جهت مشاره تلفنی رایگان با وکیل اسدی با شماره زیر تماس بگیرید:

وکیل خوب برای کاهش سن در تهران

وکیل خوب برای کاهش سن در تهران، وکیلی است که از تجربه و تسلط لازم به قوانین این حوزه برخوردار باشد و بتواند پس از بررسی شرایط فرد خواهان تغییر سن در شناسنامه، کوتاه ترین مسیرها را برای رسیدن به  مقصود در پیش گیرد.

هرچند آگاهی و تسلط به قوانین مربوط به تغییرات اسناد شناسایی  و رسمی می تواند به عنوان یکی از ویژگی های وکیل خوب برای کاهش سن در تهران به حساب آید اما آگاهی و تسلط به قوانین زمانی می تواند نتایج مناسبی و ملموسی برای موکل به همراه داشته باشد که وکیل خوب برای کاهش سن در تهران، توانایی فراهم کردن مدارک و راهکارهای استفاده از این قوانین را نیز اختیار داشته باشد.

علت تغییر یا اصلاح شناسنامه چه می تواند باشد؟

علت تغییر یا اصلاح شناسنامه می تواند موارد متعددی مانند تغییر نام یا نام خانوادگی، تغییر سن، حذف نام همسر سابق از شناسنامه و غیره باشد که شرایط انجام اینگونه کارها در قانون به وضوح مشخص شده است.

شناسنامه یک مدرک هویتی است که اطلاعات و مشخصات فرد از طریق ثبت احوال در آن درج می شود و بدون اجازه مراجع قانونی امکان تغییر اطلاعات  آن وجود ندارد مگر در موارد استثنایی که قانونگذار مشخص کرده است. یکی از موارد ایجاد تغییر در شناسنامه، تغییر نام و نام خانوادگی است که شرایط آن در ماده ۲۰ و ۴۰ قانون ثبت احوال مصوب سال ۱۳۵۵ آمده است.

شرایط تغییر سن نیز در صورتی که این تغییر کمتر از ۵ سال یا بیشتر از ۵ سال باشد نیز به تفکیک در قوانین مشخص شده است. همچنین صاحبان شناسنامه می توانند در صورت داشتن شرایط قانونی، اقدام به حذف نام همسر سابق از شناسنامه  خود نمایند.

یکی از علل رایج تغییر شناسنامه، کاهش سن برای ازدواج است، اما باید به این نکته توجه داشت که بر اساس ماده واحده تغییر سن مصوب ۲ بهمن ماه ۱۳۶۷، تغییر سن در شناسنامه و اسناد هویتی  اکیداً ممنوع است چون موجب تزلزل اسناد سجلی و کاهش اعتبار اسناد رسمی می شود.

هرچند بر اساس قانون امکان تغییر سن در شناسنامه یا سجل‌ وجود دارد اما شرایط انجام این کار سخت است و برای مواردی که در قانون لحاظ شده است کاربرد دارد. بنابراین امکان کاهش سن شناسنامه برای ازدواج مقدور نیست و قانونگذار با ترفندهای مختلف جلو متقاضیان انجام این کار را سد کرده است.

مدارک لازم برای تغییر سن شناسنامه

برای تغییر شناسنامه مثل دیگر اسناد رسمی شامل اسناد هویتی و شناسایی باید مدارک و اوراق تایید کننده هویت فرد، مدارک تایید کننده شرایط فرد  به همراه اجازه قانونی انجام این کار ارائه شود تا امکان تغییر و ثبت قانونی فراهم گردد.

به عبارت دیگر وقتی یک شخص قصد تغییر سن شناسنامه خود را به دلایل مختلف داشته باشد باید علاوه بر ارائه مدارک هویتی سابق خود، اجازه قانونی انجام این کار را نیز در قالب، نامه، دستور قضایی و غیر به ثبت احوال محل رسیدگی ارائه دهد تا امکان تغییر قانونی وجود داشته باشد.

از جمله مدارکی که ارائه آنها برای تغییر سن شناسنامه لازم است می ‌توان به مدارکی که در ادامه می ‌آید اشاره کرد.

  • اصل و کپی کارت ملی
  • اصل و کپی شناسنامه
  • سه قطعه عکس جدید با زمینه سفید
  • مدرک تحصیلی، مدارک تولد و غیره
  • نامه مرجع قضایی به ثبت احوال

مراحل تغییر سن در شناسنامه

مراحل تغییر سن در شناسنامه با توجه به شرایط ممکن است متفاوت باشد. به عبارت دیگر اگر تغییر سن در شناسنامه کمتر از ۵ سال باشد مرجع صالح رسیدگی کننده به این موضوع، دادگاه حقوقی محل سکونت فرد خواهان تغییر است.

اما اگر میزان تغییر سن در شناسنامه بیشتر از ۵ سال باشد مرجع رسیدگی کننده  به آن، اداره ثبت احوال محل صدور شناسنامه است به این معنا که فرد خواهان تغییر سن بیشتر از ۵ سال، باید ابتدا به  سازمان ثبت احوال مراجعه کرده و پس از پر کردن فرم مربوطه و ارائه مدارک لازم منتظر تشکیل کمیسیون رسیدگی کننده باشد تا پس از بررسی مدارک نسبت به درخواست ارائه شده تصمیم گیری شود.

لازم به ذکر است که اگر در این گونه موارد شک و شبهه ای در مورد سن اعلام شده و عدم مطابقت آن با ظاهر فرد مورد نظر وجود داشته باشد ممکن است پرونده برای بررسی به کمیسیون پزشکی ارسال شود.

مراحل تغییر سن در شناسنامه فرد متقاضی در صورت تایید مدارک و درخواست ارائه شده برای تغییر سن از سوی مراجع ذی ربط به این شکل است که ابتدا  فرد خواهان تغییر سن در شناسنامه باید به اداره ثبت احوال محل سکونت خود مراجعه کرده و اقدام به دریافت فرم مربوطه نماید.

سپس در ادامه فرم مربوطه را با دقت و صحت تکمیل کرده و به همراه مدارک هویتی به اداره ثبت احوال ارائه دهد. مضاف بر آن هزینه های تغییر سن در شناسنامه باید بر اساس تعرفه های مشخص شده پرداخت گردد و فیش پرداخت نیز به ضمیمه مدارک ارائه شود.

در ادامه پس از بررسی مدارک ارائه شده به اداره ثبت احوال، در صورتی که مدارک ارائه شده ناقص نباشد، شناسنامه جدید برای فرد خواهان صادر می شود.

کسانی که قصد تغییر سن در شناسنامه خود را دارند بهتر است قبل از انجام هر کاری با  ثبت احوال تماس برقرار کرده و نسبت به شرایط و مراحل، تغییر سن در شناسنامه اطلاعات لازم را به دست بیاورند تا گرفتار بوروکراسی اداری نشوند.

◁◁ مطلب پیشنهادی: حذف نام همسر از شناسنامه

چرا باید از وکیل برای کم کردن سن شناسنامه کمک بگیریم؟

بر اساس ماده واحده قانون حفظ اعتبار اسناد سجلی و جلوگیری از تزلزل آنها که از مصوبات مجلس شورای اسلامی است تغییر تاریخ تولد در شناسنامه اشخاص مختلف ممنوع است. لذا به کارگیری وکیل با تجربه و کارآمد می تواند برای کم کردن سن در شناسنامه بسیار مفید و کارآمد باشد.

چون اگر فرد مدعی تغییر سن در شناسنامه نتواند مدارک لازم برای انجام تغییر را به شکل درست و اصولی  آماده  کرده و به نهادهای رسیدگی کننده ارائه دهد ممکن است روند کار با مشکل مواجه شده و اجازه تغییر سن در شناسنامه برای او صادر نشود.

علاوه بر این استخدام و به کارگیری وکیل برای کم کردن سن در شناسنامه این مزیت را دارد که وکیل مربوطه از آشنایی لازم با قوانین و مقررات مربوط به تغییرات اسناد سجلی و شناسایی برخوردار بوده و می تواند با استفاده از راهکارهای قانونی، روند تغییر سن در شناسنامه را تسریع کرده و در کوتاهترین زمان ممکن به نتیجه برساند.

بهترین وکیل برای کاهش سن چه ویژگی هایی دارد؟

بهترین وکیل برای کاهش سن باید از دانش و تجربه کافی در این حوزه برخوردار باشد و تسلط او به قوانین و مقررات مربوط به تغییرات اسناد شناسایی و رسمی به شکلی باشد که بتواند در یک بازه زمانی کوتاه پرونده را به نتیجه برساند.

از دیگر ویژگی های بهترین وکیل برای کاهش سن شناسنامه توانایی او در تهیه مدارک و شواهد و ارائه آن به مراجع رسیدگی کننده است.

هزینه وکیل تغییر سن شناسنامه

هزینه وکیل تغییر سن شناسنامه با توجه به نوع تغییر، تعداد سال و مدارک مورد نیاز برای این کار متفاوت است، علاوه بر این، هزینه وکیل تغییر سن در مناطق مختلف تهران  و شهرستان های مختلف نیز ممکن است متفاوت باشد و بر اساس تجربه یا توانایی وکیل مورد نظر در یک سطح و رنج ثابت یا همسان قرار نگیرد.

تغییر سن در شناسنامه یک کار تخصصی و سخت است به شکلی که ممکن است روند تهیه مدارک و پیگیری پرونده در اینگونه موضوعات نسبت به دیگر انواع پرونده سخت و زمانبر نماید.

بنابراین بهترین راه برای آگاهی از هزینه وکیل تغییر سن شناسنامه مراجعه به وکلایی است که به صورت تخصصی در این حوزه فعالیت می کنند.

چون مراجعه به اینگونه وکلاء و مشورت با آنها باعث می شود متقاضی تغییر سن در شناسنامه پس از مطرح کردن شرایط، میزان تغییر سن شناسنامه و معرفی مدارکی که در اختیار دارد بتواند  آگاهی لازم در زمینه هزینه های لازم برای انجام تغییرات را به دست بیاورد.

◁◁ مطلب پیشنهادی: حذف نام فرزند از شناسنامه

آیا می توان به رای دادگاه در خصوص کاهش یا افزایش سن اعتراضی کرد؟

معمولاً کسانی که برای تغییر سن در شناسنامه به دلایل مختلف اقدام می کنند باید با در دست داشتن مدارک لازم برای انجام این کار به مراکز رسیدگی کننده مراجعه نمایند. همانطور که گفته شد اگر تغییر سن کمتر از ۵ سال باشد مرجع رسیدگی کننده به آن دادگاه  حقوقی محل سکونت فرد خواهان تغییر است.

به این معنا که پس از طی شدن روند اداری و ارائه مدارک، رای نهایی از سوی دادگاه رسیدگی کننده صادر می شود. در این وضعیت اگر فرد خواهان تغییر در شناسنامه از نتیجه رای صادر شده ناراضی باشد می تواند در فاصله زمانی تعیین شده برای تجدید نظرخواهی، اقدامات کرده و خواهان تجدید نظر و بررسی مجدد پرونده شود.

اما اگر میزان تغییر سن در شناسنامه بیشتر از ۵ سال باشد مرجع رسیدگی کننده به آن فرمانداری محل صدور شناسنامه است.

به این معنا که پس از پذیرش درخواست تغییر سن بیش از ۵ سال، کمیسیونی متشکل از فرماندار یا بخشدار، رئیس ثبت احوال محل، پزشک منتخب و مدیرعامل سازمان بهداری استان مورد نظر برای بررسی درخواست ارائه شده تشکیل می گردد.

در این وضعیت پس از صدور رای، اگر فرد خواهان تغییر در شناسنامه از رای صادر شده ناراضی باشد می تواند برای پیگیری نارضایتی خود و ثبت اعتراض به دیوان عدالت اداری کشور مراجعه کند.

با این اوصاف فرد خواهان تغییر سن در شناسنامه می تواند در صورت نارضایتی از رای صادر شده از طریق راه های مشخص شده در قانون  نسبت به رای صادر شده اعتراض نماید.

سخن پایانی

وکیل خوب برای کاهش سن در تهران وکیلی است که از تجربه و توانایی لازم در زمینه پیگیری اینگونه پرونده ها برخوردار باشد.

علت تغییر یا اصلاح شناسنامه ممکن است متفاوت باشد اما عمده علل ایجاد تغییرات در شناسنامه، مواردی مثل تغییر نام و نام خانوادگی، سال تولد یا حذف نام همسر سابق از شناسنامه است.

مدارک لازم  برای تغییر سن شناسنامه با توجه به شرایط متفاوت است اما برای انجام این کار ارائه مدارکی مثل اصل و کپی شناسنامه، اصل و کپی کارت ملی، سه قطعه عکس جدید با زمینی سفید، نامه مرجع قضایی و ثبت احوال، مدرک تحصیلی یا تولد و غیره کفایت می کند.

مراحل تغییر سن در شناسنامه به این شکل است که فرد خواهان انجام تغییرات باید به ثبت احوال مراجعه کرده و درخواست انجام این کار را ثبت نماید.

در پاسخ به این سوال که چرا باید از وکیل برای کم کردن سن شناسنامه کمک بگیریم، باید گفت که قانون کم کردن سن در شناسنامه را منع کرده است و تنها در صورت ارائه مدارک لازم و موافقت نهادهای رسیدگی کننده این امر میسر می شود.

محبوب‌ترین مقالات
خدمات ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

keyboard_arrow_up
مشاوره تلفنی رایگان