با اولین دندون دستگاهشون خراب شد ۲ساعت مهطل شدم بعداز دوساعت کاررا انجام دادن و حدود۵ساعت طول کشید بعداز اتمام کار کاملا صورتم بی حس بود حرف زدنم مشکل داشت بااینکه تاکیدداشتم تغیرنکنه و بدلیل خستگی مسیروخستگی طول درمان بعدازون بازراهی اصفهان شدم و از فرداش اصلا کامپوزیت هارا دوست نداشتم دندون ها بلند حرف زدنم بد شده بود فکم حس سنگینی داشت آفت بهم زد و اون عکسایب که نشون داده بودن تحویل ندادن وقتی زنگ زدم گله کردم گفتن شما واحد ۲۵۰۰ انتخلب کردی اونا ک قشنگه واحدی ۶تومنه گفتم شما این عکس هارا به من نشون نداده بودی وگرنه اصلا نمیخاستم و گفتن ۱۰ روز بگذره عادی میشه اگه خاسی بفدش بیا ادیت یکم تراش بدیم.ولی من اصلا ازین کار راضی نیستم ایا اگر شکایت کنم دستم به جایی میرسه که اصلا باز کنن و هزینم را برگردونن؟

    پاسخ
    • منم دقیقا همین بلایی ک سرتو اوردن سرمنم اوردن کامپوزیت کردم زیرشون عفونت کرده همون روز اول سیاه شدن

      پاسخ
    • شکایت شما از این تخلف زمانی می‌تواند موثر باشد که مدارک و شواهدی در تایید سخنان خود داشته باشید در غیر این صورت آن ها همان حرف ‌هایی را که به شما زده ‌اند به مراجع قانونی هم ارائه می ‌دهند. به عبارت دیگر آنها در مراجع قانونی رسیدگی کننده تاکید می ‌کنند که شما واحد ۲۵۰۰ را انتخاب کردید و واحدی که ۶ میلیون تومان هزینه داشته است مورد تایید و انتخاب شما نبوده است. لذا آنها با توجه به هزینه انجام شده از طرف شما اقدام به لمینت دندان‌ ها یتان کردند و حرف شما نمی ‌تواند معیاری مناسب برای اثبات این امر باشد مگر مدارک مستدل و محکمه پسندی برای تایید حرف شما به مراجع قانونی ارائه گردد یا شاهد انی برای تایید حرف شما به مراجع قانونی معرفی گردد. همچنین باید به این نکته توجه داشت که اینستاگرام یک شبکه اجتماعی است که مورد تایید سازمان‌ های قانونی و نظارتی کشور ایران نمی باشد، لذا استناد به مشاهده تصاویر یا تبلیغات در این شبکه اجتماعی برای مراجعه به دندانپزشکی مورد نظر باشد نمی‌ تواند مورد تایید نهادهای قانونی و قضایی باشد.

      پاسخ
  • سلام خسته نباشید من یک سال پیش عصب کشی انجام دادم و شاید یک ساعت و نیم طول کشید عصب کشی کنه و هی می‌گفت دهنت رو بیشتر باز کن دفعه دومم که رفتم برای اینکه درستش کنه همون اندازه طولش داد و باعث شد فکم در بره و من اینو نمی‌دونستم چند باری که خمیازه می‌کشیدم یهو قفل میکرد حتی یک بار داشتم خمیازه می‌کشیدم یهو قفل کرد و من نمی‌دونستم چجوری دهنم رو ببندم بعد یک سال رفتم دندون پزشکی داشت معاینه میکرد گفت فکت در رفته ایا این دندون پزشک نباید بهم اینا رو می‌گفت خود دندون پزشک هم گفت باید بررسی که که نیاز به جراحی هست یا نه من میخواستم ازشون شکایت کنم آیا این مشکل جز شکایت محسوب میشه یا نه؟؟

    پاسخ
    • شما باید برای شکایت از مشکل ایجاد شده در فک خود به سازمان نظام پزشکی یا مراجع قضایی محل سکونت خود مراجعه کرده و اقدام به تنظیم شکایت نمایید. سپس در متن شکایت باید چگونگی مشکل ایجاد شده را به شکل دقیق شرح دهید تا پس از ثبت شکایت برای بررسی بیشتر ، شما را به پزشک قانونی یا مراکز درمانی مورد تایید قوه قضاییه معرفی نمایند. البته برای نسبت دادن مشکل ایجاد شده در فک شما به پزشکی که بر روی دندان شما کار انجام داده است به مدارک و مستندات متقن و با کیفیت نیاز است و فاصله یک و نیم ساله از مراجعه شما به پزشک مورد نظر، انتصاب این مشکل به پزشک مورد نظر را با تردید مواجه کرده و روند اثبات آن را با مشکل مواجه می نماید. بنابراین بهترین روش آن است که شما قبل از انجام هر کاری به یک وکیل متخصص‌ در این زمینه مراجعه نمایید تا کمبود مدارک یا زیاد شدن فاصله زمانی بین اتفاق ایجاد شده و زمان شکایت شما باعث اطاله دادرسی و عدم دستیابی به نتیجه مناسب نشود.

      پاسخ
  • سلام.بنده درفضای مجازی باپزشک آشناشدم.وبرای ترمیم دندانهایم مراجعه کردم.بعدازمعاینه گفتم میشه طوری درست بشه که بعدمشکل ایجادنکنه گفتندطوری دندونتونودرست میکنم.که یک عمر راحت میشی خلاصه چندین دندانمو تراش نمودن وبدون عصب کشی پرکردند.وبقیه کارای دندونامو موکول کردن به وقت دیگه ازبنده چک تاریخدارگرفتند.وچون یکی ازچکها بروزبود اونو برداشت کردن.هنوزچکهای بعدی موندن ودندونهای پرکرده هایش بعد یک هفته شروع به ریزش ودرد کردند.والان بقیه کارمو انجام نمیدن وتازه فهمیدم اصلا مجوز نداشته.حالابنده بعدیکماه چطور چکهامو مسدودکنم.وشاهدهم دارم که این پزشک کارای دندونامو انجام داده.راهنمایی کنین ممنون میشم.

    پاسخ
    • شما باید با در دست داشتن مدارک لازم به سازمان نظام پزشکی محل سکونت خود یا دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کرده و اقدام به تنظیم و ثبت شکایت بر علیه پزشک یا مرکز دندانپزشکی مورد نظر نمایید. پس از ثبت شکایت در هر یک از مراکز گفته شده اظهارات و مدارک شما مورد بررسی قرار می‌گیرد سپس در جلسات حضوری، سخنان شما و طرف مقابل شنیده می‌شود در صورتی که شواهد و مدارک ارائه شده از سوی شما از وزن و اعتبار لازم برخوردار باشد دادگاه دستور مسدود شدن چک‌های ارائه شده شما را می‌دهد. لازم به ذکر است که روند دادرسی پرونده‌های قضایی و پزشکی ممکن است طولانی باشد بنابراین برای سرعت بخشیدن به روند کار خود بهتر است هرچه سریعتر برای تنظیم و ثبت شکایت اقدام کنید یا برای سرعت گرفتن روند کار خود از وکلاء با تجربه و شناخته شده استفاده نمایید.

      پاسخ
  • سلام . من 5 ساله که ارتودنسی روی دندونام هستش و داره به بقیه دندون هام آسیب میزنه و بعد 5 سال هیچ فرقی که نکرده فکم هم کج شده ارتودنسی برای دندان نهفته داخل لثه ام بوده من واقعا بعد 5 سال باید چیکار کنم؟؟؟

    پاسخ
  • محمدرضا
    12 دی 1403 09:19

    با سلام بدترین دندانپزشکی تاریخ عمرم درمانگاه دنیز گیشا با مدیریت دکتر معتمدی که شخصی بی ادب و بی شخصیت هست. به هیچ وجه به این دندانپزشکی مراجعه نکنید که فقط به فکر پول هستند.

    پاسخ
  • همت جو
    17 دی 1403 16:41

    سلام وقتتون بخیر باشه من حدود ۲ ماه پیش برای عصب کشی دندانم به دکتر مصیب معصومی نژاد مراجعه کردم بعد از دو جلسه عصب کشی متوجه شدم که عجب کشی به درستی انجام نشده و وقتی رادیوگرافی گرفتم از دندانم و برای یک دندانپزشک دیگه نشان دادم گفتن که وضعیت دندان خوب نیست و به درستی عصب کشی نشده و آسیب دیده. هر دندان پزشکی بردم اصلا قبول نکردن که مجدد دندون رو عصب کشی کنن حتی درمان ریشه. من مبلغ عصب کشی رو از دندان پزشک گرفتم اما دندان من الان پانسمان هست و کسی نمیخواد درستش کنه. به خدا دیگه خسته شدم ممنون میشم راهنمایی کنین که باید چیکار کنم

    پاسخ
  • سلام وقت بخیر چند روز پیش به یه دکتر دندانپزشک که آشنایان تعریفش راکرده بودم زنگ زدم و مراجعه کردم هی آدرس داد وداد تا رسیدیم به یه باغی میبینم دو صندلی گذاشته بود و دندان میکشید توی حیاط😬
    از این دکترای سیار که بچه ختنه میکنند با همون کیف و وسایلاو عنبرای قدیمی
    از ناچاری سه تا دندان فک بالا کنارهم را همزمان کشید
    منو کشت نمینونست بکشه چنان میگه محکمه خانم جان من تا حالا اینجور دندونی ندیدم کنده نمیشه خانم درحالیکه من قبلش 11دندون رو راحت کشیدم شوهرم میگه چون دندانت تاج نداشت من دیدم که با لثه دم عنبر میداد و دندان هارا تکه تکه کرد و درآورد

    بعد دو تکه از لثه رو هم با قیچی بریده و روی دستمال زردچوبه کرد و چپوند تو دهنم

    تمام لبم رو دم عنبراش داده وزخم کرده
    بعد میگه عفونت داشته خانم
    چهار روز میگذره من هنوز دارم تکه استخوان درمیاریم و لثه ام اویزونه حس میکنم دندان آخری تکه بزرگی تو مونده
    کارت خوان کشید ولی نمی‌دونم به اسم کی بود
    ولی از مسیر رفتن به مطب و فکر کنم پلاک ماشین دکتر هم تو فیلم باشه
    به نظرتون شکایت فایده ای داره تماس هم گرفتیم چند نوبت قبل رفتن مدارکم همینه

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

keyboard_arrow_up
مشاوره تلفنی رایگان