مشاوره حقوقی آنلاین یکی از راههای مؤثر برای دستیابی به پاسخهای حقوقی است. با توجه به مزایای بیشماری که این خدمت ارائه میدهد، اطلاعاتی در مورد آن و چگونگی استفاده از آن بسیار اهمیت دارد. در این مقاله، به معرفی مشاوره حقوقی آنلاین و اهمیت آن میپردازیم.
جهت مشاره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری با شماره زیر تماس بگیرید:
امکان دریافت مشاوره حقوقی آنلاین به صورت متنی، صوتی، تصویری با استفاده از نرم افزارهای ارتباطی تلگرام، واتساپ و … با شماره موبایل مستقیم وکیل عباس اسدی 09123576037 تماس بگیرید.
مشاوره حقوقی آنلاین چیست؟
مشاوره حقوقی آنلاین، ارائه خدمات حقوقی به صورت مجازی و از راه دور است. در این روش، موکل و وکیل از طریق اینترنت با یکدیگر ارتباط برقرار میکنند و وکیل به سوالات و مشکلات حقوقی موکل پاسخ میدهد.
هزینه مشاوره حقوقی آنلاین
اگر شما نیز مانند بسیاری از افراد با مشکلات حقوقی دست و پنجه نرم می کنید، قطعا دریافت یک مشاوره حقوقی جامع، می تواند بهترین راهکار برای شما باشد. حال معمولا یکی از موضوعات مورد بحث در خصوص دریافت مشاوره حقوقی به صورت آنلاین، میزان هزینه آن می باشد، که معمولأ ملاکی مهم برای موکلین تلقی می گردد.
حال بر اساس یک باور قدیمی و اشتباه، بسیاری از افراد تصور می کنند که کمک گرفتن از یک مشاور دانا و کاردان، هزینه سرسام آوری را می طلبد. اما به هیچ عنوان اینطور نیست، و هزینه مشاوره بستگی به عوامل مختلفی دارد. به طور کلی هزینه مشاوره حقوقی آنلاین با توجه به عوامل زیر تعیین می گردد:
-
زمان مشاوره
زمان مشاوره معیار بسیار مهمی است. هرچقدر که زمان مشاوره شما طولانی تر باشد، قطعا هزینه آن نیز بالاتر خواهد بود. چرا که در این صورت مشاور باید زمان بیشتری را به ارائه مشاوره به شما اختصاص دهد. برای مثال قطعا یک مشاوره حقوقی ۱ساعته هزینه بسیار بیشتری نسبت به یک مشاوره نیم ساعته خواهد داشت. البته برخی از مشاورین نیز برای مشاوره های کوتاه(نهایت پنج دقیقه) هزینه ای دریافت نمی کنند، و این امر را به صورت رایگان انجام می دهند.
-
تخصص مشاور
دیگر عاملی که می تواند تعیین کننده هزینه مشاوره حقوقی آنلاین باشد، میزان تخصص مشاور است. هرچقدر که مشاوره در مقطع بالاتری تحصیلات نموده، و از علم و تجربه بالاتری برخوردار باشد، قطعا هزینه مشاوره او بالاتر خواهد بود. در واقع هرچقدر که مشاور کاردان تر باشد، طبیعتا هزینه بالاتری نیز دریافت خواهد کرد.
-
پیچیدگی پرونده شما
گاهی دیده می شود یک پرونده قضایی به قدری پیچیده است، که نیاز است چندین مرتبه از مشاور خود، راهنمایی دریافت نمایید. هرچقدر پرونده پیچیدگی های بیشتری داشته باشد مشاور باید برای ارائه اطلاعات، پژوهش بیشتری داشته و طبیعتا در این صورت نیز هزینه ها افزایش خواهند یافت.
اصلی ترین کارهای مشاوره حقوقی فوری
در طی یک مشاوره حقوقی کار های مختلفی انجام شده، و مشاور خدمات گوناگونی را به شما ارائه خواهد کرد. به همین دلیل قطعا پس از پایان یک مشاوره اصولی، شما می توانید با سهولت بیشتری روند پرونده خود را به جریان بیندازید.
حال اصلی ترین امور و خدماتی که یک مشاور حقوقی با تجربه برای شما به انجام می رساند، به شرح زیر می باشند:
-
انجام تحقیقات قانونی
یکی از مهمترین اموری که در طی مشاوره حقوقی آنلاین انجام می گیرد، تحقیقات قانونی است. مشاور معمولا مدت زمان زیادی را صرف پاسخ دهی به سوالات شما خواهد کرد. اما گاها نیاز است که برای پاسخ دهی هر چه بهتر پرونده های دیگر را مورد بررسی قرار دهد، مطالعاتی انجام داده و برای کسب اطلاعات بیشتر تحقیقاتی داشته باشد. به همین دلیل انجام تحقیقات قانونی از خدمات و کارهایی است که توسط مشاور صورت می پذیرد.
-
تنظیم لایحه یا دادخواست
در طی مشاوره حقوقی اگر نیاز باشد، مشاور با استناد به مدارک و پرونده قضایی شما، به تنظیم لوایح یا دادخواست می پردازد. این لوایح معمولا در طی بررسی پرونده در مراجع قضایی، کاربرد داشته و می تواند در کسب نتیجه ای هرچه بهتر کمک کننده باشند.
-
ارائه راهکار
از دیگر خدماتی که در مشاوره حقوقی آنلاین ارائه می گردد، می توان به ارائه راهکار مناسب و کارآمد اشاره نمود. مشاور با استناد به علم خود، به شما روش هایی را برای پیشبرد هرچه بهتر پرونده اتان پیشنهاد نموده و سعی می کند موانع را از سر راهتان بردارد.
زمینههای تخصصی در ارائه مشاوره آنلاین حقوقی
مهمترین مزایای دریافت مشاوره حقوقی آنلاین
دریافت مشاوره های حقوقی آنلاین می تواند مزایای فراوانی برای شما عزیزان به همراه داشته باشد. به همین دلیل دریافت این نوع مشاوره قطعا به افرادی که قصد طرح دعوا در مراجع قضایی و دفاع از حقوق خود را دارند، بسیار توصیه می شود. در ادامه به بررسی مهمترین مزایای این نوع مشاوره پرداخته ایم:
- مقرون به صرفه بودن
امروزه هزینه مشاوره حقوقی آنلاین بسیار مناسب و مقرون به صرفه تر از دیگر انواع مشاوره می باشد. در نتیجه می توانید با کمترین هزینه، جامع ترین راهنمایی و مشاوره های حقوقی را دریافت نمایید.
- سرعت کار بالاتر
معمولا روند دریافت مشاوره های حقوقی آنلاین بسیار سریع انجام می گیرد. به گونه ای که پس از اخذ نوبت، نهایتا بعد از چند ساعت می توانید مشاوره خود را دریافت کنید. در نتیجه نیاز نیست که در تایم طولانی مدتی منتظر بمانید.
- عدم نیاز به مراجعه حضوری
شما در هر نقطه از جهان که باشید می توانید به راحتی تنها با انجام چند کلیک ساده، مشاوره حقوقی آنلاین دریافت کنید. چرا که در این نوع مشاوره نیاز به حضور فیزیکی شما نبوده، و احتیاجی به رفت و آمد های طولانی و خسته کننده نیز نخواهد بود. در نتیجه در زمان شما نیز صرفه جویی می گردد.
- ذخیره سازی فایل مشاوره
شما می توانید فایل گفتگوی خود با مشاورتان را ذخیره سازی نمایید، تا در صورتی که بعدا به آن نیاز پیدا کردید، مصاحبه اتان را مورد بررسی مجدد قرار دهید. البته باید از قبل در این خصوص از مشاور مورد نظر، کسب اجازه نمایید.
در هنگام انتخاب وکیل برای مشاوره حقوقی آنلاین، باید نکاتی را در نظر بگیرید. از جمله این نکات میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- تجربه و تخصص وکیل: وکیل باید در زمینه حقوقی که شما نیاز به مشاوره دارید، تجربه و تخصص کافی داشته باشد.
- نحوه ارتباط وکلای با موکلان: برخی از وکلای آنلاین از طریق ایمیل، چت ویدیویی و تلفن با موکلان خود ارتباط برقرار میکنند. باید روش ارتباطی وکیل با موکلان را بررسی کنید تا مطمئن شوید که با نیازهای شما مطابقت دارد.
- هزینه مشاوره: هزینه مشاوره حقوقی آنلاین توسط وکلا تعیین میشود. باید هزینه مشاوره وکلا را مقایسه کنید تا بهترین گزینه را انتخاب کنید.
تفاوت وکالت با مشاوره حقوقی آنلاین
در دنیای پرچالش امروزی، به علت گستردگی و افزایش دعاوی کیفری و حقوقی در مراجع قضایی، نیاز به وکیل در جامعه بیش از هر زمان دیگری احساس می شود. حال حتما عبارت مشاوره آنلاین حقوقی را بسیار شنیده اید. بسیاری از افراد تصور می کنند، که مشاوره حقوقی در واقع امور وکالت پرونده های قضایی را به انجام می رساند. اما با شباهت های بسیار میان وکالت و مشاوره حقوقی، این دو کاملا مجزا از یکدیگر هستند.
هم مشاورین حقوقی و هم وکلا از فارغ و التحصیلان رشته حقوق هستند، و علم بالایی در این زمینه دارند. اما مشاوره و وکالت دارای تفاوت هایی هستند، که دانستن آن ها می تواند در به نتیجه رساندن یک پرونده حقوقی بسیار کمک کننده باشد. مشاور در واقع با ارائه مشاوره حقوقی آنلاین سعی می کند، راه و مسیر درست را برای به نتیجه رساندن پرونده به شما نشان دهد.
در مشاوره حقوقی به تمامی سوالات و ابهامات شما در خصوص روند پرونده پاسخ کامل و جامع داده می شود. در واقع مشاور ابتدا موضوع پرونده شما را مورد بررسی قرار داده و سپس در خصوص آن اقدام به پژوهش می نماید. در نهایت نیز نتایج تحقیقات خود را در اختیار شما قرار می دهد، تا با علم کافی روند پرونده خود را پیش ببرید. پس در واقع می توان مشاور حقوقی را یک راهنما دانست، که با علم خود مسیر را برای شما روشن می سازد، و سپس اقدام کننده برای احقاق حقتان، شخص شما خواهید بود.
مشاوره حقوقی آنلاین می تواند مزایای زیادی برای افراد به همراه داشته باشد. اما موضوع وکالت کاملا با مشاوره متفاوت بوده، و مراحل جداگانه ای دارد. در مسئله وکالت شما می توانید قبل از هر اقدامی ابتدا تمامی مشاوره های لازم را از وکیل خود دریافت کنید. سپس وکیل به نیابت از شما جهت دفاع از حقوقتان در دادگاه حاضر شده و تمامی امور پرونده اتان را به انجام می رساند.
پس اولین تفاوت میان وکالت و مشاوره حقوقی همین مسئله است. مشاور تنها شما را راهنمایی می کند، اما وکیل علاوه بر راهنمایی و مشاوره تمامی امور قضایی پرونده اتان را نیز انجام می دهد. دومین تفاوت وکلا با مشاورین حقوقی این است که، وکلا باید حتما در آزمون شرکت نموده و نمره قبولی خود را کسب نمایند.
در حالی که مشاورین نیازی به شرکت در آزمون نخواهند داشت، و تنها کافیست تا مقطعی خاص دارای تحصیلات حقوقی باشند. تفاوت سوم دریافت پروانه و مجوز می باشد. تمامی وکلا باید برای شروع به وکالت، پروانه و مجوز های لازم را از قوه قضائیه دریافت نموده باشند. در حالی که مشاور که به ارائه مشاوره حقوقی آنلاین می پردازد، عملا برای فعالیت خود نیازی به دریافت پروانه و مجوز نخواهد داشت.
جدیدترین مقالات