جهت مشاره تلفنی رایگان با وکیل اسدی با شماره زیر تماس بگیرید:

وکیل ثبتی؛ وکیل امور ثبتی

وکیل ثبتی یا وکیل امور ثبتی به وکیلی گفته می شود که تمرکز خود را بر روی پیگیری و رسیدگی به امور ثبتی موکلین قرار داده باشد و با تسلط و اشراف به قوانین و آیین نامه های این حوزه بتواند از حق و حقوق آن ها به نحو شایسته دفاع کند.

همچنین وکیل ثبتی یا وکیل امور ثبتی می  تواند با ارائه مشاوره های ثبتی به افراد متقاضی، آنها را به امور حقوقی و ثبتی خود آگاه کند تا با فراق بال و اطمینان خاطر بیشتر ‌این امور را پیگیری کنند. معمولاً وکیل ثبتی باید همه اسناد و مدارک مربوط به ثبت سند موکل خود را جمع آوری و بررسی نماید و در صورت وجود نقص یا مشکل نسبت به برطرف کردن آن اقدام کند تا در آینده دور یا نزدیک ضرر و زیانی متوجه موکل نشود.

وکیل امور ثبتی کیست؟

وکیل امور ثبتی به وکیل پایه یک دادگستری گفته می شود که به صورت تخصصی در زمینه امور ثبتی و پرونده های این حوزه فعالیت می کنند.

معمولاً وکلایی که به صورت تخصصی در زمینه امور ثبتی فعالیت می کنند از سابقه و تجربه لازم در انجام امور ثبتی یا پیگیری پرونده های این حوزه برخوردار هستند که این امر باعث تسهیل در امور و سرعت گرفتن روند کار می شود.

وکیل دعاوی ثبتی به دلیل اشراف بر قوانین این حوزه با تسلط بهتری می تواند مستندات و مدارک مربوط به اسناد مختلف را جمع آوری و مورد بررسی قرار داده و با سرعت بیشتری نواقص و ایرادات آنها را برای اصلاح پیدا کند.  از وظایف مهم وکیل ثبتی آن است که پس از بررسی اسناد مشکل دار، ایرادات و مشکلات آنها را پیدا کرده و پس از تنظیم دادخواست این ایرادات را برای برطرف شدن مشکل به مراجع قضایی اطلاع رسانی می کند.

همچنین وکیل امور ثبتی می تواند برای برسی مشکلات ثبتی به نمایندگی از طرف موکل یا موکلین خود در دفاتر و اداره ثبت یا جلسات دادگاه بدون هیچگونه منعی حاضر شود.

توانایی تحلیل و بررسی اسناد و ارائه مشاوره از دیگر وظایف وکیل ثبتی یا وکیل امور ثبتی است که در نوع خود می تواند گره گشا باشد.

همچنین وکیل ثبتی یا وکیل امور ثبتی پس از قبول وکالت در پرونده های ثبتی باید اسناد و مدارک مورد نیاز برای اثبات نقص و ایراد در  اسناد ثبتی را جمع آوری کرده و در اسرع وقت به محاکم قضایی ارائه دهد.

وظایف وکیل ثبتی تهران

وظایف وکیل امور ثبتی  با توجه به نوع پرونده و درخواست متقاضیان این حوزه می تواند متفاوت باشد. اما به طور کلی حضور وکیل به نمایندگی از موکل در دفاتر و ادارات اسناد رسمی یا دادگاه ها برای بررسی و جمع آوری اسناد و مدارک یا پیگیری پرونده از وظایف اصلی و اولیه این گونه وکلاء است.

همچنین وکیل ثبتی پس از قبول پرونده های مختلف باید بدون فوت وقت و بی کم و کاست موکلین خود را در جریان امور پرونده قرار داده و آنها را از چگونگی روند دادرسی آگاه کند.

به عبارت ساده وکیل ثبتی باید از توانایی لازم برای تحلیل و بررسی اسناد و مدارک مورد نیاز برخوردار باشد  تا بتواند مشاوره های لازم و ضروری را به موکلین خود در اسرع وقت ارائه دهد.

به طور کلی جمع آوری و بررسی مستندات مربوط به ثبت اسناد، مطلع کردن موکل از نواقص و ایرادات قانونی اسناد، ارائه راهکارهای قانونی لازم برای برطرف شدن ایرادات و نواقص، تنظیم و ارائه دادخواست به مراجع قضایی در صورت وجود نقص یا ایراد در اسناد مختلف، حضور در دفاتر، ادارات ثبت یا  دادگاه های رسیدگی کننده  برای پیگیری پرونده به نمایندگی از موکل، اطلاع رسانی به موکل در مورد پرونده و روند پیگیری آن، توانایی تحلیل و بررسی اسناد و ارائه مشاوره لازم به موکلین، جمع آوری مدارک و اسناد لازم و ارائه آنها به دادگاه در اسرع وقت و غیره از وظایف وکیل امور ثبتی است که کیفیت انجام این امور با توجه به نوع وکیل و توانایی او می تواند متفاوت باشد.

◁◁ مطلب پیشنهادی: وکیل ثبت برند

انواع دعاوی ثبتی

دعاوی ثبتی دعاوی هستند که در آنها امور مربوط به ثبت اسناد و املاک و اجراییات آن مورد توجه است و افراد خواهان یا خوانده برای برطرف کردن این گونه مشکلات تلاش می کنند.

به طور کلی منظور از دعاوی ثبتی تمامی مسائل و چالش های قانونی است که در زمینه مواردی مثل ثبت اماکن، ملک، زمین و تمام موارد ثبتی بین افراد مختلف به دلایل متفاوت ایجاد می شود و طرفین دعوا برای حل مشکل به مراجع قضایی مراجعه می کنند.

معمولا دعاوی ثبتی طیف وسیع از مسائل و مشکلات مختلف این حوزه را در بر می گیرد که به صورت کلی می توان آنها را به چند بخش از جمله تولد یا ولادت و الزام به ثبت و صدور شناسنامه، خرید و فروش ملک، اقدام به حذف نام همسر از اسناد هویتی به دلیل طلاق و مسائل دیگر، ابطال سند رسمی به دلیل مشکلات ساختاری و مالکیت، رفع ممنوع الخروجی و غیر ه اشاره کرد که هر کدام  از آنها می تواند طیف وسیعی از مشکلات و دعاوی ثبتی با عناوین مختلف شامل شود.

◁◁ مطلب پیشنهادی: وکیل شرکت

بهترین وکیل امور ثبتی

بهترین وکیل امور ثبتی وکیلی است که از تسلط و اشراف لازم به قوانین این حوزه برخوردار باشد و بتواند به شکل مناسب و با کیفیت از موکل خود در مراجع قانونی دفاع نماید.

بهترین وکیل امور ثبتی برای به دست آوردن مدارک باید از توانایی لازم برای بررسی اسناد و مدارک مرتبط برخوردار باشد و بتواند در اسرع وقت نقایص و مشکلات دعاوی ثبتی را برای برطرف شدن پیدا کند.

همچنین بهترین وکیل امور ثبتی باید با واقع بینی مسائل و مشکلات پرونده موکلین خود را مورد بررسی قرار داده و از دادن وعده های دروغ و بدون پشتوانه عملی به آن ‌ها خودداری کند چون باعث سست شدن پایه های اعتماد فی مابین می گردد.

اطلاع رسانی به موقع از روند پرونده یکی دیگر از وظایف بهترین وکیل امور ثبتی است که باعث سرعت گرفتن روند کار و کاهش استرس و اضطراب موکل یا موکلین می ‌شود.

به طور کلی بهترین وکیل امور ثبتی وکیلی است که در جلسات مشاوره بهترین راهکارهای برون رفت از مشکلات موکلین را به آنها گوش زد کرده و راهنمایی های لازم برای پیگیری پرونده را به آنها ارائه دهد.

همچنین مشاورهای ارائه شده به شکلی  باشد که موکلین آنها بتوانند در یک بازه زمانی کوتاه با  منافع حداکثری پرونده خود را ختم بخیر کنند.

سخن پایانی

وکیل ثبتی یا وکیل امور ثبتی به وکلایی گفته می شود که به صورت تخصصی در زمینه اسناد ثبتی و مشکلات آنها فعالیت می کنند.

وکیل امور ثبتی به دلیل اشراف و تسلط به قوانین حوزه امور ثبتی و سابقه پیگیری اینگونه پرونده ها می تواند خدمات مناسب و با کیفیتی را به افراد متقاضی ارائه داده و چالش های آنها در پرونده های ثبتی را به نتیجه مطلوب برساند.

وظایف وکیل امور ثبتی شامل مواردی مثل ارائه مشاوره به موکلین در پرونده های امور ثبتی، بررسی اسناد و مدارک و به دست آوردن منابع لازم برای برون رفت از مشکلات، شرکت در جلسات دادگاه به نمایندگی از موکل، اطلاع رسانی به موکل در مورد شرایط پرونده و غیره را شامل می شود.

انواع دعاوی ثبتی طیف وسیعی از موضوعات و مسائل حوزه ثبتی را شامل می شود که برای اثبات مالکیت و برطرف کردن نواقص احتمالی از طرف افراد مدعی مورد پیگیری قرار می گیرد.

بهترین وکیل امور ثبتی کسی است که از تجربه و تسلط لازم به قوانین و مواد قانونی این حوزه برخوردار باشد و بتواند در کوتاه ترین زمان ممکن حق و حقوق موکلین خود را استیفا نماید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

keyboard_arrow_up
مشاوره تلفنی رایگان