توقیف حساب بانکی چیست و به چه دلایلی صورت می گیرد؟

جهت مشاره تلفنی رایگان با وکیل اسدی با شماره زیر تماس بگیرید:

توقیف حساب بانکی چیست

توقیف حساب بانکی به معنی مسدود شدن موقت یا دائمی حساب و عدم امکان برداشت یا انتقال وجوه از آن است. این اتفاق می‌تواند به دلایل مختلفی رخ دهد، در این مقاله به بررسی تمامی موارد مربوط به توقیف حساب بانکی میپردازیم.

توقیف حساب بانکی چیست؟

امروزه افرادی که در بانک ها دارای حساب می باشند، اختیار تمام وجوهی که درون حسابشان قرار دارد را خواهند داشت. یعنی مطابق قوانین بانک ها می توانند هر تصرفی در وجوه حساب خود ایجاد کرده، و هر زمان که بخواهند مبلغی را برداشت کنند. اما گاهی حساب بانکی افراد توقیف می شود. توقیف به معنای انسداد حساب خواهد بود.

در این حالت تمام وجوه و موجودی حساب در اختیار بانک‌ قرار داشته، و صاحب حساب حق برداشت نخواهد داشت.  به چنین موردی توقیف حساب بانکی گفته می شود. حال این امر معمولا به درخواست مرجع قضایی انجام می گیرد. به عنوان مثال اگر نیاز به انسداد حساب باشد، دادگاه رسما از بانک مورد نظر این مورد را درخواست خواهد کرد.

اما این مسئله تنها در خصوص بانک‌های دولتی و رسمی صدق نمی کند. گاها دادگاه کلیه حساب های محکوم علیه در تمامی موسسات مالی چه رسمی و چه خصوصی را توقیف خواهد ساخت.‌ حکم توقیف حساب بانکی معمولا برای افراد بدهکار یا متخلف صادر می گردد.

دلیل مسدود شدن حساب بانکی

چرا حساب بانکی مسدود میشود؟ اینکه حساب بانکی اشخاص توقیف و مسدود گردد، می تواند دلایل متعددی داشته باشد. به همین علت اجرای این حکم برای هر فرد، قطعا دلایل خاصی خواهد داشت و اما رایج ترین دلیل بسته شدن حساب بانکی عبارتند از:

  • مقررات بانکی

در درجه اول رایج ترین دلیل توقیف حساب بانکی مقرراتی است، که توسط بانک ها اجرا می شوند. اگر حساب شخصی در بانک مشخصات کامل نداشته، و صاحب آن مشخص نباشد، به احتمال زیاد بانک حساب را مسدود خواهد ساخت.

در حالت دیگر گاهی فردی در بانک دارای حساب رسمی می باشد، اما هیچگونه گردش حسابی ندارد. یعنی نه از حساب او برداشتی صورت می گیرد، و نه مبلغی به موجودی آن اضافه می شود. در این صورت نیز بانک‌ نسبت به مسدود نمودن حساب بانکی مورد نظر اقدام خواهد کرد.

  • ضمانت وام

دیگر علت مهم مسدود شدن حساب بانکی ضمانت وام می باشد. همانطور که می دانید امروزه افرادی که قصد اخذ وام را دارند، می بايست با توجه به مبلغ وام یک یا چند ضامن به بانک معرفی نمایند.

در جواب این سوال که ایا بانک میتواند حساب ضامن را مسدود کند؟ بله زمانی حساب ضامن مسدود میشود که فردی که وام گیرنده، اقساط اش را پرداخت نکند؛ چرا که بانک‌ به واسطه حساب ضامن، طلب خود را در خصوص وام پرداخت نشده وصول خواهد کرد.

  • چک‌ برگشتی

مسدود شدن حساب بانکی به علت چک برگشتی؛ صدور چک‌ برگشتی نه تنها جرم تلقی می گردد، بلکه می تواند موجب توقیف حساب بانکی افراد نیز شود. وقتی فردی چکی صادر می کند، باید در تاریخ معین شده در حسابش به اندازه کافی وجه نقد وجود داشته باشد، تا دارنده چک‌ بتواند آن را نقد نماید. در غیر این صورت چک‌ برگشتی اعلام می شود. حال اگر دو الی سه بار این تخلف صورت گیرد، بانک حساب را مسدود خواهد کرد.

  • دستور قضایی

مسدودی حساب به دستور مقام قضایی؛ دیگر علتی که می تواند موجب توقیف و‌ انسداد حساب های بانکی افراد شود، دستور قضایی می باشد. در این حالت یک مرجع قضایی ذیصلاح از بانک درخواست می کند، که‌ حساب فرد مورد نظر توقیف گردد. معمولا این مسئله در حالتی اتفاق می افتد، که حق خواهان و شاکی در دادگاه در حال تضییع باشد. در این صورت دادگاه برای اینکه بتواند حقوق او را به صورت تمام و کمال وصول نماید، حساب بانکی فرد محکوم را مسدود خواهد کرد.

در نتیجه از طریق موجودی حساب او، طلب شاکی را به  او پرداخت خواهد کرد. البته مسدود کردن حساب بانکی افراد به حکم قضایی، تنها در صورت نافرمانی آن ها از اجرای حکم صورت می گیرد. گاهی فرد به حکم قضایی موظف است بدهی خود را پرداخت نماید. اما بدون هيچ دلیل قانع کننده ای از انجام این کار امتناع می نماید. در این صورت بعد از گذشت یک سال از صدور حکم  یا ابلاغیه، دادگاه می تواند حساب فرد را توقیف نماید.

  • کلاهبرداری

مسدودی حساب کلاهبرداری؛ دیگر حالتی که می تواند سبب انسداد حساب های بانکی شود، کلاهبرداری است. به عنوان مثال گاهی فرد از حساب خود برای فشینگ استفاده کرده است. یعنی به واسطه حساب بانکی اش، مرتکب جرم کلاهبرداری و اخاذی از افراد شده است. در چنین موردی نیز دادگاه فورا، حکم انسداد حساب بانکی فرد را صادر خواهد کرد.

  • وارد کردن رمز اشتباه

این مورد در خصوص کارت های بانکی اتفاق می افتد. گاهی فردی دو الی سه مرتبه رمز کارت خود را اشتباه وارد می کند. در این صورت سیستم خودکار بانک احتمال می دهد، که فرد صاحب حساب نیست و کارت را ربوده است. در نتیجه حساب را مسدود خواهد نمود تا از برداشت وجه به واسطه آن جلوگیری نماید. برای رفع مسدودی کارت بانکی به دلیل رمز اشتباه باید به بانک مراجعه کنید.

توقیف شدن حساب بانکی

  • مسدود شدن حساب بانکی توسط اجرای احکام

اجرای احکام حقوقی یا کیفری یکی دیگر از مراجعی است که می‌تواند، کارت بانکی را مسدود کند و در صورت وجود شرایط قانونی این اختیار را دارد. هرگاه شخصی به موجب حکم قانونی محکوم به پرداخت مبلغی به عنوان جریمه شود، باید در مهلت مقرر آن را پرداخت کند، در غیر این صورت، ذینفع مجازات می‌تواند با استناد به اجرای تصمیمات شعبه صادرکننده برای درخواست مسدود شدن حساب بانکی شخص اقدام کند.

اجرای احکام، پس از بررسی رای دادگاه و بررسی مهلت‌ جریمه، نامه‌ای مبنی بر مسدود کردن حساب و کارت بانکی شخص صادر می‌کند و صاحب تا زمان رفع علت مسدودی حق استفاده از حساب را نخواهد داشت.

 

استعلام علت مسدودی حساب چگونه است؟

مسدود شدن حساب های مالی و بانکی زمانی برای شهروندان مختلف حادث می شود که حساب های شهروندان به دلایل مختلف مثل تخلفات مالی و بانکی یا پرداخت نکردن اقساط وام های شخصی یا وام های که شخص  صاحب حساب ضامن آن است مسدود شود.

امروزه با پیشرفت وسایل ارتباط جمعی اطلاع رسانی برای اعلام مسدود شدن حساب های  مالی و بانکی به فرد صاحب حساب آسان شده است و این کار از طریق پیام رسان های مختلف اجتماعی یا پیامک تلفن همراه انجام می شود.

معمولاً کسانی که به طرق مختلف مثل اطلاع رسانی از طریق وسایل ارتباط جمعی  یا مراجعه به نهادهای پولی و مالی با مسدود بودن حساب خود مواجه می شوند باید برای رفع مسدودی از حساب های مالی و بانکی خود اقدام کنند. چون مسدود ماندن حساب های بانکی و مالی یک شخص به مدت طولانی ممکن است باعث کم اعتبار شدن او در مجامع عمومی و متضرر شدن فرد صاحب حساب شود.

روش های مختلفی برای استعلام علت مسدودی حساب وجود دارد که ساده ترین راه آن، مراجعه فرد صاحب حساب با در دست داشتن مدارک هویتی و شناسایی به شعبه ای است که در آن حساب دارد یا مراجعه به شعبه مرکزی بانک مربوطه در شهر محل سکونت است.

معمولاً استعلام مسدود بودن حساب بانکی در  سیستم و نظام بانکی و مالی  به دلایل مختلف به صورت حضوری تعریف شده است اما در مواردی تعداد محدودی از بانک ها شرایطی فراهم کرده اند که مشتریان آنها بتوانند به صورت غیر حضوری و از طریق شبکه های اجتماعی آنلاین یا تلفن بانک علاوه بر استعلام مسدودی حساب بانکی بتوانند با ارائه مدارک لازم نسبت به رفع مسدودی حساب خود اقدام نمایند.

 باید به این نکته توجه داشت که استعلام علت مسدودی حساب بانکی چه از طریق بانک مورد نظر یا از طریق بانک مرکزی باشد برای فرد استعلام کننده که باید حتما صاحب حساب باشد هزینه یا کار مزد بانکی  به همراه دارد. به این معنا که صاحب حساب پس از ارائه مدارک هویتی و پرداخت هزینه لازم می تواند علت مسدودی حساب خود را از بانک مورد نظر استعلام کرده و نسبت به برطرف کردن علت انسداد حساب اقدام کند.

مسدود شدن حساب بانکی سربازان فراری
مسدود شدن حساب بانکی سربازان فراری

مسدود شدن حساب بانکی سربازان فراری

ایا حساب بانکی سرباز فراری مسدود میشود سئوالی است که ذهن مشمولان سرباز فراری را به خود مشغول می کند. باید به این نکته توجه داشت که حساب های بانکی فرد مشمول به دلیل فراری بودن از خدمت سربازی مسدود نمی شود اما محدودیت‌های اجتماعی ممکن است روی شماره ملی سرباز فراری ثبت و اجرا  شود.

به شکلی که سرباز فراری نتواند در صورت درخواست، گواهینامه بگیرد یا حتی در مواردی اقدام به انجام معاملات و غیره نماید.

معمولاً پس از ثبت فراری بودن سرباز و عدم مراجعه و معرفی به یگان مربوطه دستور جلب سرباز از طریق ستاد کل نیروهای مسلح به کلانتری های محل سکونت یا آدرس فرد ارسال می شود تا نسبت به بازداشت و معرفی سرباز فراری به یگانه مربوطه اقدام شود.

◁◁ مطلب پیشنهادی: جرم فرار از خدمت

کدام مراجع صلاحیت توقیف حساب بانکی افراد را دارند؟

معمولا توقیف نمودن حساب بانکی افراد از اختیارات مراجع خاصی می باشد. به همین دلیل هر مرجعی صلاحیت انجام این کار را ندارد. به طور کلی حساب بانکی افراد در صورت درخواست مراجع زیر، ممکن است توقیف گردد:

  • مسدود شدن حساب بانکی توسط اداره ثبت

اگر دعوا مرتبط با اسناد رسمی یا عادی باشد که در این اداره به ثبت رسیده اند، مطابق قانون اداره ثبت می تواند حکم مسدود کردن حساب بانکی افراد را صادر کند‌. به عنوان مثال در جرم فروش مال غیر با سند رسمی، اداره ثبت اختیار مسدود کردن حساب محکوم و علیه را خواهد داشت.

  • مسدود شدن حساب بانکی توسط پلیس فتا

پلیس فتا نیز از دیگر مراجعی است که می تواند فورا حساب بانکی افراد را توقیف سازد، اگر فردی مرتکب کلاهبرداری شده باشد، پلیس فتا‌ نسبت به توقیف حساب بانکی او اقدام خواهد کرد.

  • مسدود شدن حساب بانکی توسط شورای حل اختلاف و دادگاه

شورای حل اختلاف، دادسرا و دادگاه ها نیز می توانند در صورت بدهکار بودن متهم، حکم مسدود کردن حساب او را صادر نمایند. همانطور که در بالا نیز گفتیم، در این صورت مرجع قضایی از بانک‌ مورد نظر، درخواست توقیف حساب بانکی را خواهد کرد.

رفع انسداد حساب بانکی چگونه است و توسط چه مراجعی صورت می گیرد؟

رفع مسدودی حساب بانکی از جمله مسائل مهمی است، که روند و مراحل قانونی خاص خود را دارد. معمولا متهمان در این حالت سعی می کنند حساب بانکی خود را از توقیف خارج نمایند، تا قادر به استفاده از آن‌ باشند. در درجه اول برای رفع توقیف و انسداد حساب های بانکی، می بايست مسئله ای که موجب این امر شده است برطرف گردد.

مراحل رفع توقیف حساب بانکی؛ برای مثال اگر حساب فرد به علت بدهی مسدود شده باشد، باید مبلغ بدهی اش را به شاکی پرداخت کند تا حسابش رفع توقیف شود. سپس فرد باید به مراجعی که صلاحیت رفع توقیف حساب بانکی را دارند، مراجعه نماید. این مراحل شامل شورای حل اختلاف، دادسرا، دادگاه، اداره ثبت، پلیس فتا و ….می شوند.

در مرحله بعد می بايست فرد مدارکی را به این مراجع ارائه نماید، و اثبات کند که بدهی خود را پرداخت کرده است. اگر این مسئله توسط دادگاه احراز گردد، حکم رفع توقیف حساب را صادر خواهد کرد. در نتیجه صاحب حساب می تواند حکم را به بانک‌ ارائه نماید.

 بانک در صورت بررسی حکم صادر شده، حساب افراد را از حالت انسداد خارج خواهد ساخت. در نتیجه با انجام همین مراحل، افراد می توانند در کوتاه ترین زمان حساب خود را رفع توقیف نمایند.

در صورت تمایل به دریافت مشاوره حقوقی از وکیل پایه یک دادگستری تهران با شماره ۰۹۱۲۳۵۷۶۰۳۷ تماس حاصل فرمایید، با مشورت و راهنمایی وکیل زودتر به نتیجه خواهید رسید.

رفع مسدودی حساب از اداره ثبت

رفع مسدودی حساب از اداره ثبت تا زمانی که دین و طلب خواهان یا زوجه وجود داشته باشد پا برجا است و خوانده یا زوج نمی تواند از آن رفع مسدودی کند.

مگر آنکه طلب فرد خواهان یا زوجه به طور کامل پرداخت شود یا رضایت نامه محضری او مبنی بر ابراء و گذشت از طلب مورد نظر دریافت شده و به اداره ثبت ارائه گردد، در غیر اینصورت مسدودی حساب تا پرداخت دیون مورد نظر به قوت خود باقی می‌ماند.

آیا بانک حق برداشت از حساب را دارد؟

به گزارش آسیانیوز:

طبق آیین‌نامه جدید بانک مرکزی به بانک‌ها این اختیار داده شده است که اگر مشتری بدهی خود را پرداخت نکرد، بانک حق دارد بدون حکم قضایی، بدهی خود را از سایر حساب‌های فرد برداشت کند.

برداشت از حساب توقیف شده

معمولا سوال می شود که آیا امکان برداشت پول از حساب مسدود شده وجود دارد؟ این پرسش معمولا در ذهن افرادی مطرح می گردد که پول و وجه زیادی در حساب بانکی خود دارند به گونه‌ ای که وجه موجود در حساب بانکی آن ها، بسیار بالاتری از میزان بدهی اشان است.

حال شاید فرد از بانک‌ درخواست کند که‌ تنها‌ به‌ اندازه بدهی اش، وجوه حساب بانکی او‌ مسدود شده و بتواند مابقی پول را برداشت کند. حال آیا چنین امکانی وجود دارد؟ متاسفانه اگر حساب بانکی شخصی مسدود گردد، هرچقدر هم که مبلغ بالایی درون آن وجود داشته باشد، به هیچ عنوان امکان برداشت و استفاده از حساب وجود ندارد.

پس عملا فرد تا زمانی که پرونده به نتیجه برسد و توقیف حساب بانکی اش رفع گردد، حق برداشت و‌ استفاده از آن را نخواهد داشت. یعنی در این حالت فرد نه می تواند انتقال وجه دهد و از حساب برداشت کند، و نه می تواند به واسطه صدور چک برای دیگری از موجودی حساب استفاده کند.

زمان باز شدن حساب مسدود شده

مدت زمان رفع مسدودی حساب بانکی در روش مراجعه حضوری، کوتاه است معمولا، پس از مراجعه حضوری دارنده حساب به بانک، به صورت فوری، انجام می گیرد. اما در روش غیر حضوری، مدت زمان توقیف حساب بانکی، کمی طول کشیده و دارنده، باید در حدود حداقل، یک هفته منتظر بماند. به همین دلیل، برای رفع مسدودی حساب روش حضوری پیشنهاد می گردد.


سوالات متداول

  • آیا اداره ثبت می تواند دستور توقیع حساب بانکی را صادر نماید؟

بله، اداره ثبت از جمله مراجعی است که صلاحیت صدور این‌ دستور را خواهد داشت. در صورتی که‌ دعوا مرتبط با اسناد رسمی و‌ عادی باشد، اداره ثبت می تواند حساب بانکی متهم را مسدود نماید.

  • اگر حساب توقیع گردد امکان برداشت از آن وجود ندارد؟

قطعا خیر، در این صورت تا تعیین و‌ تکلیف پرونده قضایی، فرد به هیچ عنوان‌ نمی تواند از حساب خود برداشت نماید.

  • چه مراکزی می تواند حکم رفع توقیع حساب بانکی افراد را صادر نمایند؟

مراجعی مثل اداره ثبت، دادگاه، شورای حل اختلاف، دادسرا و….می توانند حکم رفع توقیف و‌ انسداد حساب بانکی افراد را صادر نمایند.‌

محبوب‌ترین مقالات
خدمات ما

60 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • اسکندری
    17 اسفند 1401 13:45

    سلام و عرض ادب ، میخواستم بدونم مسدود شدن حساب بانکی توسط اجرای احکام نیاز به اجازه بانک دارد؟

    پاسخ
    • خیر

      پاسخ
    • ادمین (وکالتم)
      31 خرداد 1403 11:43

      معمولاً با دستور قضایی حساب بانکی مسدود می‌شود به این معنا که پس از صدور حکم توقیف حساب بانکی از سوی قاضی مربوطه این حکم از طریق اجرای احکام به بانک مرکزی ارسال شده و بانک مرکزی دستور انجام این کار را به بانک ‌های زیر مجموعه ابلاغ می‌ کند.

      پاسخ
  • سلام ایا صرفا براساس یک شکایت که سند محکمه پسندی هم در خصوص بدهی وجود نداشته باشد و حتی در جلسه اول شورا هم شرکت نکرده باشد ایا شورا میتواند حساب بانکی فرد را مسدود نماید یا خیر متشکرم

    پاسخ
    • بله

      پاسخ
    • محمد رضا بولحسنی
      6 آذر 1402 19:43

      الان حساب من مسدود شده باید چه کار کنم

      پاسخ
      • ادمین (وکالتم)
        31 خرداد 1403 10:49

        شما باید در اولین فرصت به شعبه بانکی که حساب تان در آن مسدود شده است مراجعه کرده و دلیل مسدود شدن حساب را از آن ها جویا شوید. اگر شعبه مربوطه از دلیل مسدود شدن حساب شما اظهار بی اطلاعی کرد باید به شعبه مرکزی آن بانک در شهرستان محل سکونت خود یا شعبه بانک ملی مرکزی برای گرفتن استعلام شرایط مراجعه نماید. پس از پرداخت مبلغ مشخص شده، استعلام حساب و دلیل مسدود شدن آن به فرد متقاضی اعلام می‌شود و شما پس از آگاهی از دلیل مسدود شدن حساب می‌توانید برای رفع آن اقدام نمایید.

        پاسخ
    • سلام آیا بابت چک صادر شده میشود پول را در حساب بلوکه کرد و تا رفع مشکلات با طرف معامله چه مدت میتوان پول را در حساب بلوکه کرد.
      آیا دارنده چک میتواند از وجه بلوکه شده چک خود را پاس کند؟

      پاسخ
    • ادمین (وکالتم)
      31 خرداد 1403 11:42

      نظر قاضی پرونده بهترین و تعیین کننده ترین عامل برای توقیف و مسدود شدن حساب‌های بانکی است. به عبارت دیگر قاضی پرونده این اختیار را دارد که در جلسه اول شورای حل اختلاف یا دادگاه‌ های دیگر پس از بررسی شرایط پرونده، حکم به توقیف حساب‌های بانکی فرد متهم داده و آنها را مسدود نماید. لازم به ذکر است که اگر در ادامه بررسی پرونده مدارک و شواهد ارائه شده از سوی فرد خواهان اعتبار لازم برای ادامه توقیف حساب بانکی را نداشته باشد حساب بانکی فرد متهم به وسیله قاضی مربوطه در اولین فرصت رفع توقیف می‌شود.

      پاسخ
  • افتخاری
    28 اسفند 1401 08:50

    سلام وقت بخیر لطفا در رابطه با مسدود شدن حساب بانکی توسط دادگاه بیشتر توضیح بدین

    پاسخ
    • ادمین (وکالتم)
      31 خرداد 1403 11:42

      معمولاً حساب بانکی زمانی توسط شعب مختلف دادگاه توقیف می‌شود که فرد متهم به دلایل مختلف بدهکار باشد به این معنا که تا روشن شدن وضعیت بدهی ها ممکن است حساب‌های فرد بدهکار یا متهم با نظر قاضی مربوطه مسدود و توقیف شود و این توقیف یا انسداد حساب تا زمان برطرف شدن مشکل به قوت خود باقی می‌ ماند.

      پاسخ
  • مهدی شهابی
    23 اردیبهشت 1402 15:20

    دروددرموردیک پرونده اجرای احکام حکم بازشدن حساب شخص روداده امایکی ازحسابهابازنشده علت چیست

    پاسخ
    • سلام. وقت. بخیر. آیا. زنی. که. منزل. را. ترک کرده. به. دلیل. رابطه نامشروع. ورفته. مهریه. را. اجرا. گذاشته. مرد آن. زن. زندان. بوده وتمام عمرو معاشش. از حقوق. کارگری باشد. چطور. این. حساب. را. باز کندوکاو بدکار باشد وفرزندان زیر. نظرش باشد

      پاسخ
      • اولا انتصاب رابطه نامشروع به زوجه یا دیگر بانوان بدون مدرک و سند عملی مجرمانه است و در صورت مطرح شدن چنین ادعایی برای فرد ادعا کننده مجازات به دنبال دارد. مهریه حق قانونی یک زن است که بعد از جاری شدن عقد نکاح به او تعلق می ‌گیرد و هر زمان که اراده کند می‌تواند آن را از همسر خود مطالبه نماید. بنابراین یک فرد قبل از تعیین مهریه و جاری شدن عقد نکاح باید در مورد میزان مهریه و عواقب آن فکر نماید. چون پس از ثبت دفتری مهریه، مرد با داشتن درآمد یا بدون درآمد موظف به پرداخت آن است و در صورتی که مرد بتواند اعسار خود را از پرداخت مهریه برای دادگاه به اثبات برساند فقط نوع پرداخت آن تغییر می کند و برای زوج با توجه به میزان درآمد قسط بندی می‌شود.

        پاسخ
    • ادمین (وکالتم)
      31 خرداد 1403 11:40

      دلیل باز نشدن یک حساب بانکی می‌تواند مشکلات باقیمانده در پرونده یا ثبت یک شکایت جدید باشد که مسدود شدن یکی از حساب‌ها را به دنبال داشته است. برای اطلاع از چند و چون کار بهتر است در اولین فرصت به بانک که حساب مربوط به آن مسدود است مراجعه کنید تا از دلیل انسداد حساب مطلع گردید. در پاره‌ ای از موارد مسدود شدن حساب بانکی دلیل قضایی ندارد و ممکن است کارت بانکی به دلیل غیر فعال بودن در یک بازه زمانی طولانی یا پایان مهلت کارت این اتفاق افتاده باشد.

      پاسخ
  • سلام آیا امکان برداشت پول از کارت مسدود شده هست؟

    پاسخ
    • ادمین (وکالتم)
      31 خرداد 1403 11:39

      تا زمان برداشته شدن توقیف از کارت بانکی امکان برداشت از آن وجود ندارد یعنی زمانی صاحب یک کارت توقیف شده به دلایل مختلف، می‌تواند از کارت خود برداشت نماید که کارت با حکم قضایی یا قانونی رفع انسداد گردد. در غیر این صورت امکان برداشت از آن وجود ندارد

      پاسخ
  • غلامرضا نورالهی
    21 خرداد 1402 16:29

    سلام بنده خواهان یک پرونده قضایی هستم که از خوانده طلب دارم، چندروز بعداز طرح شکوائیه شعبه رسیدگی اعلام شد، سؤال بنده این است که:دادگاه مذکور درمحل زندگی خوانده درشهر اهواز است ومحل زندگی بنده در شهر اصفهان،بنده باتوجه به درخواست تامین خواسته میخواهم تقاضای توقیف حساب هاوخودرو واملاک احتمالی خوانده بکنم،آیا میتوانم از طریق دفاتر خدمات قضایی الکترونیکی محل خود(اصفهان)اقدام نمایم؟یا باید حتما به محل خوانده (اهواز )در دادگاه مربوطه مراجعه کنم؟باتشکر از راهنمایی شما دوست عزیز

    پاسخ
    • سلام حسابی که شکایت پرداخت دیه داشته باشد وحساب بسته باشد وفقط ۱دونه کارت بسته نیست ایامیتوان خرید اینترنتی خودرو خرید کردازایران خودرو لطفا راهنمایی کنید

      پاسخ
      • معمولاً وقتی حساب‌های بانکی و مالی یک فرد به دلایل مختلف با دستور قضایی یا به دلیل مقررات بانکی مسدود می‌شود تا برطرف شدن مشکل و صدور حکم رفع توقیف حساب بانکی، فرد صاحب حساب نمی ‌تواند اقدام به نقل و انتقال پول یا دریافت وجه از حساب های خود نماید. همچنین باید به این نکته توجه داشت که وقتی دستور قضایی توقیف حساب بانکی صادر می‌شود همه حساب‌های مالی و بانکی فرد توقیف می‌شود نه تعدادی از آنها مگر آنکه میزان موجودی یک یا چند حساب بتواند مبلغ مورد مناقشه را تامین نماید در این شرایط حساب‌های دیگر مسدود نیست و فرد صاحب حساب ها می‌تواند برای انجام ترا کنش مالی یا نقل و انتقال پول و سرمایه از آنها بدون هیچ منعی استفاده کند.

        پاسخ
    • ادمین (وکالتم)
      31 خرداد 1403 11:36

      شما با در دست داشتن مدارک لازم می‌توانید به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کرده و درخواست تامین خواسته را از فرد خوانده ثبت نمایید. در ادامه پس از انجام کارهای مقدماتی ، اگر اموال منقول و غیر منقول ثبتی از خوانده در مراکز الکترونیک دولتی وجود داشته باشد و این اموال قابلیت توقیف داشته باشند در نهایت نتیجه به شما اطلاع رسانی می گردد.

      پاسخ
  • رسول عابدی
    31 خرداد 1402 10:17

    سلام یکی از من شکایت کرد ولی دیه رو دادیم یه مقداری ازش ماند دادگاه گفت یا بخشیده میشه یا باید پرداخت کنید حالا دو تا کارت عابر بانک من مسدود شده از بانک پرسیدم گفت شکایت دارید

    پاسخ
    • ادمین (وکالتم)
      31 خرداد 1403 11:36

      یکی از دلایل مهم توقیف و مسدود شدن حساب بانکی صدور حکم قضایی به دلیل بدهکار بودن صاحب حساب است. با توجه به گفته شما فرد طرف دعوا دادخواست پرداخت نشدن کامل دیه را به دادگاه ارائه داده و شعبه مربوطه با توجه به مدارک و مستندات ارائه شده تا زمان تسویه حساب دیه و طی شدن این فرایند کارت‌های خود پرداز شما را مسدود کرده است. بنابراین با توجه به شواهد و قرائن، مقدار باقیمانده از دیه بخشیده نشده است و شما برای رفع توقیف از حساب‌های بانکی یا کارت‌های خود پرداز تان باید نسبت به پرداخت باقیمانده دیه اقدام نمایید.

      پاسخ
  • سلام دادستانی کل حساب مرا مسدود کرد و حق برداشت ندارم حالا باید حتما به دادستانی کل کشور تهران برم یا می تونم به دادستانی شهرمون برم واسه رفع مشکلی که هیچ اطلاعی ازش ندارم

    پاسخ
    • ادمین (وکالتم)
      31 خرداد 1403 11:32

      با الکترونیک شدن سیستم قضایی کشور، دیگر مثل سابق نیاز نیست که افراد برای اطلاع از شرایط پروندهای مختلف قضایی خود به شهرها و استان‌ های دیگر که شکایت در آنجا ثبت شده است مراجعه کنند بلکه با در دست داشتن مدارک هویتی می ‌توانند به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی در شهرهای مختلف مراجعه کرده و از روند کار یا آراء صادر شده برای پرونده خود اطلاعات لازم را به دست بیاورند. بنابراین شما می‌توانید با در دست داشتن مدارک هویتی به نزدیک ترین دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کرده و از شرایط پرونده خود مطلع شوید.

      پاسخ
  • شهرام دهکبودی
    5 مهر 1402 01:17

    سلام من یکم تیر حسابم مسدود شد اول رفتم شعبه بانک گفت جرایم اقتصادی بسته رفتم جرایم اقتصادی گفتن نه ما نبودیم بعداز 20 روز برای حسابم پیام اومد رفع انسداد گردیده 50ثانیه بعد پیام اومد به مسدود برداشت تعقیر کرد فرداش رفتم شعبه گفت سرآمد دادگاه انقلاب اهواز بسته حساب رو تا اهواز هم رفتم بازپرس اش میگه فتای ایلام بسته از ایلام هم استعلام گرفتم میگن کار ما نیست الان موندم کجا برم رسیدگی کنم یعنی دوباره باید برم اهواز در ضمن من تهران زندگی میکنم نمیشه از همینجا پیگیری کرد

    پاسخ
    • عبداله هاشمی
      17 آذر 1402 20:18

      سلام بعدازاینکه ازکارمندبانک شکایت کردیم وبدون تشکیل دادگاه وشایدبانفوذ ایشون یارییس بانک حسابهای ماازحالت عادی خارج شده یعنی انتقال ویاواریزوجه عادی مدت زمان زیادی طول میکشه.
      حتی باوجودرضایت دادن ماوکارمندمتخلف ازهمدیگه
      بازهم مشکل حل نشده
      حالابایدبه کجامراجعه کنیم وپیگیرباشیم؟

      پاسخ
      • وکیل سلمانی نژاد
        23 بهمن 1402 09:39

        وقوع چنین امری بعید است ولی میتوانید به بازرسی همان بانک مراجعه کنید

        پاسخ
      • Cm فرحناز دولتی زه
        30 اردیبهشت 1403 12:47

        سلام من حساب بانکی شاکی ندارم هیچ کجا مشکلی ندارم بانک آمده برام زده مبلغ مسدودی نوع مسدودی دادستانی یعنی چی کجا برم

        پاسخ
        • باسلام
          باید به این نکته توجه داشت که حساب بانکی بدون دلیل مسدود نمی‌ شود و باید دلیلی برای انجام این کار وجود داشته باشد. اگر بانک برای شما نوع مسدودی را دادستانی زده باشد شما برای آگاهی از دلیل این کار باید با در دست داشتن اسناد هویتی و گواهی مسدود شدن حساب بانکی به دادگاه محل سکونت خود مراجعه کنید تا دلیل این کار برای شما مشخص شود.

          پاسخ
      • شما به دو روش می‌توانید خارج شدن شرایط حساب‌های خود را از حالت عادی در زمان انتقال یا واریز وجه عادی پیگیری نمایید. اولین روش آن است که به شعبه مرکزی این بانک در شهر محل سکونت مراجعه کرده و استعلام شرایط حساب‌های خود و دلیل تاخیر در انتقال یا واریز وجه عادی را جویا شوید. روش دوم آن است که در صورت اطمینان از تخلف انجام شده با در دست داشتن مدارک لازم به نزدیک ترین دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کرده و پس از شرح وضعیت و ارائه مدارک لازم از فرد مظنون و مسئول شعبه ‌ای که در آن حساب دارید شکایت نمایید.

        پاسخ
    • ادمین (وکالتم)
      31 خرداد 1403 11:27

      عدم آشنایی با روال اداری بانک ‌ها یا مراکز قضایی در مسائلی مثل توقیف حساب بانکی، یکی از دلایل سرگردانی افراد در این گونه موضوعات است. لذا بهترین کار برای خارج شدن از این وضعیت مشاوره حضوری و غیر حضوری به دفاتر حقوقی و استفاده از تجربیات وکلای کارآزموده در این زمینه است چون بدون اطلاع دقیق از شرایط پرونده، اظهار نظر در مورد توقیف حساب بانکی شما کاری سخت و غیر منطقی است و ممکن است از واقعیت دور باشد. بنابراین شما بهتر است در اولین فرصت با در دست داشتن مدارک هویتی، گواهی یا استعلامات بانک های مربوطه به همراه پیام ‌های قضایی مرتبط به دفاتر حقوقی برای مشاوره مراجعه نمایید.

      پاسخ
  • شاهین صادقی
    23 مهر 1402 09:43

    سلام و درود میخاستم بدونم که نامه که اجرای احکام به بانک میزنه یعنی چی یعنی من برم بانک از اون حساب ضامن پول منو بانک میده یاخیر

    پاسخ
    • ادمین (وکالتم)
      31 خرداد 1403 11:26

      نامه زدن اجرای احکام به بانک به معنی مراجعه شما به بانک و برداشت پول از حساب فرد ضامن نیست بلکه روال اداری به این شکل است که اجرای احکام، حکم صادره از شعبه رسیدگی کننده را به مرجع مسئول و تصمیم گیرنده ارسال می ‌کند تا پس از طی شدن روال اداری شرایط برای اجرای حکم فراهم گردد.

      پاسخ
  • محمدامین صراف
    29 آبان 1402 16:17

    سلام و وقت بخیر درود بر شما ،آیا میتوان علاوه بر مسدود کردن حساب متهم ،حساب همسر وی را نیز مسدود کرد ؟

    پاسخ
    • وکیل سلمانی نژاد
      23 بهمن 1402 09:41

      خیر مگر طرف اتهامی باشد.

      پاسخ
    • ادمین (وکالتم)
      31 خرداد 1403 10:50

      در صورتی امکان مسدود شدن حساب بانکی همسر فرد متهم با حکم قضایی وجود دارد که همسر متهم به عنوان شریک جرم شناخته شود یا مقام قضایی رسیدگی کننده به پرونده با دلایل و شواهد روشن به این نتیجه برسد که فرد متهم دارایی های خود را برای فرار از حساب رسی قضایی به حساب همسر خود واریز کرده است. در غیر این صورت امکان انسداد حساب بانکی همسر فرد متهم به دلیل رابطه زن و شوهری وجود ندارد. معمولا رابطه فامیلی دلیلی موجه و قانونی برای حساب رسی از اقوام افراد متهم نیست و هر فرد به عنوان یک شهروند در صورت مجرم بودن به شکل مجزا مورد بازخواست و مسدود شدن حساب قرار می‌گیرد. مگر آنکه با مدارک محکم مشخص شود اقوام دور و نزدیک فرد متهم در انجام جرم با او مشارکت داشته اند در این صورت ممکن است حساب‌های آنها مسدود شده یا مورد پیگرد قانونی قرار گیرند.

      پاسخ
  • شیدا درآیش
    27 آذر 1402 05:50

    سلام وقت بخیر آیا حسابی ک مسدود شده بهش سود تعلق میگیره

    پاسخ
    • از عنوان مسدود یا توقیف شده کاملا مشخص است که وقتی یک حساب مسدود یا توقیف می‌شود هیچ کس امکان دخل و تصرف در آن را ندارد. به عبارت ساده وقتی یک حساب با دستور قضایی توقیف می‌شود نه صاحب حساب و نه موسسه پولی و مالی یا اعتباری می توانند تا روشن شدن وضعیت در آن هیچگونه دخل و تصرفی داشته باشند. بنابراین وقتی حسابی مسدود می‌شود تا زمانی که وضعیت آن روشن نشده و از توقیف خارج نشود هیچ سودی به آن تعلق نمی ‌گیرد.

      پاسخ
  • مسلم توللی
    24 بهمن 1402 17:39

    با سلام چرا شورای حل اختلاف عسلویه بلافاصله بعد ازثبت شکایت شاکی اونم بدون هیچ دلیل اثبات شده ای و بدون هیچ ابلاغیه ای به متشاکی ، در صورتی که مدارک اثبات شده ای هم در دست شاکی وجود داشته تصمیم به بستن کلیه حساب های اینجانب در بانک همین امروز در ساعات اخر اداری کرده ، مگر امکان پذیر هستش

    پاسخ
    • پس از مراجعه زوجه به دادگاه برای مطالبه مهریه اگر مبلغ مهریه کمتر از ۲۰ میلیون تومان باشد. طرح و پیگیری شکایت از طریق شورای حل اختلاف انجام می‌شود و این شورا پس از بررسی پرونده و شنیدن سخنان خواهان در مورد مطالبه مهریه، می‌تواند نسبت به توقیف حساب‌های بانکی خوانده تا روشن شدن وضعیت اقدام نماید. در این شرایط برای آنکه فرد خوانده بتواند توقیف حساب‌های بانکی خود را بردارد باید نسبت به پرداخت کل مهریه اقدام کند یا با ارائه در خواست اعسار و ناتوانی از پرداخت مهریه و اثبات این ادعا، دادگاه را متقاعد به تقسیط مهریه نماید. ‌

      پاسخ
  • باسلام اگرازطرف اجرای احکام بخاطر مهریه حساب همسرم رو مسدود کرده باشم وهمسرم بخاهد حساب جدید ازبانک غیر از آن بانک هایی ک من مسدود کرده باشم ایا باید نامه جدید برای مسدود کردن اون حساب جدید ببرم یا ن هرحسابی ازهربانکی حساب بازکنه خودش مسدود میشه؟

    پاسخ
    • سلام آیا بابت چک صادر شده میشود پول را در حساب بلوکه کرد و تا رفع مشکلات با طرف معامله چه مدت میتوان پول را در حساب بلوکه کرد.
      آیا دارنده چک میتواند از وجه بلوکه شده چک خود را پاس کند؟

      پاسخ
  • باسلام اگرازطرف اجرای احکام بخاطر مهریه حساب همسرم رو مسدود کرده باشم وهمسرم بخواهد حساب جدید ازبانک غیر از آن بانک هایی ک من مسدود کرده باشم ایا باید نامه جدید برای مسدود کردن اون حساب جدید ببرم یا ن هرحسابی ازهربانکی حساب بازکنه خودش مسدود میشه؟

    پاسخ
    • وقتی حساب بانکی شخصی به دلیل عدم پرداخت مهریه مسدود می‌شود این امر در مورد همه بانک ها صادق است به این معنا که وقتی دستور توقیف و مسدود شدن حساب‌ ها از طریق قوه قضاییه به بانک مرکزی ارسال می‌شود بانک مرکزی به عنوان بانک مادر همه حساب‌های فرد را در بانک ‌های مختلف مسدود می ‌کند. مسدود شدن حساب‌های یک فرد امکان افتتاح حساب جدید را برای او از بین می ‌برد. به عبارت دیگر وقتی حساب‌های بانکی یک فرد به دلیل عدم پرداخت مهریه مسدود می ‌شود این وضعیت تا زمان صدور حکم رفع توقیف ادامه دارد و فرد مورد نظر نتنها نمی ‌تواند حساب جدیدی باز کند بلکه امکان انجام نقل و انتقال وجوه یا دریافت پول را هم ندارد.

      پاسخ
  • سلام ، من یک حساب بانک شهر دارم و حدودا سه سال هست که ازش هیچ استفاده ای نکردم؛ چند روز پیش یک مبلغ پولی بهش واریز شد
    منم تعجب کردم که پول از کجا اومده حدودا دو ساعت بعد رفتم از کارت که مال بانک ملت هست کارت به کارت کنم دیدم کارت مسدود شده زنگ زدم به بانک گفتن کلا
    همه حسابم تو هر بانکی مسدوده بعد رفتم شعبه بانک شهر گفتن گویا پولی که بدون اطلاع من بع حسابم واریز شده پول کثیف بود برای پولشویی
    باید چکار کنم تا دیگه همچین مواردی پیش نیاد؟

    پاسخ
    • وکیل عباس اسدی
      20 اسفند 1402 01:40

      سلام و عرض ادب؛ بهتره که حساب بلا استفاده نداشته باشید و اگر حسابی دارید که هیچ استفاده ای ندارید حساب رو ببندین.

      پاسخ
    • توقیف و مسدود شدن حساب بانکی می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد که از آن جمله عدم استفاده طولانی مدت از یک کارت و حساب مشخص است و واریز شدن پول کثیف بدون اطلاع شما نمی‌ تواند دلیل قابل توجهی برای مسدود شدن همه حساب های بانکی باشد، معمولا استعلام حساب‌های بانکی از طریق بانک مرکزی با پرداخت هزینه مشخص انجام می‌شود و هیچ شهروندی نمی ‌تواند با مراجعه به یک بانک خاص یا خصوصی مثل بانک شهر از مسدود شدن همه حساب‌های خود در بانک ‌های دیگر مطلع گردد. بنابراین شما برای مطلع شدن از شرایط حساب‌های بانکی خود باید به بانک ملی مرکزی یا شعب آن در سراسر کشور مراجعه کرده و نسبت به استعلام حساب های مختلف بانکی خود اقدام نماید تا در صورت مسدود بودن حساب ‌ها دلیل آن را جویا شوید. در این وضعیت اگر حساب‌های شما مسدود باشد و استعلام بانک مرکزی این امر را تایید کند دلیل مسدود شدن حساب‌ ها و مرجع رسیدگی کننده اعلام می‌شود و شما می‌توانید پس از مراجعه کردن به مرجع صادر کننده حکم توقیف، با ارائه دلایل و مدارک مستدل و محکمه پسند بی‌ گناهی خود را ثابت کنید.

      پاسخ
  • سلام، از ما کلاهبرداری فیشینگ انجام شده،خواستم بدونم بانک بدونم حکم قضایی میتونه حساب و مسدود کنه؟

    پاسخ
    • توقیف حساب بانکی دیگر افراد یا شرکت ‌ها بدون طرح شکایت و دستور قضایی ممکن نیست. بنابراین برای آنکه شما بتوانید به دلیل کلاهبرداری فیشینگ حساب فرد یا افرادی را توقیف نمایید ابتدا باید با در دست داشتن مدارک لازم به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کرده و نسبت به تنظیم و ثبت دادخواست توقیف حساب بانکی اقدام نمایید. در ادامه پس از بررسی پرونده به وسیله مرجع قضایی رسیدگی کننده و محرض شدن کلاهبرداری ممکن است با دستور قاضی تا روشن شدن مسئله حساب بانکی شخص یا افراد مورد نظر توقیف و مسدود شود.

      پاسخ
  • سلام وقت بخیر
    عذر خواهی میکنم یه فرد حدود ۴۰ تومن از من کلاه برداری کرده
    اگه شکایت کنم چقدر می‌کشه که حسابش مسدود بشه

    پاسخ
    • پس از آنکه شما به عنوان طلبکار اقدام به تنظیم و ثبت شکایت توقیف حساب بانکی به دلیل بدهی یا کلاهبرداری مالی کنید و طرفین دعوا در جلسات دادگاه حاضر شوند، اگر ادعای شما مبنی بر کلاهبرداری ۴۰ تومانی با ارائه مدارک لازم به اثبات برسد و حکم دادگاه صادر شود. فرد محکوم علیه موظف به پرداخت بدهی شما می ‌گردد‌. پس از صدور حکم اگر فرد محکوم علیه تا یک سال پس از صدور و ابلاغ حکم، اقدام به پرداخت بدهی خود نکند‌. دستور توقیف حساب‌ های او صادر شده و در اسرع وقت به او ابلاغ می ‌گردد. برداشتن رفع توقیف از حساب‌های بانکی فرد بدهکار هم زمانی فراهم می‌شود که فرد بدهکار بدهی طلبکار را بپردازد یا مراجع قانونی بتوانند با استفاده از راهکارهای قانونی این مبلغ را از حساب های مالی او کسر نماید.

      پاسخ
  • سلام من تهران زندگی ميکنم ماشينم رودزدین توی ماشین گوشی وسیم کارت هم بودکه نسوختم بعد از چندماه همه سیم کارت هام سوخت بعد از یک ماه هم حسابمو مسدود کردن حتی یارانه خانواده ازبانک پرسیدم گفت ازطرف آگهی فعلان شهرستان سوختن شرایط سفر هم ندارم چکار کنم

    پاسخ
    • بر اساس ماده ۱۹ شیوه اجرای محکومیت‌ های مالی، مرجع قضایی رسیدگی کننده به شکایات مختلف بدهی مالی، کلاهبرداری و غیر می‌تواند با درخواست محکوم له تا زمان مشخص شدن وضعیت بدهی ها، همه حساب ‌های مالی محکوم علیه را نزد بانک های مختلف از طریق بانک مرکزی مسدود نماید. بنابراین شما برای رفع مسدودی حساب‌ های خود ابتدا باید به کلانتری یا مراکز پلیس راهنمایی و رانندگی که سرقت ماشین و مدارک در آنجا ثبت شده است مراجعه کرده و پس از گرفتن گواهی لازم که در آن زمان و مکان سرقت ماشین، مدارک، گوشی و ‌سیم‌کارت درج شده است به دفاتر خدمات قضایی برای تنظیم دادخواست رفع توقیف حساب‌ های بانکی مراجعه نمایید. البته باید به این نکته توجه داشت که اگر بنا به گفته شما خودرو به همراه مدارک و تلفن همراه سرقت شده باشد پس از اطلاع به پلیس و درج موارد سرقت شده در گزارش اولیه، معمولا پلیس از صاحب گوشی می‌ خواهد که در اولین فرصت نسبت به سوزاندن سیم کارت ‌های خود اقدام کند تا سارق از آنها سوء استفاده نکند. همچنین روشن بودن گوشی سرقت شده و استفاده از سیم کارت‌ های آن می‌تواند روشی مناسب برای پیدا کردن محل سارق و دستگیری او باشد که در گفته ‌های شما هیچ اشاره ‌ای به آن نشده است.

      پاسخ
      • جابر کوهنورد
        2 تیر 1403 23:48

        باسلام.خدمت وکیل محترم
        یک شخص از خوزستان چندتا ماشین یونحه واسه بنده ارسال کرد بنده بدون اینکه بارنامه بنام من باشه بار که شخص ثالث او شهر دیگه فروختم
        تمام پول از شخص گرفتم به حساب ایشون واریز کردم

        الان رفته شاکی شده
        که پول ی ماشین گیرم نیومده

        وبه اندازه پول یک ماشین
        ۷ ملیون از حساب بنده مسدود شده

        می خواستم بدونم چطوری بدن هیج مدرک وبارنانه که بنام من نیست ایشون شاکی شده
        و چطور پذیرفته شده
        و حساب من مسدود شده

        مگه میشه هر کس
        از شهر دیکه
        ادعای طلبی از دیگری کنه
        بدون دادرسی و دادگاه و هیچی

        حسابش مسدود کنن

        پاسخ
        • ادمین (وکالتم)
          9 تیر 1403 15:09

          در مطالب شما ابهاماتی وجود دارد که نظر دادن در مورد آن را مشکل می‌کند. اولاً یک فرد بدون آگاهی و شناخت یا گرفتن بیعانه چند ماشین یونجه را از یک استان یا شهر به شهر یا استان دیگر برای شخص یا اشخاص دیگر ارسال نمی ‌کند. دوماً شما با پرداخت و واریز مبالغی به حساب آن فرد معامله بین خود را تایید نموده‌اید. با این شرایط فرد مقابل با ارائه مدارک پرداخت یا مدارک دیگر از شما شکایت کرده و بنا به گفته شما ۷ میلیون تومان از حساب شما تا روشن شدن ضعیت پرداخت‌ها مسدود شده است. بنابراین شما برای رفع توقیف حساب خود باید به بانک عامل یا شعبه مرکزی آن در شهر محل سکونت مراجعه کرده و پس از دریافت گواهی مبنی بر بلوکه شدن حساب بانکی با حکم قضایی، برای اطلاع از وضعیت خود به دفاتر الکترونیک قضایی مراجعه نمایید تا در صورت بلوکه شدن پول به دلیل عدم پرداخت وجه معامله، بتوانید با در دست داشتن بارنامه، گواهی بانکی مبنی بر پرداخت وجه مورد معامله به محاکم قضایی برای رفع توقیف حساب خود مراجعه نمایید.

          پاسخ
  • سید رامبد حقیقی بردینه
    29 تیر 1403 14:57

    واقعا خیلی خوب بود و خیلی مسائل برام روشن شد ولی حساب یارانه من واقعا دلیل مسدودشدنش هنوزبعداز۴سال روشن نشده خوشحال میشم اگر کسی کمکم کن هزینه اش رو هم میدم

    پاسخ
    • شما برای فهمیدن دلیل مسدود شدن حساب یارانه ای خود بهتر است ابتدا به شعبه ‌ای که در آن حساب یارانه‌ دارید مراجعه کرده و دلیل مسدود شدن حساب خود را بپرسید. سپس در صورت مشخص شدن دلیل انسداد حساب از سوی بانک مرکزی، به شعب قضایی صادر کننده حکم انسداد برای برطرف شدن مشکل مراجعه کنید تا پس از طی شدن روال قانونی و برطرف شدن مشکل حساب‌های شما رفع انسداد شود.

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

keyboard_arrow_up
مشاوره تلفنی رایگان